Jake pouzivate "Mobilni Pripojeni"?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martin-N66 11. 7. 2006 22:31

Jaky typ mob. pripojeni pouzivate?
Ja pouzivam u GO-DataNonstop UMTS-3G o max. rychlosti 384kbps.
V realu je to okolo 342kbps/42kb/s Download.
Rychlost "surfovani" je na jednicku :wink: a jsem max. spokojen.Pravda 850mesicne neni nejmene(Obdoba ve forme pevneho ADSL vyjde napolovinu) ale je to dan za ten "bezdrat" a ze se muzete pripojit vsude,kde je signal.
Kdyz nejsem u PC,pomoci OPERY "surfuji" i na mobilu :wink: a jelikoz,prohlizec dokaze stranky usporadat dle rozliseni displeje,je to pouzitelne.Skoda jen te ceny...operatori bymohli trochu zlevnit(vsichni maj stejny ceny...).Chapu ze se jim museji vratit naklady spojene s budovanim siti(GPRS,EDGE,UMTS),ale nechapu ty miliardy,za ktere si museli od naseho "Hodneho" :x statu,koupit licence(tady bude asi zakopany pes...)

Driv jsem mel GPRS ktere je bez akceleratoru(ET Akc,C-Proxy) na hranici pouzitelnosti.
Kratce jsem taky "jel" na EDGE u T-Mobile,ktere je oproti UMTS-3G zhruba na polovicni rychlosti.
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 7. 2006 22:33

GO Data Nonstop GPRS/EDGE/UMTS
Eurotel CDMA

EDIT druhého připojení, nějak jsem to zvrtal a zapomněl, že IE už nemám přes půl roku :D
Naposledy upravil tommy:-) dne 11. 7. 2006 22:40, celkově upraveno 1
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 11. 7. 2006 22:40

Připojení NaDlouho čistě přes GPRS :mrgreen: 10 mega pro mé potřeby stačí :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 11. 7. 2006 22:49

Tahat sebou všude modem od ET se mi fakt nechce, Já Osobně to mám jen na mobilní připojení, že se kouknu na net kde se mi chce a ne tam, kde jsem si přinesl modem :mrgreen: Samozřejmě chápu domácí a pracovní využití CDMA :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin-N66 11. 7. 2006 22:51

[quote="Fíla";Pouzivam CDMA od ET (tarif Internet Pro za 699 CZK/mes. bez DPH) a stahuji vetsinou kolem 600 kb/s, nekdy se dostanu i na 1 Mbit/s.[/quote]

Ta rychlost vubec nevypada zle..... :wink: :wink:
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin-N66 11. 7. 2006 22:52

Ted me tak napada...asi jsem to dal do blby sekce co? Spis by se to hodilo sem: Mobilní internet: GPRS, EDGE, CDMA, 3G, 4G

Prosim ADMINy aby to kdyz tak presunuli,DIK.
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KatyC 11. 7. 2006 22:56

Ahoj, já mám Go Data Nonstop. Připojuji se kabelem přes T65. Za tu cenu hroznej šnek, ale nějak se mi nechce kupovat další tel. Pořád doufám, že třeba zlevní karty do nb:-). Katy
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 11. 7. 2006 22:57

používam CDMA , rychlost stabilně mezi 500-700 kb/s , v noci okolo 1Mbit/s - až na PING naporstá spokojenost :D
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 11. 7. 2006 23:05

[quote="Fíla";oco1: Stejnych rychlosti dosahuji i ja, v jake lokalite se pripojujes?[/quote]

přes týden Ostrava, o víkendu Třinec...tzn severní Morava :D
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod oco1 11. 7. 2006 23:11

[quote="Fíla";Ja hlavne ve vyhodnich Cechach, predevsim v Pardubicich :c)[/quote]

:wink: tam sem ještě nebyl, myslím v Pardubicích :)

hlavní je, že to jede a vo to de 8)
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 11. 7. 2006 23:21

Je fakt ze nejlespsi pokryti maj velky mesta...ja mam to stwesti ze byslim v praze ale i v pardubicich to neni tak zly ne?(mysli tedy ET)
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 11. 7. 2006 23:24

Fíla: jsi z pardubic?
DjOna
Junior