Velikosti MMS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Koumeles 13. 7. 2006 09:19

Posledni dobou jsem nejak zacal vyuzivat mmsky....proto me zajima, jak je to s tou velikosti mms...je omezena nejak operatory, ci pristroji? Jaka je tak idelani velikost, ktera dojde vsem? Je to do 100kb?
Koumeles
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 13. 7. 2006 09:25

Omezená operátorem, těch 100kB.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 7. 2006 09:33

Starší telefony mají omezení ještě menší než je 300kB od operátorů, třeba rozšířená 6610i má omezení 30kB resp. 45kB po nahrání novějšího fw. (Možná že už je i další verze fw posouvající hranici dál).
dejv
Naposledy upravil dejvidek dne 13. 7. 2006 12:43, celkově upraveno 1
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod miky06 13. 7. 2006 09:35

Zkoušel jsem odelat na email MMS, která měla cca 90kB, ale nedošla, na infolince mě řekla operátorka že garantují 30kB.
Máte s tím praktické zkušenosti, jak velkou zprávu poslat.
miky06
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PC-Zbyněk 13. 7. 2006 09:47

krtenek píše:Omezená operátorem, těch 100kB.k/quote]
dejvidek píše:Starší telefony mají omezení ještě menší než je 100kB od operátorů, třeba rozšířená 6610i má omezení 30kB resp. 45kB po nahrání novějšího fw. (Možná že už je i další verze fw posouvající hranici dál).
dejvo/quote]

Jeje omezena operátorem na 100kB :shock: kterým?? :D

http://www.eurotel.cz/jnp/cz/customerService/faq/-content-faq-personal-cz-Sluzby-MMS-faq_2.html
http://t-mobile.cz/Web/Residential/Zpravy/OdesilaniMMSZprav.aspx
http://ptejtese.custhelp.com/cgi-bin/ptejtese.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3162

Omezená sice je ale na 300kB :wink: a hlavně je omezena telefonem

EDIT: dejvidek: jěště že jsi to upravil :wink: pač taková neznalost MODERÁTORA :roll: :potichu

Obrázek
Japan phones
lol v podpisu to být nesmí :roll:
Naposledy upravil PC-Zbyněk dne 13. 7. 2006 14:21, celkově upraveno 1
PC-Zbyněk
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 09:55

operátoři ve vlastní síti nabízejí 300kB v pohodě. Minimálně Eurotel a T-Mobile. I do cizích sítí posílá 300kb i Eurotel i T-Mobile. Pokud ovšem pošlete více jak 100kB na Vodafone z cizí sítě, jejich server ji odmítne, z vlastní sítě nevím.. A vím, že ještě začátkem roku mi VF neodeslal ani MMS větší jak 100kB. No, aspoň jich pošlete víc :))
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Šaman 13. 7. 2006 10:18

tommy:-) : ...Pokud ovšem pošlete více jak 100kB na Vodafone z cizí sítě, jejich server ji odmítne, z vlastní sítě nevím.. A vím, že ještě začátkem roku mi VF neodeslal ani MMS větší jak 100kB....

Slušná mystifikace :tleskani
Šaman
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 10:19

Šaman: říkám, jak to bylo začátkem roku, nevím, jak je to teď. Tak alespoň neříkej, že někdo mystifikuje, a když víš, jak to je, tak to sem napiš. Od toho je to fórum, že to zde řešíme a rádi bychom se to dozvěděli. A ne jen přijít, hrdě napsat "to je blbě" a zas jít ;-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Brůča (novy) 13. 7. 2006 11:56

tommy:To co tvrdíš o VF,není pravda.MMS využívám od jejich počátku a nikdy nebyl problém odeslat ani přijmout mms o velikosti kolem 300kb,snad jen kdysi,když jsem měla N3100,jenže v tom byla omezená samotná Nokia.Pro upřesnění- 300kb jsem posílala ze SIE M65 a teď ze SE K750i. :pozor2
SE K750i + Motorola E398
Brůča (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 12:05

Brůča: no a jsme zase u toho - hovořím o příchozích MMS. (jinak- posíláš je i do jiné sítě?) Posílal jsem si ze Sony Ericsson k750i (Eurotel) na Nokia N70 (Oskar-Vodafone) v lednu MMS 250kB (rozlišuj malé a velké B) - N70 v síti Oskar se ani nehla a na k750i v síti Eurotel mi okamžitě přišla odpověď od systému Oskara - limit was exceeded.. Hm??? K tomu povíš co? A nezkoušel jsem to jednou. Nehodlám tu říkat, že někdo dělá něco špatně, chci se dopracovat k výsledku, jak to ve skutečnosti je.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Brůča (novy) 13. 7. 2006 12:11

tommy:Nebude chyba v té N70?V pohodě mi chodí 300kB(jsi spokojený?) z jiných sítí,takže problém nevidím u VF.
SE K750i + Motorola E398
Brůča (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 12:35

Brůča: tak to ne, protože jsem to i obracel (SE za N). A funguje Ti to tak celou dobu? Já to mohl zkusit naposledy v lednu, poté jsem přecházel kompletně k Eurotelu, takže od té doby nevím. Nicméně vím, že tenhle problém se tu už řešil. Nicméně jeden čas to bylo na 100kB omezené i u GO a limit se zvedl jen u tarifů Eurotel.

miky06: a v jaké to bylo síti?
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 7. 2006 12:47

Jsou lidé kteří si fórum s chatem nepletou a jsou pak lidé jako je tommy:-) co radši napíšou dvacet příspěvků, které jsou zcela mimo téma - opravdu asi nikomu nepomůže jak nám do nekonečna opakuješ jak si přešel k Eurotelu a jak to v lednu tobě nefungovalo.
Síť Vodafone podporuje MMS do velikosti 300kB, viz. info na jejich webu.
Schválně sem poslal MMS o velikosti 267kB ze sítě Eurotelu do Vodafone a tu samou zpátky. Oboje došlo, telefony Nokia N70 a SE K750i.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 13. 7. 2006 12:57

dejvidek: To ses kvůli tomu takhle plácnul přes kapsu? :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 7. 2006 12:59

2goob: To platil zaměstnavatel :D
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Další stránka