Vodafone live! Mobily

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kucho 1. 6. 2006 17:50

hele, za 120Kc mas vsechny 4 sekce, ne jenom jednu - Zpravy a pocasi, Sport, Zabava a Informace a sluzby :-)
kucho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 17:55

kucho: mno ale ja to beru jako jedna cast pro prohlizeni a druha cast pro stahovani... nechapat jedna cast = jedna sekce :D
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod kucho 1. 6. 2006 17:57

ok, ale cast ke stahovani mas vzdycky zadarmo, dokud nestahujes :-) ale mas bod, dostal si me
kucho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 1. 6. 2006 18:04

Sovicka píše:takže když si to přenastavím tak by to mělo jít? /quote]

Me to s tim nastavenim nejde. Mam 6230 a u VF jsem nic neaktivoval....
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 18:32

driver: holt asi budes muset napsat SMARTboyovi... :)
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 1. 6. 2006 18:34

Asi jo no :D
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 18:43

kucho: pouzil jsem sluvko "neomezene", kdezto ty "dokud", coz se vylucuje, ale pro detailismus jsou tu jini.. takze v poho.. peace
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod Mr4k 1. 6. 2006 18:43

@alexnexen: ja bych to rad vyzkousel, ale nehodlam tady nekde shanet co a jak mam nastavit, tohle mel udelat operator. pravda nechal jsem se predtim asi trochu unest ;) , ale nechapu teda, kdyz to nastaveni se ven dostane, proc to nemohli udelat rovnou a zbytecne to takhle zeslozitujou.
Mr4k
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 1. 6. 2006 18:55

mr4k: ono to je o necem jinem.., ono nebude treba nic prenastavovat, jelikoz se wap a live portal slouci v jeden a na dalsich verzich stavajicich novych live telefonech nebude moznost nastaveni editovat.. takze kdyz operator rekne, ze to nastaveni nezna, je to pravda.., vi to jen clovek, ktery se o to bude zajimat..
mno a proc to neudelali rovnou? protoze to asi nebude zase az tak jednoducha zalezitost.. jako vzdy se budou trochu masarky vychytavat pri testovani na lidech.. a ted pasaz pro rejpaly: "ALE TO JE VZDY A VSUDE"
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 2. 6. 2006 08:00

kucho píše:hele Pavle, koukám, že seš docela chytrej, taháš informace z prodejců a pak je házíš ve fóru.... :pozor2p/quote]

Netaham. Kazdopadne chci informovat, co vim a jak by to melo fungovat. Tvoje prezdivka, Michale? :lol:
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 2. 6. 2006 14:36

Fíla: smir se s tim ze to prozatim nepujde...na me zrovna vyslo ted obdobi koupit novy telefon a od utery budu vesele pouzivat SE W810i...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 2. 6. 2006 15:03

Když jsem poslal email Vodafone, zda bude podporovat telefon z běžného prodeje, který je taky určen pro Vodafone live (Motorola V980), bylo mi z péče o zákazníky posláno následující.

"Ano, pro plnohodnotný přístup k portálu Vodafone live! je potřeba speciální Vodafone live! telefon. Přistoupit na portál Vodafone live! je technicky možné i prostřednictvím některých jiných než Vodafone live! telefonů, Vodafone ale nemůže v takových případech zaručit plnohodnotný provoz služby a možnost využití všech výhod, které nabízí."
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 2. 6. 2006 17:22

Ano a to je presne to, o cem se tu celou dobu bavime.. bude to o tom, ze na jinych nez live! founech to nebude mozne zobrazit plnohodnotne...
nechapu vase rozcilovani... vzpomente si na mmsky, ty take nesly na vsech telefonech a nikomu to nepripadalo zvlastni.. lidi jsou zhyckany dobou, vsechno hned.., mno a nekdy to bohuzel nejde..
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 2. 6. 2006 17:39

Fíla: super a jsi za vodou:-)))))
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 2. 6. 2006 17:47

Fíla: clovece jsem u VF pres 2 roky, a co uz jsem se narozciloval ze pro stavajici skoro nic nemaj ale porad je to pro me vyhodny nez u konkurence...ted jsem dokonce zamestnanec VF a co jsme se napsali mailu a narikali vedeni ze chybi pro stavajici zakazniky...ale kdyz neslysej neslysej..treba to casem poznaj a uslysej...co se tyce UMTS doufam vto...ze nastup bude rychlej,uzemne rozlehlej a co nejmin problemovej...
DjOna
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka