ET- založíme SDRUŽENÍ PROTI PODMÍNKÁM PŘECHODU NMT GSM!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod paja3 19. 6. 2006 16:40

Komu vadí přístup ET k lidem využívající NMT telefon?
konktrétně - pokud máte víc ero čísel že dostaneme jen jediný přístroj! Měli bychom dostat všechny!
paja3
Junior

Odeslat příspěvekod goob 19. 6. 2006 16:47

Mně tedy spíše vadí, že tady lidé tolik kradou, chovají se k sobě neurvale, nedávají blinkry, jezdí jako prasata a je tu plno komunistů, které jsme si zvolili do parlamentu. Kdo se podepíše pod moji petici?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 19. 6. 2006 16:52

Jsem s tebou, goobe ;-)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirek.P 19. 6. 2006 16:55

Pokud ET zmeni uctovani u GO Felicia z 30+30 na 60+30, tak to me opravdu vadit bude!
Taky me vadi, ze nove SIMky nejdou klonovat, takze si nemuzu dat moje tarifni programy T!P na moji greenku a to me stve jeste vic :-(
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas063 19. 6. 2006 17:06

tak jaká petice se podepisuje ??? :nenapadne
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 19. 6. 2006 17:07

no to s těma telefonama se asi moc nepovedlo.. přijde mi logické dát ke každému číslu jeden - nebo snad aspoň nabídnout Mobil +?

goob: kde to mám podepsat? :D
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Majk 19. 6. 2006 17:13

goob píše:...a je tu plno komunistů, které jsme si zvolili do parlamentu. ./quote]

A za kterou stranu? :tleskani :D
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 19. 6. 2006 17:23

souhlas Goobe.....................
rudla.rudel
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 19. 6. 2006 17:24

tommy:Mobil+ je bez problémů možný.

Na jednu stranu je jistě pravda, že ke každému číslu není jeden telefon, nicméně kdo má v NMT síti dotaci (takových ale už asi moc není :-)), tomu po převodu na GSM bude bez sankcí zrušena a může si vzít jakýkoli dotovaný telefon za standartních podmínek a bez zálohy. Takže investujte 2 Kč a Nokia 1600 je vaše i bez kupónu.

Mám pocit, že spousta lidí (neříkám, že vy) chce prostě na přechodu z NMT na GSM jednoduše vyvařit co nejvíc. Paušál byl 0 Kč měsíčně, tak to nikoho nenutilo ho jít zrušit a tak na čísle často není žádný provoz, protože kdo by se s takovým krámem tahal, že. A dávno se používá nějaké jiné GSM číslo. Eurotel nabídne dotovaný přístroj bez závazku a ejhle, najednou je muzejní telefon vytažen zpod skříně a NUTNĚ je třeba přenést číslo na GSM. Samozřejmě s novým telefonem, k čemu by jinak číslo bylo. A hlavně ať je odblokovaný, aby se tam dala strčit SIMka od Vodafonu ;-)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 19. 6. 2006 17:27

No, podepisujte se sem a já pak skočím na vládu. Mám to tady z Malé Strany coby kamenem dohodil a zbytek došel... Rozhodně lobuji za svoji petici!!!
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 19. 6. 2006 17:30

M@tezz: mno tak 16ky blokovaný nejsou 100% :-) mám tři doma teď nový. ET už zjevně neblokuje nic... :-) 2černý a jednu přímo brandovanou pro Eurotel a taky není :-)

goob: tak já se podepíšu. XXX. Chceš i přijmení? :-D
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 19. 6. 2006 17:32

tommy: Já vím, že nejsou blokované. Ale spoustu lidí se na to při nákupu zeptá. A pročpak asi ;-)

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 19. 6. 2006 17:38

M@tezz: no jasný no :-) ale taky dost lidí chce mít jistotu, co kdyby ;-) já třeba mám Eurotel, jsem vysmátej, ale na chalupě bylo zajímavé sledovat lidi jak přehazujou simky jak vzteklý (ani TM, ani VF :-)) ) no.. ale už jsou taky u ET :-) jo a nebo běhali na kopec, tam se chytne ještě trošku TM :D
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 19. 6. 2006 17:54

tommy: Takže chatař - zákazník T-Mobilu se pozná podle toho, že ví, co se děje doma a je častým běháním na kopec pěkně vysportovaný. Zákazník Eurotelu taky ví, co doma, ale je to zlenivělý pupkáč. A nejhůř je na tom Vodafonista. Pupkatý a neinformovaný :-)

Abysme byli objektivní: Jasně, že v jiné lokalitě, než u tommyho na chatě, to může být přesně naopak. A kdo tvrdí, že s NMT má signál, tam kde GSM nemá ani čárku, nechť popřemýšlí, jestli to nemůže být i obráceně ;-)

M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 19. 6. 2006 17:57

M@tezz: jojo, aby to bylo objektivní, u ségry mladýho na chatě má T-M plný a Eurotel jen čárku :-) ale Vodafone opět nic :hm
Pokročilý

Další stránka