Přeměna na O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 8. 9. 2006 12:22

Fíla: A nejsou?? : ) Vždyť O2 přebírá dokonale styl žlutého bratra. Za Eurotelu to ještě tak moc viditelné nebylo, ale teď je O2 Telecom v modrém. : (
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mig_all 9. 9. 2006 11:21

Fílo opet mas pravdu! Obalovani mostu je trapárna!, Simple a kredity druhá! At zije reklamní duplikace "žlutý bratr" je tady!
Mig_all
Junior

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 9. 9. 2006 11:41

No logo jednoduché je, ale v jednoduchosti je krása! :D
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod Mig_all 9. 9. 2006 11:42

Fíla: jj presne! A taky me hrozne stve ze Telefonica sponzoruje hokejovou extraligu! Jak slysim v brankach bodech vterinách "oůtů extraliga jdou na me mdloby! (jako by spanele meli neco spolecneho s hokejem?) Je vazne dost usmevne divat se na hrace jak vozi pres cele čelo (v narodaku na zadech) velkou strohou nulu (óčko) s indexem 2.
Mig_all
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 11:44

Fíla: Oni tedy teď budou rozesílat úplně stejné faktury za pevnou linku i za mobil??

ondrej.peroutka: Logo je hrozné. Na prodejnách je jen tmavě modrá plocha a vlevo malý nápis Telefonica a vpravo O2. Graficky je to tragédie.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 11:51

Fíla: Tak to souhlasím. To logo vůbec nezvládli a ty reklamy s pořád stejnou hudbou a bublinkami mi už taky lezou krkem. No nevím, ale reklama by měla být přeci o dost agresivnější, aby si jí člověk všiml a utkvěla mu v paměti. A tyhle na O2?? Ještě, že pevná linka není napsaná na mě. : )
Jinak logo Primy mi nevadí, jsou i horší loga (viz Česká televize).
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mig_all 9. 9. 2006 12:17

Logo CT se snad nezmeni, vzdyt ma obrovskou tradici, me se nahodou libi!

Fíla: Ty modre mantinely a treba i billborady a telefonni budky atd..., mas pravdu modry pruh a v rohu male telefonica a v druhem o2 to je strohy "hnus", kdyby pridali vice bublinek(vetsi) a pres to vetsim O2 tak by to bylo mnohem lepsi! NA tu telefonicu jsem alergicky ale te se asi nevzdaji! Spis se bude s postupem casu vic a vic ukazovat a zvetsovat!
Mig_all
Junior

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 9. 9. 2006 12:18

No pořád, ale máme lépe povedené internetové stránky než třeba britové nebo němci.
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 12:19

Fíla: Jsem dost zklamán, jak se mluvilo o tom, že od září O2 konečně spustí nějakou správu služeb a kontrolu účtu přes internet či aspoň SMS. V tomhle směru je pořád Vodafone nedostižný. Je to zoufalost, že největší operátor dosud žádnou takovou možnost nenabízí. : (

ondrej.peroutka: Opravdu povedené. Na jednom místě programu Benefit je v sekci Jak začít uvedeno, že po vstupu do programu dostaneš 500 bodů, v sekci Jak sbírat body je už jen 100 bodů. Velmi kvalitní informace pro zákazníky. Nehledě na to, že Moje Active skoro nefunguje.

Mig_all: Slyšel jsem, že už brzy mají představit nové logo, takže současné logo ČT bude nahrazeno novým.
Naposledy upravil esquire dne 9. 9. 2006 12:33, celkově upraveno 2
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 9. 9. 2006 12:23

esquire : To je snad jasny,ne?!Pak by se (teda někomu je to jedno) člověk třeba mrkl a viděl by,že už provolal X minut nad rámec paušálu a Y SMS nad rámec paušálu,viděl by kolik ho to bude stát a řekl by si,že se musí do začátku nového účtovácího období trochu krotit..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 12:26

ales76: Vodafone třeba toto už léta umožňuje a přesto má ze všech operátorů nejvyšší ARPU, takže to asi není hlavní důvod nezavedení této služby.
Naposledy upravil esquire dne 9. 9. 2006 12:35, celkově upraveno 1
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 9. 9. 2006 12:35

mě teda O2 Active funguje na 1 s hvězdičkou.
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 9. 9. 2006 12:38

ondrej.peroutka: Chtěl jsem sestřenici aktivovat přes Moje Active MMS a ještě nějaké další služby, protože si koupila nový telefon, ale nešlo to. Stále to hlásilo systémovou chybu. Nehledě na to, že když jsem jí to nakonec aktivoval přes SMS, tak ta služba je ve výpisu na Moje Active stále uvedená jako neaktivní, přitom je ale funkční. Trochu nezvládnuté ne??
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 9. 9. 2006 12:54

já jsem si teda deaktoval mms zpravodajsví a úplně v poho a obrázky a podobný věci jsou taky normální tak možná to někdo už dodělaný má a někdo ne.
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod spachtle 11. 9. 2006 11:50

trosku OT:
kdyz tady mluvite o tom logu CT, doporucuju vam:
http://www.digizone.cz/clanky/podivejte-se-na-nova-loga-ceske-televize/
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior