SmartBOY píše:alexnexen píše:SMARTboy: vis ono jde o to, ze chranime sami sebe, opravdu nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech, protoze u nastavenych telefonu je jistota, ze to pujde korektne
druha stranka veci je to, ze ty pak nebudes mit narok reklamovat nestandartni chovani live!, mno a protoze tvuj znamy ti to nastavil podvodem.. pak muzes jit zase za nim, at ti vrati penize, ktere ti to pripadne vzalo a nemelo, nerikam, ze se to stane, ale vis jak..,
pokud ti to jde, bud rad a muzu ti pogratulovat, nejspis budes prave TY tim prvnim, kdo to na tu mobilmanii dal..
a posledni vec k tomu: kdybys pozorne poslouchal a cetl... tak vzhledem k tomu, ze se bude rusit standartni WAP portal, tak je logicke, ze budou vsechny slapat na live, akorat s tim omezenim, ktere je pro kazdy telefon urcujici...
Ted si ctu Tvuj vzkaz, cos mi to tu napsal za blabol?? Predtim jsi mel uplne jinou zpravu, pokud mam na neco reagovat, tak pis casove posloupne. Nebyt toho, ze si ted procitam stare prispevky, tak se tohohle Tveho utocneho vzkazu ani nevsimnu!
Mimochodem nechapu, proc mluvis v mnoznem cisle, ze "
nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech", ja mel naopak pocit, ze lidi se tady na MM snazi VF live na svych telefonech zprovoznit, nebo alespon vyzkouset. A to i vcetne Tebe.
Dal nechapu, co tady placas o podvodu- podvod tim, ze mam nastaveni VF live rucne a ne prednastavene???
Co se tyce pozornosti meho cteni- prosim Te, nemas pravo to komentovat- tezko jsem si mohl precist predem neco, co bylo napsano az po mem prispevku. Pak je trochu srabacke toto "vycitat" ve starem prispevku, ktery jsi zpetne zeditoval.
Mam pocit, ze tu docela machrujes, ostatni prispevky napadas a v dalsich jako by nic komentujes a papouskujes to, co tu uz padlo, vcetne casti toho meho. A neprijde mne, ze bys neresil problematiku nastavovani VF live na jinych telefonech nez tech kupovanych.
Tak zaprve ti vysvetlim, proc pouzivam slovo v mnoznem cisle, tedy MY NEMAME ZAJEM..., je to ve smyslu MY OPERATORI!!! Protoze my OPERATORI budeme resit debilni reklamace, ktere budou zapricineny zakaznikama, ktery si to nastavili sami... A pokud se ti to nelibi, tak treba ted momentalne VF nema zajem to takhle delat, protoze pokud by mel, tak to udela..., jak jsi si tedy v mych, dle tebe neadekvatnich a naprosto out prispevcich nasel, tak jsem i psal, ze nema zajem to nabizet ted, jelikoz na starsich telefonech se to testuje a v budoucnu, kdy se spoji live a wap, to bude fungovat i na onech...
Za druhe, nemam potrebu neco menit pote, co na to moznba bylo odpovezeno, kazdopadne.. v mem prispevku prebyvalo jedno pismenko, tak jsem si ho opravil, jsem v tomhle smyslu trochu detailista.. nejsem idiot, abych poupravoval otazky, na ktere bylo uz davno zodpovezeno, i kdyz v tomhle pripade, ktery jsi uvedl rozhodne nebylo, ani tebou, takze nevim, co sem zavadis, ze nevis na co mas reagovat...
Za treti, to ze jsi to nastavoval na telefonu, ktery nebyl prednastaveny jsi na sebe prozradil v prispevku, na ktery jsem ja reagoval...
Za ctvrte, nemam potrebu to nastavovat na nelive telefonech, protoze mam live telefon, tohle je vase prace, jak to provest.., myslim, ze neni treba aby vam do toho fusoval nekdo dalsi, ja jsem vam to nijak nekazil a neztezoval a neni v mem zajmu vam to ulehcovat...
Mno a ted uz bez pocitani... ja neresim problematiku nastavovani, ale vysvetluji, proc to tak neni..., dale tak trochu nechapu, co myslis timhle.. "Co se tyce pozornosti meho cteni- prosim Te, nemas pravo to komentovat- tezko jsem si mohl precist predem neco, co bylo napsano az po mem prispevku. Pak je trochu srabacke toto "vycitat" ve starem prispevku, ktery jsi zpetne zeditoval.", asi jsi byl rozcileny... Zeptam se tedy tebe.. co tady delas ty, kdyz na nekoho reagujes... myslim, ze jedno z hledisek diskusnich for je komentovat.., kritizovat.., poupravovat myslenku, at uz spatnou nebo spravnou.. PROSTE DISKUTOVAT...
A jinak to celkove nebyl vubec utocny prispevek..., to mozna az ted..