Vodafone live! Mobily

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sovicka 31. 5. 2006 12:24

Zajímalo by mě zda, když si koupím například motorolu V980, která je udělána pro Vodafone dovezenou z UK tak jestli s ní budu moct využívat VF live tady v česku nebo ne, prosím o zkušenosti, či názory :oboze
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 31. 5. 2006 12:44

Ja predpokladam, ze pokud pujde o nove founy, tak ty uz budou uprednostneny pro live..
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod M. 31. 5. 2006 12:52

Pokud to bude Vodafone Live mobil tak to pujde, rikali to na tiskovce.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod SmartBOY 31. 5. 2006 20:34

Mam z UK taky live telefon (sice firmware predelanej z V800 na Z800), ale novej portal se mi nenaloadoval.

Volal jsem proto na VF linku a prepojili mne na VF live linku. Ten typek mne svymi odpovedmi dost prekvapil. Tvrdil, ze to nejde, ze je jine nastaveni (zkousel na me takove blbosti, jako ze jsem v CR a v UK maji jine), tak jsem rikal, at mi posle binarni SMS nove nastaveni, coz rekl, ze nemaji. Na rovinu jsem se ho zeptal, ze evidentne asi nemaji zajem, aby to fungovalo i v jinych telefonech a on mne to skutecne potvrdil! Co se tyce nastaveni, rekl, at sleduji MM, kdo sem da nastaveni jako prvni...

NICMENE: na shopu mne znamy VF live zprovoznil. Nejdrive se musi na SIM karte aktivovat v jakemkoli obrandovanem VF telefonu z jejich nabidky, kdyz se pak vlozi do stavajicicho telefonu, funguje to. Domovska stranka je nikoli s .cz, ale .com, a to ve formatu live.vodafone.com.

A dalsi dobra zprava nakonec: tak po pul roce by life mel slapat na vsech founech, nejenom z nabidky VF...
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 15:44

SMARTboy: vis ono jde o to, ze chranime sami sebe, opravdu nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech, protoze u nastavenych telefonu je jistota, ze to pujde korektne
druha stranka veci je to, ze ty pak nebudes mit narok reklamovat nestandartni chovani live!, mno a protoze tvuj znamy ti to nastavil podvodem.. pak muzes jit zase za nim, at ti vrati penize, ktere ti to pripadne vzalo a nemelo, nerikam, ze se to stane, ale vis jak..,
pokud ti to jde, bud rad a muzu ti pogratulovat, nejspis budes prave TY tim prvnim, kdo to na tu mobilmanii dal..
a posledni vec k tomu: kdybys pozorne poslouchal a cetl... tak vzhledem k tomu, ze se bude rusit standartni WAP portal, tak je logicke, ze budou vsechny slapat na live, akorat s tim omezenim, ktere je pro kazdy telefon urcujici...
Naposledy upravil alexnexen dne 1. 6. 2006 16:05, celkově upraveno 1
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod karol25 1. 6. 2006 15:56

pokud máš koupenej Live! telefon v cizině,tak ti to tady fungovat nebude ....ani to nelze přenastavit :?
karol25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karol25 1. 6. 2006 15:58

jde to,ale seš připojenej na live! v UK ne v Čr,takže tam nemáš třeba ten měsíc zdarma
karol25
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kucho 1. 6. 2006 16:09

hele Pavle, koukám, že seš docela chytrej, taháš informace z prodejců a pak je házíš ve fóru.... :pozor2
kucho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kucho 1. 6. 2006 16:10

předchozí zpráva je pro SmartBoy
kucho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kucho 1. 6. 2006 16:12

Nastavení pro Vodafone live! Postpaid + Prepaid
Domovská stránka http://live.vodafone.com
Typ spojení Trvalé spojení
Zabezpečení spojení Vypnuto
Nosič GPRS
Spojení GPRS Podle potřeby
Přístupový bod GPRS (APN) data.vodafone.cz
IP adresa 010.011.010.011
Typ přihlášení Automaticky
Typ autentizace Normal
Jméno uživatele WAP
kucho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sovicka 1. 6. 2006 16:13

takže když si to přenastavím tak by to mělo jít?
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 1. 6. 2006 16:29

to by me zajimalo, jestli by to takhle fungovalo i na nelive! telefonu, ale asi ne, co? to se urcite bude muset aktivovat i u nich...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 16:46

sovicka a spachtle: vite jak se rika: "chytremu napovez, blbeho bouchni"? tak vy by jste potrebovaly/i peknou ranu!!! :D

kucho: pokud jsi sem dal tohle, tak nechapu tvuj karajici prispevek pro SMARTboye..
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod Mr4k 1. 6. 2006 17:14

Ono se to neda pochopit uz z politiky vodafonu, proc by to nemohlo chodit na jinych telefonech, kdyz je to ve svy podstate prebarvenej wap, jedinej rozdil bude v tom ze standardni telefon nebude mit to priblbly tlacitko a odkaz z kazdyho menu. No jejich chyba, kdyz to pustili jen pro ty telefony, oni to lidi pouzivat nebudou, kvuli takovy ptakovine si nepobezi honem koupit novej mobil, ze ;)
Mr4k
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 17:46

mr4k: vis, tady je to jen o tom, ze kdo to bude chtit, ten si cestu najde...
a nemusi mit novej mobil, nebot jak uz zde bylo receno, pobezi to i na starsich telefonech..
nemyslim, ze je zrovna logicke a vecne, kdyz se k tomu vyjadruje clovek, pro kteryho je to ptakovina.. tak to pouzivat nebudes, tak to nepouzivej, tvoje chyba.. nikdo te nenuti.. ano je to tvuj nazor, promin.. ja ti nevnucuju, ze to neni ptakovina, ale jeste jsi to nepouzil a uz vis, ze to ptakovina je.. jeden jasnovidec vedle druhyho :oboze
ja uz si vcera predplatil balicek na mesic za pouhych 120,- a mam celou jednu cast pro neomezene prohlizeni.. a jsem spokojeny
Naposledy upravil alexnexen dne 1. 6. 2006 17:52, celkově upraveno 1
alexnexen
Junior

Další stránka