Telefonní seznam ve Vodafone Samoobsluze

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wcelda 8. 7. 2006 20:28

Všimli jste si ve svojí Internotový samoobsluze u Vodafonu nový rubriky Telefonní seznam? Když se mluvilo o tom, že budou zveřejněný mobilní čísla ve Zlatejch stránkách, docela jsem se bál. Ale tohle mi přijde jako hodně dobrej způsob. Jen si myslim, že takhle málokdo ten souhlas dá.
wcelda
Sony CMD-C1 --> Nokia 3210 --> Siemens ME45 --> Nokia 6230i --> Nokia 6300
Peagas Twist --> Oskar Řekni mi --> Vodafone 50 Naplno --> Vodafone Nabito 300 -->Vodafone Nabito 350
wcelda
Junior

Odeslat příspěvekod dominikv 8. 7. 2006 20:48

Akorát na to mohli upozornit... Myslim, že většina lidí si toho nevšimla...
dominikv
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 8. 7. 2006 21:08

Ale tato možnost je tam už poměrně dlouho, řekl bych tak půl roku. 8)
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fragnatic 8. 7. 2006 23:04

esquire píše:Ale tato možnost je tam už poměrně dlouho, řekl bych tak půl roku. 8)8/quote]

Já bych řekl, že dýl... :hm
Fragnatic
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 9. 7. 2006 00:13

Přesně tak, tato informace je docela stará. A kdo používá internetovou sam. Můj Vodafone tak si toho všiml.!
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mirek.P 9. 7. 2006 05:37

Lidi, proc se tak strasne branite zverejnit sve mobilni cislo? To si myslite, ze jste tak zadani, ze Vam pak bude kazdej volat? Nemyslim to zle, jen to moc nechapu.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 9. 7. 2006 07:35

Mirek.P píše:Lidi, proc se tak strasne branite zverejnit sve mobilni cislo? To si myslite, ze jste tak zadani, ze Vam pak bude kazdej volat? Nemyslim to zle, jen to moc nechapu.

A já ti dám protiotázku. Proč bychom měli svá čísla zveřejnit? Vždyť o tom ten seznam je, aby ti mohl někdo zavolat kdykoliv chce a to já nechci. Mobily taky vznikli proto, aby člověk měl soukromí v tom kdo mu bude volat (ví kdo volá a ne jako na pevné). Kdo chci, tak mu číslo dám. Nevidím tedy důvod dávat číslo a adresu cca 3mil. lidí.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevec 9. 7. 2006 08:00

speedy píše:Mobily taky vznikly proto, aby člověk měl soukromí v tom color=red],[/color] kdo mu bude volat (ví kdo volá a ne jako na pevné). )/quote]

Ale to je jen dusledek pouzitych technologii a pristupu operatoru. Uplne stejne na tom muzes byt i na pevne lince. Staci jen vyuzit moznosti, ktere nabizi.
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 7. 2006 08:24

speedy: časy dávno minulé, na pevné lince taky víš kdo volá ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fragnatic 9. 7. 2006 08:25

tommy:-): Né každej má pevnou linku moderní doby ;)

all: ale když to vezmu kolem a kolem, vlastně nic na tom opravdu není podle mého názoru. Sám sem tam číslo ještě nedal, ale neříkejte, že se tam bude někdo cíleně hrabat jenom proto, aby někomu ze srandy zavolal, tomu nevěřim ;)
Fragnatic
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 7. 2006 08:29

Fragnatic: a přitom stačí jen chtít... jeden bezplatný hovor...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fragnatic 9. 7. 2006 08:53

tommy:-): Jasně no... ale stejně je to docela dobrej nápad, kolik lidí už tam má číslo? :hm :)
Fragnatic
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 7. 2006 10:04

Fragnatic: to nevím, ale spíš jsem mluvil i o tom, že mít pevnou linku s displejem je otázka jednoho hovoru na bezplatnou linku a výměny přístroje ;-) Jinak do seznamu bych tak ani tak mobilní číslo nedal. Navíc než by ho tam zveřejnili, mohl bych mít jiné. Jsem flexibilní :-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 7. 2006 10:18

Fíla: u ET Live! i u T-Zones nemusíš zadávat žádné osobní údaje ;-) takže i pokud se tam zaregistruje, je anonymní i pro OPa :) Horší je to na Slovensku, tam se prepaidy registrují. Prostě přeplacenku si tam bez občanky nekoupíš.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 9. 7. 2006 10:29

Fíla: mno a k veškerým změnám musíš diktovat číslo OP a Rodné číslo :( řekl bych, že to není ani tak vychytaný v důsledku s ochranou osobních údajů.
Pokročilý

Další stránka