Vodafone live! Mobily

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SmartBOY 5. 6. 2006 16:35

alexnexen píše:SMARTboy: vis ono jde o to, ze chranime sami sebe, opravdu nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech, protoze u nastavenych telefonu je jistota, ze to pujde korektne
druha stranka veci je to, ze ty pak nebudes mit narok reklamovat nestandartni chovani live!, mno a protoze tvuj znamy ti to nastavil podvodem.. pak muzes jit zase za nim, at ti vrati penize, ktere ti to pripadne vzalo a nemelo, nerikam, ze se to stane, ale vis jak..,
pokud ti to jde, bud rad a muzu ti pogratulovat, nejspis budes prave TY tim prvnim, kdo to na tu mobilmanii dal..
a posledni vec k tomu: kdybys pozorne poslouchal a cetl... tak vzhledem k tomu, ze se bude rusit standartni WAP portal, tak je logicke, ze budou vsechny slapat na live, akorat s tim omezenim, ktere je pro kazdy telefon urcujici...

Ted si ctu Tvuj vzkaz, cos mi to tu napsal za blabol?? Predtim jsi mel uplne jinou zpravu, pokud mam na neco reagovat, tak pis casove posloupne. Nebyt toho, ze si ted procitam stare prispevky, tak se tohohle Tveho utocneho vzkazu ani nevsimnu!

Mimochodem nechapu, proc mluvis v mnoznem cisle, ze "nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech", ja mel naopak pocit, ze lidi se tady na MM snazi VF live na svych telefonech zprovoznit, nebo alespon vyzkouset. A to i vcetne Tebe.

Dal nechapu, co tady placas o podvodu- podvod tim, ze mam nastaveni VF live rucne a ne prednastavene???

Co se tyce pozornosti meho cteni- prosim Te, nemas pravo to komentovat- tezko jsem si mohl precist predem neco, co bylo napsano az po mem prispevku. Pak je trochu srabacke toto "vycitat" ve starem prispevku, ktery jsi zpetne zeditoval.

Mam pocit, ze tu docela machrujes, ostatni prispevky napadas a v dalsich jako by nic komentujes a papouskujes to, co tu uz padlo, vcetne casti toho meho. A neprijde mne, ze bys neresil problematiku nastavovani VF live na jinych telefonech nez tech kupovanych.
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 6. 6. 2006 12:10

Fíla: Nemáš zač, jen akorát nechápu vodafone, je přeci sám proti sobě, když to nenabízí všem, já si například budu každý měsíc kupovat ten balíček za 120Kč a myslím že takových lidí by bylo mnohem víc
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 6. 6. 2006 20:41

SmartBOY píše:
alexnexen píše:SMARTboy: vis ono jde o to, ze chranime sami sebe, opravdu nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech, protoze u nastavenych telefonu je jistota, ze to pujde korektne
druha stranka veci je to, ze ty pak nebudes mit narok reklamovat nestandartni chovani live!, mno a protoze tvuj znamy ti to nastavil podvodem.. pak muzes jit zase za nim, at ti vrati penize, ktere ti to pripadne vzalo a nemelo, nerikam, ze se to stane, ale vis jak..,
pokud ti to jde, bud rad a muzu ti pogratulovat, nejspis budes prave TY tim prvnim, kdo to na tu mobilmanii dal..
a posledni vec k tomu: kdybys pozorne poslouchal a cetl... tak vzhledem k tomu, ze se bude rusit standartni WAP portal, tak je logicke, ze budou vsechny slapat na live, akorat s tim omezenim, ktere je pro kazdy telefon urcujici...

Ted si ctu Tvuj vzkaz, cos mi to tu napsal za blabol?? Predtim jsi mel uplne jinou zpravu, pokud mam na neco reagovat, tak pis casove posloupne. Nebyt toho, ze si ted procitam stare prispevky, tak se tohohle Tveho utocneho vzkazu ani nevsimnu!

Mimochodem nechapu, proc mluvis v mnoznem cisle, ze "nemame zajem to nastavovat na jinych telefonech", ja mel naopak pocit, ze lidi se tady na MM snazi VF live na svych telefonech zprovoznit, nebo alespon vyzkouset. A to i vcetne Tebe.

Dal nechapu, co tady placas o podvodu- podvod tim, ze mam nastaveni VF live rucne a ne prednastavene???

Co se tyce pozornosti meho cteni- prosim Te, nemas pravo to komentovat- tezko jsem si mohl precist predem neco, co bylo napsano az po mem prispevku. Pak je trochu srabacke toto "vycitat" ve starem prispevku, ktery jsi zpetne zeditoval.

Mam pocit, ze tu docela machrujes, ostatni prispevky napadas a v dalsich jako by nic komentujes a papouskujes to, co tu uz padlo, vcetne casti toho meho. A neprijde mne, ze bys neresil problematiku nastavovani VF live na jinych telefonech nez tech kupovanych.

