Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práce. Vždycky, když volám na info a operátorka málo ví, nebo mi řekne špatnou informaci (a jak často se to stáva, ale aspoň je sranda), tak se vždycky zamyslím a řeknu: kdybych teď byl na tvým místě a nějakej chytrolín mi takhle zavolal, ten by možná nenašel tolik věcí k opravování a více bych si dal na svý práci víc záležet. Neřikám, že jsou všichni takoví, le je to jejich práce, za kterou mají nemalé peníze. Ale dělat na značkovce by taky nebylo od věci. Jinak pozice managera by chtěla trpělivost a čas a toho mám jaksi nedostatek...c/quote]
AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práceJůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.
Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz píše:Tomcz píše:sign-profit.com
Takový podpis ... to se může?-/quote]
M@tezz píše:AgentSvr píše:Ještě se tady nikdo nezmínil třeba o práci na call lince. To by pro mně nemusela bejt špatná práce
- AgentSvr
- Pokročilý
AgentSvr píše:Jinak bych si klidně i zaplatil za to, že bych třeba den moch makat v Eurotelu.l/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků