ET- založíme SDRUŽENÍ PROTI PODMÍNKÁM PŘECHODU NMT GSM!

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M@tezz 23. 6. 2006 20:37

pepan: Situace kterou popisuješ (poklidné střádání benefit bodů na nepoužívaném čísle) může klidně pokračovat, i když bude číslo v síti GSM. Členství v Benefitu se převádí a stejně tak i dosud nastřádané body. Zase budeš dostávat co půl roku 500 bodíků.

To samozřejmě chápu, že když to tak Eurotel sám nabídl, tak proč to nevyužívat. Takové lidi za vychcánky nepovažuju. Taky bych si takové číslo nechal, když mě nic nestojí a navíc mi vydělává, aniž bych na oplátku něco musel investovat já. Ale pokud bych to číslo měl opravdu jenom z tohoto důvodu, tak mě ani nenapadne vykřikovat, že k tomu číslu chci i telefon. Že bych byl takový Mirek Dušín? :-D

Něco jiného je, když se změnou sítě je třeba změnit i přístroj.

Takže stále tvrdím: Ano, Eurotel by se měl chytnout za nos a ke každému používanému číslu nabídnout i telefon. Čísla, na kterých není provoz, převést na GSM se zachováním výhod, které měly v NMT, ale telefon k nim dávat pouze za standartních podmínek Mobil+.

A ještě k tomu, že je ponižující škemrat u Eurotelu o telefon. Nemyslím si, že je to škemrání. Prostě vznést požadavek, že samotný převod čísla do sítě GSM moji situaci, vzniklou zánikem sítě NMT, neřeší. Protože samotná SIM je mi k ničemu a já nejsem ten, čí vinou už nemůžu využívat původní přístroj. Samozřejmě ideální je tento argument podepřít tím, že se číslo opravdu používá.

To, že se budu rozčilovat na MM, mi telefon nezařídí. Jak říkám, obětoval bych pár minut času a poslal mail na Eurotel. Za to nic nedáš a můžeš akorát získat. Jasně, je špatné, že se člověk musí věčně domáhat svých práv (nejen u ET), ale když to Eurotel není schopný zařídit sám, tak si o to řeknu a uvidím. Líná huba ... :-) Když to nevyjde, tak aspoň budu vědět, že jsem pro to udělal maximum, pokrčím rameny a šoupnu starou Nokii 450 do sklepa, někam k videu se systémem Beta ;-)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 23. 6. 2006 20:43

M@tezz píše:To, že se budu rozčilovat na MM, mi telefon nezařídí....
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 24. 6. 2006 12:16

Kdyby ET chtěl, tak jste nedostali ani korunu zrušil Vám čísla a nazdar. Má na to dle VP právo. Takže se nad sebou všichni zamyslete ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eurotelman 24. 6. 2006 14:56

zajímalo by mě, jestli do téhle a podobných diskuzí ohledně přechodu z NMT píše někdo, kdo s tím má fyzickou zkušenost...dealer nebo člověk ze značkovky...
eurotelman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 24. 6. 2006 20:50

asi ne, oni mají něco jinýho na práci ;)
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 24. 6. 2006 23:25

MrazikCZ : hmmm ten eurotelman, měl v něčem trochu pravdu, že Mrazíku?
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 25. 6. 2006 08:48

Koho živí operátor je poznat podle názorů na podobnou problematiku a pochopitelně podle IP adresy, že? :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KubbY 25. 6. 2006 10:28

Nebo take podle toho, ze ty co uz pracuji "mysli" narozdil od deti a skrundalu, kteri tu pisou nesmysle :D Kazdy kdo dela z lidma vi o cem mluvim :)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 25. 6. 2006 11:51

AgentSvr: ale jen trochu ;) ;) ;)

dejvidek: dle tvého popisu by tu bylo dost lidí zaměstnaných u opů. Páč většina lidí si chválí právě toho svého opa a dost lidí od něj taky využívá net. Navíc IP myslím že vidí jen moderátoři a admini.

KubbY: tak tak

P.S.: teď sem viděl reklamu na roaming od Eurotelu a mohl sem se pochc.t smíchy. Ta nemá chybu :)
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod andrei (novy) 25. 6. 2006 12:07

KubbY píše:Nebo take podle toho, ze ty co uz pracuji "mysli" narozdil od deti a skrundalu, kteri tu pisou nesmysle :D Kazdy kdo dela z lidma vi o cem mluvim :)

Snad nechces rict, ze clovek s Tvym chovanim a pravopisem muze delat u operatora? V tom pripade se uz nicemu nedivim.
andrei (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 6. 2006 12:10

MrazikCZ: škoda, že je nedávají na web jako dřív :(
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 25. 6. 2006 12:15

tommy:-) oni tam sou, ale jen ty starý
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 6. 2006 12:17

MrazikCZ: jen volím Eurotel :( dřív tam dávaly všechny.. ale to už je dloouho.. to ještě byl starý web :)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eurotelman 25. 6. 2006 12:24

ne všichni mají něco na práci :lol:
eurotelman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tommy:-) 25. 6. 2006 13:22

MrazikCZ: lol , tak jestli není ještě nějaká jiná, než ta jak se ta holka na pláži bojí kvůli ceně zvednout mobil tak to je hustý :)) fakt po dlouhý době zas výborná reklama :D
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka