Prodloužení platnosti kreditu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nesa 8. 6. 2005 22:44

Skoro rok a půl jsem nedobíjel, takže jsem ztratil přehled o tom, kolik je minimální částka na prodloužení kreditu. A už je čas :?

Konkrétně mi jde o GO. Ale napiště i ostatní prepaidy pokud víte.

dík
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 8. 6. 2005 22:48

Na 90% bych řekl že je to 500Kč... U GO...

Oskarta prodlužuje platnost o pul roku pokud dobíjíš částkou 200-1199Kč, pokud 1200 a vyšší, tak prodlužuje o 9 měsíců...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nesa 8. 6. 2005 22:54

Mario píše:Na 90% bych řekl že je to 500Kč... U GO...
./quote]

500Kč to určitě není :) Je to někde mezi 200 a 300, ale nevim přesně kolik.
Nesa
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 8. 6. 2005 23:13

A já si stejně myslím že je to těch 500! Ale možná to bude i těch 300, míň určitě ne... Podmínky jako uskutečnění placeného hovoru tady snad není potřeba uvádět...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 8. 6. 2005 23:44

Nejnizsi castka je 200,- jinak platnost karty je 18 mesicu, pak se karta blokuje a zmizi signal, mas jeste zhruba 3 mesice, aby si kartu nabyl pomoci kuponu pres jine cislo, ale to uz se podarit nemusi. Kazdopadne jestli mas kartu jeste aktivni nabij si jakkoliv min 200,- a karta bude opet 18 mesicu v pohode aktivni. (nejedna li se o kartu z nejake specialni edice - student promo atd.)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 9. 6. 2005 09:08

Tak je to opravdu tak... Jakékoli nabití prodlužuje platnost kreditu na 18 měsíců, je tam jen ta podmínka 1x za 3 měsíce mít placený odchozí hovor...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 9. 6. 2005 09:50

2Mario: Nebylo by lepší než tu spekulovat tu informaci najít? To je samé "asi", "možná", "nespíš".
Odpověď je tady.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Mario 9. 6. 2005 09:55

Ale já to našel, právě proto jsem ty spekulace uvedl příspěvkem výše na pravou míru...
P.S.: kdyby se nespekulovalo, nikdo by tu nepsal své postřehy tak by to bylo jen nudné moderované fórum s malou návštěvností... Tak má alespoň MM větší impresi reklam, ne?
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 9. 6. 2005 13:59

Platnost Go SIM karty na jedno nabití je 18 měsíců při minimálně 1 odchozím volání každé 3 měsíce.
Takže stačí(lo) 50 korun. No, dobře, teď už stovka :wink: A neptejte se mě jak :lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 10. 6. 2005 16:16

Základní nabití, tedy 200 Kč
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod citronek 13. 6. 2005 01:20

No tak to já se, ale klidně zeptám :) Jak si myslíš, že by se dalo nabít GO třeba padesáti korunami? Minimální dobíjená částka je přece 200,- kč
Podle mě to není možné (když nepočítám odpovědní dotazník za který se dá získat nějaký bonus)
citronek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 13. 6. 2005 09:46

citronek píše:Jak si myslíš, že by se dalo nabít GO třeba padesáti korunami? Minimální dobíjená částka je přece 200,- kč
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 9. 4. 2006 20:33

Klidně se stává, že ET sim nezablokuje ani po dvou letech.
AgentSvr
Pokročilý