Velikosti MMS

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 12:59

dejvidek: jsou lidé, kteří jsou asi kompletně na nervy, když někdo opustí jejich srdceryvného operátora, že, pane moderátore? Dovoluji si vás upozornit, že dané příspěvky byly zcela k tématu a to k tomu, dopracovat se ke zkušenostem různých úživatelů tohoto DISKUZNÍHO FÓRA při odesílání a přijímání MMS. O přechodu nemluvím donekonečna a jen jsem ho poznamenal s tím, proč jsem to později již vyzkoušet nemohl a mohl to tedy vyzkoušet jen u Eurotelu a T-Mobile. Doporučuji raději sledovat off-topic příspěvky, než příspěvky, které se týkají tématu. Hezký den.

poznámka: tento příspěvek byl OT, stejně jako váš, jen z důvodu sebeobrany.
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 13. 7. 2006 13:09

No zkrátka jde o to to vyzkoušet, já posílal 20 MMS 100kB do Eurotelu a 90% jich dorazilo tam kam má.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 13. 7. 2006 15:03

dejvidek píše:2goob: To platil zaměstnavatel :D
dejvv/quote]

Tebe bych tak zaměstnal... :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Buřinka 13. 7. 2006 15:44

A posilal jsi nejaka fota?
Kdyz poslu obrazek ze SE D750i Vodafone na SE K700i T-M, zmensi se velikost v pixelech. Preposlu to same zase zpet a zmensi se znova. Zajimalo by me, jestli je to stejne i mezi ET a Vodafone. Mezi ET a T-M se to jeste nestalo.
Buřinka
Junior

Odeslat příspěvekod PDLCZ 13. 7. 2006 15:48

MENU -> ZPRÁVY -> NASTAVENÍ -> ZPRÁVY MMS -> ZMĚNA VEL.OBR. -> ZAPNUTO
PDLCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krtenek 13. 7. 2006 16:56

Koumeles píše:vyuzivat mmsky....proto me zajima, jak je to s tou velikosti mms...je omezena nejak operatory, ci pristroji?
Prvně bych se ptal na infolinkách a na webu operátorů. Pokud by si tam rozporovali, obrátil bych se teprve na nějaké fórum. Nechápu, že spousta lidí primárně hodí otázku sem, místo chvilky pátrání na webu etc.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 23. 7. 2006 19:47

No já posílam standartně do 30kB protože je zaručený, že dojde v 99%. Jinak jsem na vánoce a různý akce posílal kolem 100kB asi na 300 čísel a tak 80% dorazili v pohodě. Jelikož posílam tak 10 - 15 MMS denně tak zjišťuju, že když neni na příjemce lamka, jsou MMS spolehlivé jako SMS :-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 23. 7. 2006 21:28

jj, na w810i je 300kB omezené dokonce telefonem :( jinak jsem posílal na Eurotel MMS 442kB a došla v pohodě. (Odeslana z MMSbrány Eurotel, protože telefon mě víc jak na 300 nepustí)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KubbY 23. 7. 2006 22:49

Ono je hlavně zajímavé, že Tě pustila síť..hmhmhm..na to bych se podíval :-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KluG 23. 7. 2006 22:55

u SE jde velikost rozšířit tušim na 4 MB...ale nevim k čemu pokud to je omezeno operátorem na 300kb...
Fabia 1.4, 74kW
KluG
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 24. 7. 2006 05:36

U ET je to do 30kB, jak je to jinde to netušim. Jinak síť ET je schopna přenest cca 300kB, ale nikdy se mi to nepodařilo ani za takřka laboratorních podmínek :D
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 24. 7. 2006 07:25

KubbY: jakto? včera jsem zrovna posílal Eurotel -> Eurotel MMS 287kB a v pohodě dorazila za necelou minutu... Nikdy jsem neměl problémy s MMS do 300kB, tu větší jsem posílal z MMS brány...
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 24. 7. 2006 08:08

Mno mi s Vodafonem jdou odesílat i MMS o drobet větší než 300kB Několikrát jsem poslal i MMS velkou okolo 350 kB a šlo to a došlo to v pořádku (na ET i VF). Ale garantuje se 300 kB a to je podstatné a pak samozřejmě ono omezení tydlifonem...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Joan 12. 12. 2006 12:53

Zdravím :lol: ,
potřebuji do vánoc poslat na SE J230i MMS s aspoň čtyřmi obrázky potom nastavitelnými jako tapeta. Posílat budu ze Siemense C75 po naládování obrázků do telefonu z PC. Potud problém nevidím. Ale: v parametrech u SE J230i se píše že max. velikost odesílané MMS je 50kB - platí tato hodnota i pro přijímané MMS? Počítá se do velikosti MMS i něco jako "hlavička" nebo mohu součet velikostí všech obrázků upravit na celých 50kB? A poslední otázka: když z nějakého důvodu MMS nedojde (oba telefony jsou na MMS správně nastaveny = ověřeno), budu ji platit?
Mockrát děkuju vám zkušenějším za odpovědi :-P a přeji příjemný den!
J. :D
Joan
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 12. 12. 2006 13:01

nemyslim, ze by j230 byla jina nez j220 a na ni jsem posilal 87kB v pohode. To bude omezeni na odchozi, bo telefon ma i celkovou pamet krute malou ;-) pokud mms nedojde, po 24hodinach to system vzda a umisti ji do schranky na webu, odkud si ji prijemce muze vyzvednout, plati se kazde odeslani nezavisle na jejim prijeti.

mimochodem jsem rad, ze jsou lide, kteří jsou schopni hledat souvisejici vlakna. nekdo jiny by si ho zalozil;-)
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka