Přechod z VF karty vs. zvýhodněný telefon

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EErie 10. 7. 2006 20:37

Zdrawim
Predem se omlouvam urcite to dady nekde je, ale specham.. opravdu

chci se zeptat jestli kdyz prijdu do vodafonu se svou vodafone kartou jestli mi na ni daji pausal a k tomu zvyhodneny telefon... nebo musim byt uplne novym zakaznikem s novou simkou.... dik moc

//Zdeněk L.: editován nadpis
W800i :) co vííc si jen můžu přát... :)
EErie
Junior

Odeslat příspěvekod honzapm 10. 7. 2006 20:43

při přechodu z karty na paušál bys - dle mého názoru - měl normálka mít nárok na dotovanej telefon, není tam žádné omezení... počítej ale s tím, že po Tobě budou chtít min. 1000 korun volací zálohu, kterou Ti za půl roku vrátí
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (Albert Einstein)
honzapm
Junior

Odeslat příspěvekod gomez 10. 7. 2006 20:44

Zdar zvyhodneny tel. lze jen k nove aktivaci tudiz mas smulu. Ja to chtel taky takhle udelat ale nejde to,,,
MB GigaByte GA-965P-DS4, Kašičku vařím na :-) CPU Intel D915 2800@3500Mhz, Arctic Freezer 7 Pro, 2x 1GB DDRII 800 (Apacer), HDD Seagete 320GB + 250GB Grafika GigaByte 7600GT, Zdroj Seasonic S12 430W
gomez
Junior

Odeslat příspěvekod EErie 10. 7. 2006 20:46

jako FAKT ?! Co to je za kec ty voe.. snad kdyz mam kartu tam muzu v pohode prejit.. ne ? Kua
W800i :) co vííc si jen můžu přát... :)
EErie
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 10. 7. 2006 20:49

Můžeš přejít na paušál ale nic nedostaneš!!

A nebo přejdi k jinému op. a pak zpátky k VF, a dostaneš zvyhodneny mobil.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas789 10. 7. 2006 20:50

Kdyz mas Vodafone kartu a chces prejit na tarif a ziskat mobil tak to nejde. Jedine ze bys mel sim kartu 2 roky a vice tak by ti ho dali.
Viz. http://www.vodafone.cz/consumer/handsets/phones.htm

Nemáte tarif, ale Vodafone kartu? Nevadí, stačí bezplatně přejít na kterýkoliv tarif Naplno - předchozí dobu u nás vám samozřejmě započítáme!
Oskar -> Oskar Vodafone -> Eurotel -> O2
Martas789
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 10. 7. 2006 20:56

prostě vše pro novou aktivaci, pokud už u nás jste, máte smůlu, máme vás a to nám stačí... toť přístup Vodafonu :(
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hangars 10. 7. 2006 20:59

:cry:
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lukas063 10. 7. 2006 21:00

tommy:-) píše:prostě vše pro novou aktivaci, pokud už u nás jste, máte smůlu, máme vás a to nám stačí... toť přístup Vodafonu :(//quote]

Přesně moje slovo :tleskani
Lukas063
Junior

Odeslat příspěvekod dr.x 11. 7. 2006 00:57

no ja jsem tet toto rešil - ten telefon opravdu dostaneš jen pokud je karta aktivní dele jak 2 roky
dr.x
Junior

Odeslat příspěvekod goob 11. 7. 2006 01:04

Už se to tu řešilo před docela dlouhým časem a dodnes se nic nezměnilo. Jak řekl tommy, stačí jim, že jsi jejich na Vodafone kartě, tak co bys chtěl :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 11. 7. 2006 08:43

Shrnu to: prechod z Vodafone karty na pausal je mozny.
1) dobit kredit minimalne na 1000kc (mozny preplatek bude vracen slevou ve fakture)
2) zavolat operatorovi
3) pokud to cislo fungvalo alespon dva roky je mozne ziskat zvyhodeny telefon, za cenu jaky tarif si vyberes.
Pak je potreba pockat az prijde prvni faktura, tu zaplatis, az dorazi platba Vodafonu, objednas si zvyhodneny telefon, dorazi do 3 pracovnich dnu postou.
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 7. 2006 09:18

no tak jak vidíš, DjOna ti napsal řešení, sice je to zdlouhavější, ale když na prodejně požádáš, aby ti zvolil co nejbližší první zúčtovací období, tak tu fakturu můžeš mít do týdne i dřív v klidu, a pak máš doma mobil za chvíli...

DjOna: oprav mně jestli se pletu, ale je stále možné si zúčto vybrat, že?
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod F430 Spider F1 11. 7. 2006 23:06

To tommy:-): Jo pořád si můžeš vybrat od kdy do kdy chceš mít paušál.

Dj Óňa: Je možnost si ten telefon vzít až třeba po třech (nebo i více) měsících, nebo to musí být po prvním měsíci (faktuře)?
O2 KO
T-Mobile KO
Vodafone KO
LVBC OK
F430 Spider F1
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 11. 7. 2006 23:55

[i]//Zdeněk L.: editován nadpisi/i]
Tak ho edituj znova, máš tam hrubku :twisted:

BTW, co je na přístupu VF divného? Pokud se nepletu (ale to mě jistě milerádi opravíte :wink:), tak u ET a TMO dostanete zvýhodněný telefon při přechodu z předplacenky jen pokud podepíšete smlouvu na 2 roky, ne? Takže až na některé specifické případy jde o to samé...

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Další stránka