esquire píše:Fíla: Oni tedy teď budou rozesílat úplně stejné faktury za pevnou linku i za mobil??
ondrej.peroutka: Logo je hrozné. Na prodejnách je jen tmavě modrá plocha a vlevo malý nápis Telefonica a vpravo O2. Graficky je to tragédie.t/quote]
což je docela logické, dokud nepůjdeš do předělané prodejny, protože prodejny jsou zatím provizorní. Třeba předělaná prodejna se dnes otevřela Praha 1, Spálená ulice. Ostatní prodejny jsou zatím jen provizorní, tak nemůžeš soudit jejich design...
co se týče O2 Active, tak to mi funguje bez JAKYCHKOLIV problémů... to, že služba ve finále aktivní je a Active hlásí že ne je následek, kdy to dělalo i u Eurotel Live! Systém v tom je zabudovaný stále stejný a je logické, že to nejde změnit všechno najednou. Tak když mi něco vadí, tak to nepoužívám..
k fakturám: stejné zatím nebudou.. ke sloučení systémů nedošlo.. pracuje se na tom, ale o to by zákazník musel žádat a slučovat zákaznické účty. Je celkem logické, že nemůžeš dostat jednu obálku, když na pevné máš jiné účetní období než na mobilu. Mám třeba jen mobilní účty dva. Na každém jiné zúčtovací období, tak mi taky nemůže přijít jedna faktura.. Celkem logické, nemyslíš?
k reklamám: no, agresivní reklama je jedna možnost, podvědomá druhá. Tak dlouho bude reklama lidem vadit, až si jí budou pamatovat.. Zádné agresivní skoky do vody z horního patra paneláku, žádná agresivní a tvrdá hudba. Jemný, podvědomý udělá mnohem víc. Třeba časem, až projdeš dál životem zjistíš, o čem mluvím. Nebo si zkus pracovat v reklamní agentuře. Ti lidi moc dobře vědí, co dělají.