Tak zaprve ti vysvetlim, proc pouzivam slovo v mnoznem cisle, tedy MY NEMAME ZAJEM..., je to ve smyslu MY OPERATORI!!! Protoze my OPERATORI budeme resit debilni reklamace, ktere budou zapricineny zakaznikama, ktery si to nastavili sami... A pokud se ti to nelibi, tak treba ted momentalne VF nema zajem to takhle delat, protoze pokud by mel, tak to udela..., jak jsi si tedy v mych, dle tebe neadekvatnich a naprosto out prispevcich nasel, tak jsem i psal, ze nema zajem to nabizet ted, jelikoz na starsich telefonech se to testuje a v budoucnu, kdy se spoji live a wap, to bude fungovat i na onech...
Za druhe, nemam potrebu neco menit pote, co na to moznba bylo odpovezeno, kazdopadne.. v mem prispevku prebyvalo jedno pismenko, tak jsem si ho opravil, jsem v tomhle smyslu trochu detailista.. nejsem idiot, abych poupravoval otazky, na ktere bylo uz davno zodpovezeno, i kdyz v tomhle pripade, ktery jsi uvedl rozhodne nebylo, ani tebou, takze nevim, co sem zavadis, ze nevis na co mas reagovat...
Za treti, to ze jsi to nastavoval na telefonu, ktery nebyl prednastaveny jsi na sebe prozradil v prispevku, na ktery jsem ja reagoval...
Za ctvrte, nemam potrebu to nastavovat na nelive telefonech, protoze mam live telefon, tohle je vase prace, jak to provest.., myslim, ze neni treba aby vam do toho fusoval nekdo dalsi, ja jsem vam to nijak nekazil a neztezoval a neni v mem zajmu vam to ulehcovat...
Mno a ted uz bez pocitani... ja neresim problematiku nastavovani, ale vysvetluji, proc to tak neni..., dale tak trochu nechapu, co myslis timhle.. "Co se tyce pozornosti meho cteni- prosim Te, nemas pravo to komentovat- tezko jsem si mohl precist predem neco, co bylo napsano az po mem prispevku. Pak je trochu srabacke toto "vycitat" ve starem prispevku, ktery jsi zpetne zeditoval.", asi jsi byl rozcileny... Zeptam se tedy tebe.. co tady delas ty, kdyz na nekoho reagujes... myslim, ze jedno z hledisek diskusnich for je komentovat.., kritizovat.., poupravovat myslenku, at uz spatnou nebo spravnou.. PROSTE DISKUTOVAT...
A jinak to celkove nebyl vubec utocny prispevek..., to mozna az ted..
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 6. 6. 2006 20:57

SmartBOY: hele Alexnexen ma pravdu...pokud prijde nekdo na shop a bude se ptat po nastaveni mobilu na live! nemam mu co rict,pokud si nastaveni nekde sezene a bude mu to fungovat je dobrej a at si to uziva, ale pokud pak prijde a rekne ze jde reklamovat ze mu to sebralo nejaky penize nebo ze mu treba nedorazila melodie...slusne ho vyhodim at si precte podminky sluzby...kdyby Vodafone chtel aby to fungovalo na vsech mobilech tak to udela...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 7. 6. 2006 08:08

alexnexen: Uz to vezmu zkratka.

To ze Ty mas live, neznamena, ze ho maji ostatni a ze i presto ho nechteji pouzivat. Nikdo po Tobe tady nechce, abys to nekomu ulehcoval, protoze zaplatpanbuh je tohle forum o vice lidech, takze vzdy se dany problem vyresi i byt pro skupinu uzce zamerenych lidi. Sam vim a jsem si vedom, ze ne vsechny akce jsou s podporou a zajmem operatoru, ale to jsem taky rekl. Proto existuji tahle fora, ne?

Co se tyce reklamace, tak odpovidam DjOna, o tom neni pochyb, i kdyz na druhou stranu technicke oddeleni se mnou na druhe zavolani problem doresilo ohledne uctovani VF live do posledniho detailu velice ochotne.

Uz snad posledni vec k Tvemu bodu 3: a z nastaveni nenastaveneho telefonu vyplyva, ze jsem spachal s prodejcem podvod?? Ano. Byl jsem vypruzen, velice vypruzen, kdyz jsem odepisoval na Tvuj prvni prispevek.
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod Misty 7. 6. 2006 13:13

Ahoj vsem, mam telefon Samsung D500E nastavil jsem ho podle nastaveni na prvni strance tohoto fora na Vodafone life! a take mi to nefungovalo. Tak jsem patral proc a bylo to proto ze jsem nemel aktivni pripojeni pres GPRS, tak jsem vbehnul do samosky, tam to aktivoval a za par minutek jsem byl na Vodafone life!. Jo a mam Vodafone kartu a slapeto v pohode. Surfoval jsem tam asi deset minut, nic jsem si neobjednaval ani nepredplacel a nesebralo mi to ani korunku z kreditu. Tak si myslim, ze i na nelife telefonech je to ZDARMA :)
Misty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukas063 7. 6. 2006 13:18

