U jakého mobilního operátora byste chtěli pracovat?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

U jakého mobilního operátora byste chtěli pracovat?
T-mobile 19 %  26%  [ 19 ]
Eurotel 29 %  40%  [ 29 ]
Vodafone 23 %  32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 71

Odeslat příspěvekod tommy:-) 28. 5. 2006 21:03

tak mně práce s lidma baví :-) a sice láskou k T-Mobile zrovna neoplývám, ale i tam existuje spousta týmů, který jsou nepřekonatelný a je s nima naprostá sranda :-) s jedním takovým jsem jako kámoš byl na jejich teamové akci a řeknu vám, pokud někdy budete u T-M na něco čekat, nebojte, dočkáte se, až se přestanou tlemit a udělaj to :-D
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 28. 5. 2006 22:46

fifu: Ne že by nebyl VF nějaký nevýhodný, ale zkus srovnat některé tarify s T-M a zjistíš, že bývá občas i značně výhodnější ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomcz 29. 5. 2006 05:08

Tak já bych chtěl u Eurotelu, protože je největší a nejlepší. Někdo třeba nemá takový názor, že je nejlepší, ale já ho mám. :lol:
Tomcz
Tomcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tallboi 29. 5. 2006 07:08

AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práce. Vždycky, když volám na info a operátorka málo ví, nebo mi řekne špatnou informaci (a jak často se to stáva, ale aspoň je sranda), tak se vždycky zamyslím a řeknu: kdybych teď byl na tvým místě a nějakej chytrolín mi takhle zavolal, ten by možná nenašel tolik věcí k opravování a více bych si dal na svý práci víc záležet. Neřikám, že jsou všichni takoví, le je to jejich práce, za kterou mají nemalé peníze. Ale dělat na značkovce by taky nebylo od věci. Jinak pozice managera by chtěla trpělivost a čas a toho mám jaksi nedostatek...c/quote]

Čau! No zkus zavolat třeba na TM, tam nevědí nic nebo úplně špatně, když je v koncích, tak ti i zalže a ještě to svede skoro na Pána Boha.
U VF to je vcelku OK, jsou příjemní, ale moc toho nezařídí.
Zatím jediný ET se fakt snaží, ale jak bylo řečeno, jsou to jenom lidi! A hlavně voláš tam kvůli hlasovce a odcházíš s balíčkem na smsky a super víkendovým voláním. Prostě se o Tebe staraj. Samo, že se ti to vždycky nehodí, ale nejsou jasnovidci :lol:
Tallboi
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 5. 2006 19:29

AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práce
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 5. 2006 19:33

Tomcz: Ten tvůj podpis ... to se může? :hm

EDIT: jsem to trošku upravil :wink:
Naposledy upravil M@tezz dne 29. 5. 2006 19:40, celkově upraveno 2
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 29. 5. 2006 19:35

M@tezz píše:
Tomcz píše:sign-profit.com

Takový podpis ... to se může? :hm-/quote]

Ne , jakákoliv reklama je v podpisu zakázana... (To nemluvím o obrázcích)

:pozor2
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 5. 2006 20:05

Hlavně si práci na značkovce nemalujte jako nějakou extra pohodovou práci. Je to opravdu náročné. Nevím jak T-M, tam nikoho neznám, můžu mluvit jenom o VF a hlavně o ET.

U VF není tak široká nabídka služeb a taky spoustu věcí na značkovce prostě nedělají. Dělají toho v porovnání s ET o hodně míň, ale paradoxně za větší prachy. Čímž jejich schopnosti nechci nijak srážet.

No a ET? To si pište, že hlavně na frekventovanějších prodejnách musí být člověk opravdu schopný. Musí poskytovat full-service.

Navíc konkurenční tlak je obrovský a vedení ani jednoho operátora nenechá svoje zaměstance vydechnout. To není jako v některých jiných firmách, kde se jede většinu roku na půl plynu a čas od času se vzepnou k většímu výkonu. U operátora prostě jedete furt. Myslím, že spousta zdejších kecálků nemá na to, aby na infolince nebo značkovce podávali kvalitní výkony, i když si to často o sobě myslí. Je to hodně zajímavá práce, to jo, ale zadarmo vám nikdo nic nedá. A není to jenom prodej a povídání o telefonech. Z velké části je to taky docela slušná úředničina. Doufám, že jsem vás nepřipravil o iluze, mobilmaniaci ;-)

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 5. 2006 20:16

A ještě něco jsem zapoměl. Po sloučení ET s ČTc to bude ještě větší maso. Jestli to dopadne tak, že bude opravdu jedna značkovka nabízet služby dosavadního ET i ČTc (a já myslím, že jo), tak si představte, že jste doposud dělali v jedné z těch firem a teď musíte našrotovat ještě portfolio služeb druhé firmy (a že toho je ku*evsky hodně)! :-)

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 5. 2006 21:22

2Tallboi : Moje zkušenosti hlavně jsou z GO, u paušálu je to jiná.... Jo a paradoxně co jsem měl možnost volat na info TM, tak sem se dovolal fakt s příjemnejma lidma. Když tě třeba neslyšej (špatnej mikrák) tak ti plní ochotou dokonce pošlou SMS ve znění že přo posledním hovoru Tě neslyšeli, že problém je pravděpodobně v tvým mikrofonu a že se máš obrátit na značkovku či servis. Na VF lince jsou celkem mimo, když ti ani nedokážkou (možná nemůžou, ale přesto) vypnout hlasovkum která je fakt "užitečná". Jinak bych si klidně i zaplatil za to, že bych třeba den moch makat v Eurotelu. Jo takocej sem eurotelfil.....
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 5. 2006 21:28

M@tezz píše:
AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práce
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 29. 5. 2006 21:30

kdyžtak koukám na to hlasování nahoře, 0% pro magenta sukničku? :-D
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 5. 2006 21:43

Nejsem jedninej, komu se růžová moc nelíbí..:)
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 29. 5. 2006 22:39

AgentSvr píše:Jinak bych si klidně i zaplatil za to, že bych třeba den moch makat v Eurotelu.l/quote]

To není tak nesplnitelné. Být tebou zajdu na nějakou značkovku, nechám si zavolat vedoucího a zeptám se jestli čas od času nepotřebujou brigádníka. Třeba o vánocích nebo podobně vypjatých obdobích budou možná rádi, když jim někdo vybalí zboží, seřadí faktury a tak. Třeba tě na brigádu vezmou a když se osvědčíš, budou ti v případě potřeby sami volat, abys naběhl. To ale záleží na tom, jak jsou vytížení. Za zkoušku nic nedáš.

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 5. 2006 22:53

2M@tezz : Jo díky moc za nápad, snad by mě mohli vzít i přes můj věk, někdy se zkusím poptat na těch nejvíc zaplácanejch. Možná.... no nevim.
AgentSvr
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka