Nové tarify Vodafone v cervenci?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod speedy 4. 6. 2006 16:16

Rekl bych, ze zanedlouho se dockame novych tarifu od VF:

Budou se jmenovat Nabité tarify.

Konkretne pujde o:
Nabito 100
Nabito 300
Nabito 600
Nabito 1000
Nabito 1800
Predpokladam, ze zminene cislo u nich bude znamenat pocet volnych minut.

Firmam bude urcen produkt s nazvem Nabito pro firmy. Dale bude v nabidce Balíček extra nabito - nevim co si pod nim presne predstavit, ale rekl bych mozna ze to bude obdoba Rozjezd Naplno.

Informace jsem cerpal ze webu http://www.trademark.cz

V uvahach bych si dovolil jit jeste dal. Kdyz naposledy tehdy Oskar menil tarify 29.7.2004, tak si jejich nazvy nechal zaregistrovat o den driv nez je predstavil tedy 28.7.2004. Tarify Nove generace tedy jeste ty starsi byly registrovany jako ochr. znamky 7.3.2002 a setlo sveta spatrily 22.7.2002. Z toho tedy usuzuji, ze tyto "Nabite" tarify tu budou co nevidet.

P.S. Docela dobre je na rozepsanych prikladech videt, ze Oskar (VF) meni tarify co dva roky (2002, 2004, 2006) a jeste porozuhodnejsi je na tom to, ze vzdy v cervenci (zatim)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 4. 6. 2006 16:26

No jo, ale předtím vždy jen trochu pozměnil cenu, sešteloval volání jinam a k sobě a to bylo vše.. kdežto teď půjde zřejmě o větší změnu v portfoliu tarifů. Je zajímavé, že nepočítají s tarifem pod 100 volných minut... To mi přijde jako dost klíčový tarif pro dost silnou skupinu zákazníků.. Nicméně když koukám třeba na 1800, tak že by zavedli tarif až s 1800 volnými minutami? Nevím..

Troufnu si tvrdit, že to budou ceny tarifů - už vzhledem k tomu, že napovažuju za podstatné, že by zavedl 1800 minut a vzhledem k tomu, že by nezavedl tarif s nižšími minutami.. Podle mně to bude CENA tarifu např Nabito 100 bude za kilo a v tom bude odpovídající počet minut atd...
Naposledy upravil tommy:-) dne 4. 6. 2006 16:33, celkově upraveno 1
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas789 4. 6. 2006 16:27

Hmm, pokud ty cisla jsou minuty tak mit tarif s 1800 minutama musi byt docela zahul. To clovek snad mobil neodtrhne od ucha(nebo handsfree)
Oskar -> Oskar Vodafone -> Eurotel -> O2
Martas789
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 4. 6. 2006 16:31

Nooo nevim :lol: Spis bych to videl na cenu tarifu, resp. hodnotu tarifu, ze udelaji system tzv kreditoveho balicku :-) Kdyz bordel, tak poradne :mrgreen:
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Driver 4. 6. 2006 16:38

Tak to jsem fakt zvedavej...

Podle me to ale nebude systemem kreditu, to by pak postradalo smyslu paušálu. Tezko takhle rict, co od toho mame cekat. Na druhou stranu, kdyby to byl pocet minut, tak by VF zacinal az na 100 minutach, coz rada lidi ani neprovola, proc by to teda pak byl novej nejnizsi tarif? :hm
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 4. 6. 2006 16:39

Mně to připadá jako nějaké dobíjecí kupóny... Ty čísla volné minuty určitě nebudou, možná ta cena tarifu...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 4. 6. 2006 16:39

Jak jsem řekl, podle mně jsou to ceny tarifů a budou mít určitý počet minut. Zřejmě tak reagují na flexibilní trh s volnými minutami, aby je k té částce mohli kdykoliv zvýšit a nevydávat nové tarify...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 4. 6. 2006 16:42

Ideální by bylo, kdyby to byla opravdu cena, v rámci které by jsme mohli čerpat služby dle vlastního výběru - např. levnější sms nebo minuty... A nad rámec této částky by minuty a sms měly cenu vyšší. Nebyly by to tedy volné minuty, ale volné "služby"... Nebo tak něco!
Naposledy upravil Mario dne 4. 6. 2006 16:44, celkově upraveno 1
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod speedy 4. 6. 2006 16:43

Jak jsem si precetl reakce, tak nad tim zacinam taky uvazovat, proto mozna to sluvko NABITO. Ovsem podle mne v tom bude pekny gulas, hlidat kolik mam provolano, prosmskovano, prodatovano.... atd., abych se vesel dejme tomu do tech 100Kc. Mozna jako ze si predplatim tu danou castu. Na druhou stranu by ale zase tak trochu ztratila vyznam predplacenka ne?

A potom tedy na co nebo lepe receno za kolik bude Balicek extra nabito...
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 4. 6. 2006 16:47

Nebo že by to byl systém předplacenek, v rámci kterých by člověk v závislosti na dobité částce mohl využívat služby v určité cenové výši? Čím vyšší částku dobijete, tím levnější minuty a sms...?
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 4. 6. 2006 16:48

No teoreticky by se fakt mohlo jednat o volne minuty, pri cene volne minuty cca 2,50 - 3,- Kc by se nad tim dalo uvazovat...
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 4. 6. 2006 16:59

2 KubbY: Tak na to zapomeň, když teď je cena volné minuty třeba 5,95Kč :-)
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 4. 6. 2006 17:05

troufám si tvrdit, že jestli Vodafone trochu uvažuje, mohlo by to fungovat jako Eurotel Individual - prostě Nabito 100 /bude to něco jako určité min. plnění/ a do té částky si složíš co chceš..
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 4. 6. 2006 17:06

2 tommy:-) Přesně tak jsem to taky myslel... Bylo by to dost dobře vychytané... Jen je otázkou jestli to bude stát za to... Stejně si ale myslím, že se to bude týkat předplacenky. Už jen to slovo "dobito" - to nezní jako tarif...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 4. 6. 2006 17:09

no je NABITO, a to může znamenat NABITO službami apodobně.. jako NAPLNO.. Dobito by bylo rozhodně pro předplacenky. Ale NABITO si myslím, že budou tarify. Stejně jako NAPLNO ;-) Tedy uvidíme, co se chystá, ale myslím, že to bude tak nějak...
Pokročilý

Další stránka