Nevím zda už o tom někdo něco psal , každopádně já jsem ni Live s N70 přednastavenou - včera jsem ji koupil . A penízky to začne hamat až tehdy , když se stáhne něco nebo se vstoupí někam , co je zpoplatněno - a že je to zpoplatněno , na to tě upozorní jakýsi text . :lol:
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 7. 6. 2006 13:23

bylo by dobrý kdyby konečně VF spustil taky uvítací melodie,ale toho se asi nedočkáme :hm
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 7. 6. 2006 13:27

Tomu nevěřím - možná někdy , ale LIVE slušně propracovaný a přehledný - odměna :tleskani
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 7. 6. 2006 13:32

nechci tady moc štourat do VF Live ale je to jen další sluřba na vytahování peněz od lidí. Má posloužit tak akorát zvýšení tržeb za datové přenosy. To je můj názor a nikomu ho nevnucuju :pozor2
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 7. 6. 2006 14:01

[quote="Fíla";Na shopu vam nastaveni pro live opravdu nereknou a doporuci koupit novy mobil. Jinak pokud pouzijete napr. nastaveni na neupravenem telefonu, co tu psal Sovicka, live vam bude fungovat, ale nemuzete vyuzit vyhody vyuzivat sluzby v ramci live zdarma. Operatorka na infolince mi poradila, ze by to bylo mozne mozna v pripade, pokud by zakaznik s neupravenym telefonem vlozil na cas SIMku do telefonu s live, aby se akce na mesic zdarma zaktivovala. Rovnez ale take uvedla, ze pokud SIMku vlozim zpet do neupraveneho telefonu, VF nemuze garantovat, ze surfovani po live pak bude na mesic opravdu bezplatne.[/quote]

Fila: mas pravdu, ale jen castecne. Rozhodne s Tebou souhlasim, ze na live telefonech je sluzba zarucena a garantovana. Nicmene pokud live telefon nemas, jak si psal, a/ staci zadat nastaveni pro live, vcetne nove domovske stranky. Co se tyce APN bodu, jak mi rekl clovek z technickeho, je jedno, zda tam bude "wap" anebo "data.vodafone.cz". Brouzdani bude po live gratis tak jako tak, at je v jakemkoli telefonu. b/ Pak staci vlozit Tvou stavajici SIM do jineho live telefonu z nabidky. To vsak pro aktivaci proma nestaci. Je treba provest jeden hovor, anebo odeslat MMS ci SMS. Pote by vse melo slapat jako hodinky.

Nicmene souhlasim, ze tento postup neni operatorem podporovan, tudiz pripadne spatne zobrazeni live na displayi ci jine nedokonalosti musi uzivatel zkousnout a nemuze reklamovat...
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 7. 6. 2006 14:03

viper.a: za datove prenosy pri brouzdani a stahovani se na live nic neplati, nicmene co se tyce vytahovani penez, tak si to taky myslim. Ale vzhledem k chudemu obsahu zatim neni za co ty penize jeste tahat... :-D
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 7. 6. 2006 14:11

vím že se neplatí za to když tam brouzdáš ale když se na něco chceš podívat tak už jo.Třeba tam časem něco přibude. Dokonce má VF i další časák zdarma a jmenuje se Vodafone live. Se jdu kouknout co tam je ale asi nic kloudnýho :pozor2 :mrgreen:
už nikdy víc Motorolu
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod SmartBOY 7. 6. 2006 15:52

viper.a: Absolutne nic v nem neni. :-D Snad jen strana 34...
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 7. 6. 2006 16:37

SMARTboy: Nemyslim, ze je treba, abychom to dale rozvadeli, kazdy si zkratka udela to co potrebuje.., kdyz se mi dovola clovek, ktery chce vyuzivat VF live na NElive telefonu, tak mu povim, ze kdyz bude chtit, tak si to na internetu najde... a zatim jsem se nesetkal s nepochopenim, dale uz by to byla zacyklena komunikace, ktera nikam nevede..., jinak k tomu podvodu... neni to z tve strany, ale ze strany tveho kamarada na nasem obchode..., mohlo by se mu stat, ze by mohl byt odejit.., ale to je kazdeho vec... pravidla jsou prece proto, aby se porusovala...
Jsem rad, ze jsme si to vysvetlili...

Jinak brozura pro VF live je rekl bych primarne urcena pro lidi, kteri se s tim teprve seznamuji a aby vedeli, co se tam da najit a ne pro lidi, kteri si to dokazou nastavit...

HOWGH
alexnexen
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka