Fíla: celkem mně tvé rozhodnutí překvapilo, ale není se čemu divit... Vodafone tohle fakt semílá.. Nevím, co je tohle za strategii. A jejich přístup na infolince je dost povýšený, to mi taky celkem vadilo.
Nedávno se kamarád rozhodl jít k Eurotelu. Vzhledem k tomu, že mu Vodafone schválil přenos 27.6.!!! a přenos mu posunul AŽ NA 16.7.!!!!, což je chování řeznickýho psa, ale zřejmě odchází dost lidí, tak nemají jiné termíny, chtěl jsem mu snížit tarif. Volal jsem za něj na infolinku a požádal o snížení tarifu. Slečna řekla, že je sice tři dny před koncem účetního období, ale že ano a že mu to sníží. Potom se ptala, proč to chceme snížit. V rámci upřímnosti jsem řekl, že číslo se přenáší k jinému operátorovi a že tedy nebude třeba tolik volných minut. Načež odpověděla: tak na to zapomeňte a zavěsila telefon. Toť jednání na VF lince
Ale to je prostě jen jedna věc, chování a loyalty program ke stávajícím zákazníkům je obrovské mínus. ČERVENĚJŠÍ než Vodafone.
jinak pokud je to ten modrý, šel bych do toho, ale pořád ta nejistota, kdy nevíš, jestli bude fachat, když je to z třetí ruky

GTran ale neber..
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne