Jak získat nej tarif na ičo od Vodafone??

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gusspacho 13. 7. 2006 13:56

Zdar,

jak dostat od vod nej tarif? Budu mít na ičo jen 2 nebo 3 simky. Nabídli mi v zásadě stand podmínky co mají na netu plus:
první 4 měsíce odpuštění tarifu

Dá se nějak získat víc??
Díky G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 13. 7. 2006 14:01

Výhody se dají získat takto:
1. Na čím delší dobu se uvážeš, tím budeš mít mobilní telefon či paušály za nižší cenu (= odpustí třeba víc paušálů). Doba na úpis je 1-4 roky.
2. Pokud se zavážeš k určité provolané částce na všech číslech dohromady je tam opět možnost čerpat více výhod.
dejv
Naposledy upravil dejvidek dne 13. 7. 2006 14:22, celkově upraveno 1
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 14:06

jak řekl dejvídek, nicméně u VF nelze získat "lepší" tarify jako u jiných dvou OPů. Maximálně jejich odpuštění a slevy na telefony. Dále je možnost VPN neomezeně, kdy za měsíční poplatek voláte mezi sebou zdarma.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod montycz 13. 7. 2006 15:21

No odpuštěné paušály, VPN zdarma, volné minuty. To je taky sleva, i když není na první pohled vidět. Stačí si to rozpočítat do doby vázanosti.

Například:
Budu převádět 4 čísla, chci telefony. Při vázanosti 1300 s DPH měsíčně dostanu telefony za 10200 Kč. A to věřím tomu, že si ještě něco vydupnu.
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 13. 7. 2006 15:41

Jasně,

převádím dvě čísla, uvazuju se na rok a provolám min 2000 bez dph.
Odpustí 4 paušály a vpn mi stejně od září naúčtují za 200. Tel zadara nechci, nepotřebuju je.
Je VF skutečně nejlevnější, má cenu se podívat ještě k T-M?

Díy G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 15:58

Vodafone nejlevnější? Mno pro ty dvě simky.. ehm možná, jinak už to dávno neplatí. Záleží na sestavě služeb. Třeba u T-M dostaneš za 2000 měsíčně už Smlouvu Významného Zákazníka a tarifama se dá hýbat, stejně jako u ET..
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 13. 7. 2006 16:00

2000 Kč na každé nebo dohromady?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gusspacho 13. 7. 2006 16:03

1000 na každou bez dph
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod Sparrow 13. 7. 2006 16:03

Jenže u ET je podmínka na rámcovou smlouvu 2 SIM a účet min 5000,- (+-20%).

Takže ze 2000,- (pokud nemyslel na každém čísle) bude u ET normální resident. :?
Motorola TX770 > Dancal > Philips Fizz > N2110 > E688 > N6150 > N6210 > N6310i > SE610 1 tyden (diky bohu) > N6610 > N6230 > N6230i > N6234 > N5800 > N C7 > Kingzone K1 > Yotaphone2
Sparrow
Junior

Odeslat příspěvekod goob 13. 7. 2006 16:12

Hele, budu teď mluvit jen za T-Mobile, protože do něj nejvíce vidím. Když se uvážeš na dva roky, můžeš ve standardní nabídce do konce měsíce (je možné, že tuto akci zase prodlouží) dostat ke svému paušálu minuty navíc. Pokud si vezmeš paušál za 990 Kč bez daně, který má standardně 300 volných minut a volání do všech sítí za 2,8 Kč a SMS za korunu (říkám vše bez daně), 200 volných minut měsíčně do všech sítí na 12 měsíců. Už tímto dostaneš větší úsporu, než u Vodafonu, kde bys byl veden jako firemní zákazník.

Když by ses upsal na nějakou konkrétní částku a stal se tak Významným zákazníkem, tak dle nabídky, co mám před sebou, dostaneš za dvouletý úvazek navíc 50 minut do všech sítí nebo 100 do vlastní. Jistě by Ti nabídli ještě více, ale to by sis musel dohodnout s nějakým jejich pracovníkem, který má Významné zákazníky na starosti.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod montycz 13. 7. 2006 16:12

gusspacho píše:Jasně,

převádím dvě čísla, uvazuju se na rok a provolám min 2000 bez dph.
Odpustí 4 paušály a vpn mi stejně od září naúčtují za 200. Tel zadara nechci, nepotřebuju je.
Je VF skutečně nejlevnější, má cenu se podívat ještě k T-M?

Díy Gd/quote]

Tak to jsem na tom asi lépe
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 13. 7. 2006 16:13

tommy:-) píše:Vodafone nejlevnější? Mno pro ty dvě simky.. ehm možná, jinak už to dávno neplatí. Záleží na sestavě služeb. Třeba u T-M dostaneš za 2000 měsíčně už Smlouvu Významného Zákazníka a tarifama se dá hýbat, stejně jako u ET.. /quote]

Není významný zákazník od 4500 měsíčně (bez dph)?
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 13. 7. 2006 16:15

goob píše:Hele, budu teď mluvit jen za T-Mobile, protože do něj nejvíce vidím. Když se uvážeš na dva roky, můžeš ve standardní nabídce do konce měsíce (je možné, že tuto akci zase prodlouží) dostat ke svému paušálu minuty navíc. Pokud si vezmeš paušál za 990 Kč bez daně, který má standardně 300 volných minut a volání do všech sítí za 2,8 Kč a SMS za korunu (říkám vše bez daně), 200 volných minut měsíčně do všech sítí na 12 měsíců. Už tímto dostaneš větší úsporu, než u Vodafonu, kde bys byl veden jako firemní zákazník.

Když by ses upsal na nějakou konkrétní částku a stal se tak Významným zákazníkem, tak dle nabídky, co mám před sebou, dostaneš za dvouletý úvazek navíc 50 minut do všech sítí nebo 100 do vlastní. Jistě by Ti nabídli ještě více, ale to by sis musel dohodnout s nějakým jejich pracovníkem, který má Významné zákazníky na starosti.b/quote]

Když byl u mě jejich pracovník, tak se mi válel po stole (rozumněj nechutěn opřenej a rozvalenej), popotahoval nosem, nabídl mi významného zákazníka za 4500 bez a říkal, že mu konkurence nevadí, že nic lepšího nenabídnou. :D
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod goob 13. 7. 2006 16:19

montycz: Tak to byl nějaký hovaďák... Jen počítám, co by bylo výhodnější a jak vidno, tak T-M je ve standardní nabídce výhodnější, než VF jako firemní. Nakonec i hovorné je nižší. U tarifu 300 Naplno by platil nad volné minuty 3,5 Kč/min, u T-M za 2,8 Kč/min. Navíc 200 minut do všech sítí měsíčně na dvanáct měsíců tomu dává více než zapravdu..

Významným zákazníkem můžeš být nyní již od 1000 Kč. Předtím to bylo od 3600 Kč.
Naposledy upravil goob dne 13. 7. 2006 16:21, celkově upraveno 1
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 13. 7. 2006 16:21

montycz: Smlouvu významného zákazníka u T-Mobile jsi dřív mohl dostat kolem 3000, dnes je to ještě níže.
Pokročilý

Další stránka