Nové tarify Vodafone v cervenci?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 27. 6. 2006 09:07

speedy: Prosím ne good, ale goob. Děkuji ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 27. 6. 2006 10:40

Tady se musím speedyho jednoznačně zastat. Fórum není chat, kde si mohou lidé pokecat o všem. Na fóru to opravdu vhodné není, protože návštěvník k tomu, aby získal požadovanou informaci, potřebuje prolistovat daleko více stránek a přečíst tuny řekl bych až obtěžujícího offtopicu. A to není správné...
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Já Osobně 27. 6. 2006 12:55

Já Osobně se taky speedyho musím zastat, oběma zmíněným pánům jsem stejný názor vyjádřil i v jiném tématu. Děkujeme, odejděte :mrgreen: Nebo aspoň pište k tématu, rozumně a nechatově :roll:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 29. 6. 2006 08:09

Tak jak to tedy bude? :)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod DjOna 29. 6. 2006 12:30

takže nove tarify Vodafonu asi od září a vypadá to že se potkame i se studentskym...konkurence tres se!!!! vim toho daleko vic ale musim mlcet (urcite chapete)...ale teste se!!
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 29. 6. 2006 12:34

Proč mlčet vždyť tě VF tady nemůže identifikovat, který z jejich zaměstnanců to pustil ven. Neboj se mi mobilní maniaci to nikomu dalšímu neřeknemem, čestně :-)
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 29. 6. 2006 12:41

uz tim ze jsem naznacil...snad dojde ze by to melo vypadat dobre...ale vic nereknu...pak se najednou udelaji zmeny a ja tady budu vypadat za lhare...tekze dale mlcim...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod goob 29. 6. 2006 13:00

DjOna: Když se udělají změny, tak to pochopíme, že to nebylo ještě na 100 %.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anik 29. 6. 2006 13:23

Ve VF jsou na to prisny,taky jsem radsi mlcela,protoze vim postup,jak oni na to prijdou..nejsou to zadny blbci :-)
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod goob 29. 6. 2006 13:23

Nebo se můžeš zaregistrovat jako někdo jiný nebo mi to poslat na SZ a já to tu rozšířím jako někdo, kdo nemá s VF nic společného ;-)
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 29. 6. 2006 14:54

taky umím říct, že Eurotel udělá v září studentský tarif zadarmo. A pak jen doufat, že za ty více než dva měsíce na to lidé tady na fóru zapomenou :)))
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 6. 2006 18:02

tommy: To je dobrá myšlenka, jsem na to fakt zvědavej...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 29. 6. 2006 18:03

tommy:-): Já nezapomenu, protože na to čekám!
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 29. 6. 2006 20:16

tommy:-): tak to bylo ubohy...ja tady na foru nikdy nelzu!!!! takze tohle me nastvalo...a to ze neco vim a nereknu to...je logicky...jelikoz jsem zamestnanec a te prace si vazim...!!!!
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 29. 6. 2006 22:42

DjOna : Seš loajalní Vodafonu, svýmu zaměstnavateli. To si tě musí vážit. Nevidí se to moc často...
AgentSvr
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka