Vodafone live! Mobily

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod SmartBOY 7. 6. 2006 17:30

alexnexen: nechci se s Tebou rozhodne hadat, kazdopadne na nektere veci mame proste rozdilne nazory. Pokud rikas, ze delas na infolajne, tak logicky zakaznikum neoficialni nebo resp. neverejne figle rikat nemuzes, coz respektuji. (Co se tyce nejakeho Tveho kamose nebo znameho, verim ale, ze mu taky s necim pomuzis nebo mu poradis, ne?) Jenom mi to v tu chvili prislo hloupy, pokud se tady bavime narovinu a je to specializovane forum... Nicmene abych to smirlive ukoncil, s nekterymi nazory s Tebou samozrejme souhlasim. :-)
SmartBOY (KIN.G) // Take it easy. :o)
SmartBOY
Junior

Odeslat příspěvekod viper.aa 7. 6. 2006 19:06

SmartBOY píše:viper.a: Absolutne nic v nem neni. :-D Snad jen strana 34...

Strana 31 je hezčí :tleskani
Motorola Amio--> C35i--> S45--> Samsung SGH A800--> CX70 fw56 --> se uvidí ... od 15.7.2006 SE K750i
už nikdy víc Motorolu
přešel jsem po 7 letech k SE z důvodu zániku Siemense,zatím spokojenost a doufám že to tak zůstane :-)
viper.aa
Junior

Odeslat příspěvekod alexnexen 7. 6. 2006 19:43

SmartBOY: uznavam, tenhle pohled jsem si vubec neuvedomil.. nachytal jsi mne na svestkach, uznavam..
me spis dostal ten princip, ze tobe to rekne kamarad na prodejne a ty to vitezne hodis sem.., kdyz nekomu neco reknu, nechci aby se o tom siril dal.., mam proste takovou povahu..
taky se nechci hadat.., vysvetlim rad cokoli, ale snazim se predchazet skutecnostem, ktere by mohly byt reseny u nas.., profesionalni demence...
alexnexen
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 9. 6. 2006 16:54

Tak jsem si dneska zjiš´toval stav kreditu na Vodafone kartě a zjistil jsem příjemnou věc, že mi vodafone vrátil 120Kč za balíček neomezeného prohlížení, tak se ta akce vztahuje i na ty co si nekoupí novej mobil
Nokia C7 - Bleskmobil
Samsung SGH E1150 + Divoká karta
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 9. 6. 2006 17:02

Tak ještě nabízí 5 her, 5 melodií a 5 obrázků zadarmo, tak si to zkuím stáhnout, jestli mi to pak zase vrátím tak sem dám vědět
Nokia C7 - Bleskmobil
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 9. 6. 2006 17:20

Sovicka: nezapomen ze to musi byt z kategorie STANDART!
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod Sovicka 9. 6. 2006 17:34

Djona: a co hry? tam je jen kategorie platinum?

Jo a co ty nabitý tarify už něco víš?
Nokia C7 - Bleskmobil
Sovicka
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 9. 6. 2006 17:44

Sovicka: u her je take kategorie standart, a co se tarifu Nabito tyce vim pouze ze bud dorazej v cervenci a nebo az v zari...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 10. 6. 2006 11:08

Ani se mi to nechce číst celý, tak mě vysvětlete jak blbci, v čem jsou wapový stránky Vodafon Live! tak specifický, že funfujou "pouze" na Vodafon Live! mobilech?

Lze tu pitomost zprovoznit i třeba na Siemensu M65?
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bublák 11. 6. 2006 11:09

// filiptoje : smazán odkaz!
Bublák
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drastys 17. 6. 2006 13:55

Mam dotaz k Vodafone LIVE! , mam balicek na mesic zdarma, protoze mam koupeny novy telefon VDF Live a docetl jsem se ze muzu zdarma stahovat jen z kategorie Standard, ale jak to poznam ze je to zrovna kategorie Standard? Nikde to tam neni rozdeleno podle tehle kategorii :-(
drastys
Junior

Odeslat příspěvekod Misty 17. 6. 2006 19:25

drastys píše:Mam dotaz k Vodafone LIVE! , mam balicek na mesic zdarma, protoze mam koupeny novy telefon VDF Live a docetl jsem se ze muzu zdarma stahovat jen z kategorie Standard, ale jak to poznam ze je to zrovna kategorie Standard? Nikde to tam neni rozdeleno podle tehle kategorii :-(

No ja to tam mam. Kdyz si treba vyberu nejakou hru a dam stahnout tak se dostanu do pokladny a tam je vzdy napsano HRY - STANDART za 30Kc, kliknu na cenu a uz stahuju a vim ze to mam v ramci zdarma :)
Misty
Kolemjdoucí

Předchozí stránka