Nové tarify Vodafone v cervenci?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod stukie 5. 6. 2006 10:56

rekl bych, ze se to bude prevadet do dalsiho mesice, jako ted s minutama
stukie
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 5. 6. 2006 11:05

Pánové o čem tu spekulujete, co vím jsou jen zaregistrované názvy Nabito a víc nic nebo ví někdo víc ?
Jinak ty vaše návrhy jsou moc pěkné uvidíme co to bude doopravdy.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 17:24

no doufam, ze uz s temi tarify neco udelaji. Mam ted 500Naplno a provolam neco kolem 12-15 hodin mesicne, s tim, ze naprosto prejedu volne minuty a stale hodne doplacim. Druhou sim kartu mam od Eurotelu, tam mi zkoncila smlouva, ale nechci se znovu vazat, takze pockam jestli Vodafone behem cervence udela nejake zmeny v tarifech, zda nabidne tarif s vetsim poctem volnych minut nez ma ted, 500minut je docela malo pro lidi, kteri hodne volaji.

Pokud nabidne tak 800-1000 volnych minut zustanu u Vodafone, nechce se mi nikam jinam prechazet, naprosto mi vyhovuje po strance poskytovanych sluzeb. Ale pokud zadna zmena neprobehne prejdu k Tmobile nebo Eurotelu, u ET bych mohl mit sanci pri prodluzovani smlouvy na nejake vyhodne volne minuty, coz v mem pripade je dosti velke usetreni pri mesicnim vyuctovani, ale zase me tam bude stvat ten 2 lety zavazek, do ktereho se mi po minulych zkusenostech moc nechce. Taky si chci kupovat novy telefon, N6233, takze nevim nevim co udelam.

Poradte nejakou nejvyhodnejsi kombinaci od jakehokoliv operatora: mesicne SMS kolem 600-700ks, a nejakych 12-15 hodin kamkoliv, vetsina teda do Oskara. diky..
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petyo 11. 6. 2006 17:33

T600 HIT
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 17:34

jenomze to je HIT a ja potrebuju i telefon, takze na HIT bych nemel narok a nechci ho kupovat za plnou cenu.

I kdyz mozna kdybych ten tel. koupil za plnou cenu a vzal hit, tak bych casem usetril.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petyo 11. 6. 2006 17:38

Pokud bys přecházel od Vodafonu k T-mobilu s tím počtem minut co provoláš, tak se možná u TM dohodneš i na telefonu, samozřejmě se závazkem min. plnění. Pokud bys o tom uvažoval tak to chce jen zkusit.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 6. 2006 17:39

andre: no balíček smsek 200 za 150Kč, plus tarif ET SMS, to už máš 400 sms, ty další by byly za 1,90 sic, no a k tomu bych hodil balíček 1000 minut za 1900CZK - teda Eurotel SMS 180Kč + TOP SMS (150Kč) + 1000minut (1900Kč) = 2230CZK za 1000minut a 400sms.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 17:41

to neni spatne za tu castku, kterou tu uvadis je to hodne slusny, ty minuty bych provolal tak akorat, takze bych si jen doplatil par smsek a dostal bych se maximalne tak na 3 tisice mesicne, coz bych oproti vodafone usetril skoro 1500,- coz je docela dost... Kouknu se na stranky Eurotelu a zajdu v tydnu na prodejnu a poptam se.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 6. 2006 17:50

jasně, jen pro příklad,
odkaz na přímej tarif s SMS:
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/tariffs/vi ... t_SMS.html
odkaz na další balíček SMS:
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/s ... opSMS.html
odkaz na balíček 1000minut:
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/services/p ... licky.html
(u balíčku 1000minut se minuty případně i převádí a je je možné ho mít roztáhlý až na 4 měsíce...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 17:56

diky moc. v tydnu na to kouknu a spocitam si to. Jen stale cekam na N6233 hned jak bude v prodeji vyberu si tu nejlepsi variantu na volani a sms. U Eurotelu bych mohl mit vyhodu v tom, ze budu prodluzovat smlouvu, tudiz bych mohl mit narok na nejake slevy na telefon popripade nejake volne minuty ci SMS. Asi tam primo zajdu a zjistim si to vsechno..

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 6. 2006 18:01

tak za prodloužení smlouvy dostaneš slušnou porci, pokud to umíš okecat :-) to se neboj :) já dostal za prodloužení nabídku buď 500min měsíčně na 6 měsíců, nebo 300 na 12 měsíců :-) Jsem se cukal, jestli pro ně není výhodnější když mi dají víc a jen do Eurotelu, že to maj takřka gratis, tak jsem fásnul 1000 do Eurotelu na rok :-) a vyjde je to mnohem levněji než těch 300 do všech sítí :-) (samozřejmě měsíčně po tu dobu)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 18:11

mno tak mi zkus nejak poradit co mam rict, kdyz pujdu do Eurotelu, samozrejme ne ted, ale az v cervenci, jelikoz cekam stale na ten telefon az pujde do prodeje a bude se prodavat. Uplatnim nejake ty benefit body co mam, takze bych mohl dostat slevu na telefon. diky :D

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 6. 2006 18:14

no na shopu nic, tam jsou na tohle krátcí :-) vyplň si objednávku na přenesení čísla třeba k T-Mobile, to je rival, ale jen číslo objednávky. Nezasílej zatím Eurotelu výpověď a do dvou pracovních dnů je máš na drátě s lahodným hlasem a nabouchanými balíčky :-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod andre (novy) 11. 6. 2006 18:16

Ok.. pokusim se o to. Tu zadost muzu vyplnit i na netu ?

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 6. 2006 18:33

andre: jo, nebo poslat smsku ve tvaru PRE na číslo 603 603 603 (mimochodem já to poslal ještě při dotaci :)), to už můžeš klidně teď.. kdyžtak napiš do SZ kolik máš účty na tom čísle.. doprobereme to tam :-)
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka