Zdar,
jak dostat od vod nej tarif? Budu mít na ičo jen 2 nebo 3 simky. Nabídli mi v zásadě stand podmínky co mají na netu plus:
první 4 měsíce odpuštění tarifu
Dá se nějak získat víc??
Díky G
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
gusspacho píše:Jasně,
převádím dvě čísla, uvazuju se na rok a provolám min 2000 bez dph.
Odpustí 4 paušály a vpn mi stejně od září naúčtují za 200. Tel zadara nechci, nepotřebuju je.
Je VF skutečně nejlevnější, má cenu se podívat ještě k T-M?
Díy Gd/quote]
tommy:-) píše:Vodafone nejlevnější? Mno pro ty dvě simky.. ehm možná, jinak už to dávno neplatí. Záleží na sestavě služeb. Třeba u T-M dostaneš za 2000 měsíčně už Smlouvu Významného Zákazníka a tarifama se dá hýbat, stejně jako u ET.. /quote]
goob píše:Hele, budu teď mluvit jen za T-Mobile, protože do něj nejvíce vidím. Když se uvážeš na dva roky, můžeš ve standardní nabídce do konce měsíce (je možné, že tuto akci zase prodlouží) dostat ke svému paušálu minuty navíc. Pokud si vezmeš paušál za 990 Kč bez daně, který má standardně 300 volných minut a volání do všech sítí za 2,8 Kč a SMS za korunu (říkám vše bez daně), 200 volných minut měsíčně do všech sítí na 12 měsíců. Už tímto dostaneš větší úsporu, než u Vodafonu, kde bys byl veden jako firemní zákazník.
Když by ses upsal na nějakou konkrétní částku a stal se tak Významným zákazníkem, tak dle nabídky, co mám před sebou, dostaneš za dvouletý úvazek navíc 50 minut do všech sítí nebo 100 do vlastní. Jistě by Ti nabídli ještě více, ale to by sis musel dohodnout s nějakým jejich pracovníkem, který má Významné zákazníky na starosti.b/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků