od andre (novy) 11. 6. 2006 17:24
no doufam, ze uz s temi tarify neco udelaji. Mam ted 500Naplno a provolam neco kolem 12-15 hodin mesicne, s tim, ze naprosto prejedu volne minuty a stale hodne doplacim. Druhou sim kartu mam od Eurotelu, tam mi zkoncila smlouva, ale nechci se znovu vazat, takze pockam jestli Vodafone behem cervence udela nejake zmeny v tarifech, zda nabidne tarif s vetsim poctem volnych minut nez ma ted, 500minut je docela malo pro lidi, kteri hodne volaji.
Pokud nabidne tak 800-1000 volnych minut zustanu u Vodafone, nechce se mi nikam jinam prechazet, naprosto mi vyhovuje po strance poskytovanych sluzeb. Ale pokud zadna zmena neprobehne prejdu k Tmobile nebo Eurotelu, u ET bych mohl mit sanci pri prodluzovani smlouvy na nejake vyhodne volne minuty, coz v mem pripade je dosti velke usetreni pri mesicnim vyuctovani, ale zase me tam bude stvat ten 2 lety zavazek, do ktereho se mi po minulych zkusenostech moc nechce. Taky si chci kupovat novy telefon, N6233, takze nevim nevim co udelam.
Poradte nejakou nejvyhodnejsi kombinaci od jakehokoliv operatora: mesicne SMS kolem 600-700ks, a nejakych 12-15 hodin kamkoliv, vetsina teda do Oskara. diky..
,,The World is not Enough"
Blackberry 9700 Bold