Přeměna na O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 9. 2006 12:49

esquire píše:Fíla: Oni tedy teď budou rozesílat úplně stejné faktury za pevnou linku i za mobil??

ondrej.peroutka: Logo je hrozné. Na prodejnách je jen tmavě modrá plocha a vlevo malý nápis Telefonica a vpravo O2. Graficky je to tragédie.t/quote]

což je docela logické, dokud nepůjdeš do předělané prodejny, protože prodejny jsou zatím provizorní. Třeba předělaná prodejna se dnes otevřela Praha 1, Spálená ulice. Ostatní prodejny jsou zatím jen provizorní, tak nemůžeš soudit jejich design...

co se týče O2 Active, tak to mi funguje bez JAKYCHKOLIV problémů... to, že služba ve finále aktivní je a Active hlásí že ne je následek, kdy to dělalo i u Eurotel Live! Systém v tom je zabudovaný stále stejný a je logické, že to nejde změnit všechno najednou. Tak když mi něco vadí, tak to nepoužívám..

k fakturám: stejné zatím nebudou.. ke sloučení systémů nedošlo.. pracuje se na tom, ale o to by zákazník musel žádat a slučovat zákaznické účty. Je celkem logické, že nemůžeš dostat jednu obálku, když na pevné máš jiné účetní období než na mobilu. Mám třeba jen mobilní účty dva. Na každém jiné zúčtovací období, tak mi taky nemůže přijít jedna faktura.. Celkem logické, nemyslíš?

k reklamám: no, agresivní reklama je jedna možnost, podvědomá druhá. Tak dlouho bude reklama lidem vadit, až si jí budou pamatovat.. Zádné agresivní skoky do vody z horního patra paneláku, žádná agresivní a tvrdá hudba. Jemný, podvědomý udělá mnohem víc. Třeba časem, až projdeš dál životem zjistíš, o čem mluvím. Nebo si zkus pracovat v reklamní agentuře. Ti lidi moc dobře vědí, co dělají.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 11. 9. 2006 13:21

Tak logo O2 je proti novým logům čt krásné!!! :lol:
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod Chrono Leggionaire 15. 9. 2006 23:44

nemáte náhodou někdo tu reklamu na O2 s tím kolibříkem? díky moc.. stačí link 8)
Chrono Leggionaire
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 13. 10. 2006 16:16

Nova reklama O2 8)
Obrázek
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jvraga 13. 10. 2006 17:37

LOOOOL
In another thousand years we´ll be machines or Gods...
jvraga
Junior

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 13. 10. 2006 17:53

Kompletně zrekontruovaná prodejna O2 je už například i v Olomouci, Reigrova ulice. :-)
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ondrej.peroutka 13. 10. 2006 22:12

Pěkná reklama :D jen se nehodí moc na zimu a vánoce.
Sony Ericsson K750i; O2 Pohoda Simple
ondrej.peroutka
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 10. 2006 07:56

ondrej.peroutka píše:Pěkná reklama :D jen se nehodí moc na zimu a vánoce.o/quote]

Ano,marketingové oddělení O2 tuto otázku také řišilo.Nakonec,ale došli k závěru,že až přijde zima,tak se při pohledu na ni lidé alespoň v myšlenkách přenesou na nějaký tropický ostrov,kde je léto celý rok Obrázek
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 14. 10. 2006 09:47

Zdeněk L.: I v Plzni na Klatovské třídě byla asi před 14 dny otevřena nová prodejna po kompletní rekonstrukci.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 14. 10. 2006 19:25

V Praze je zrekonstuovaných prodejen asi 5..
Hodně se mi tam líbí takovej ten vysokej koberec :)
AgentSvr
Pokročilý

Předchozí stránka