Jak získat nej tarif na ičo od Vodafone??

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 2. 8. 2006 12:59

No, nemají to naštěstí u všeho. V poslední době přišel T-M se spoustou různých balíčků, zvýhodnění a kupodivu se některé dají využít již před vyčerpáním volných minut.
Dokud ale nebudou lidé na operátory tlačit, otravovat je maily, atd., tak ten zbytek nezmění. Kdyby jim napsalo v krátké době několik tisíc lidí, kteří by si stěžovali, tak by se nad tím třeba zamysleli. Brzy jim zdá se opět napíši :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 2. 8. 2006 13:30

přesně tak.. je to u starších nabídek, ale u nových balíčku třeba T-M mimo špičku, Pevná mimo špičku atd je to už před provoláním volných minut :)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 2. 8. 2006 15:02

Mj. u T-M a ET lze získat výhody nového zákazníka i převodem z předplacenky na paušál. U VF toto nelze a jediný způsob je aktivace úplně nového čísla.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod F430 Spider F1 2. 8. 2006 22:47

U nás se balíček neomezeného volání (299,- Kč) v rámci sítě taky uplatňuje hned a volný minuty zůstávají do jinejch sítí a to je fakt paráda.
O2 KO
T-Mobile KO
Vodafone KO
LVBC OK
F430 Spider F1
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 8. 8. 2006 18:20

montycz píše:No odpuštěné paušály, VPN zdarma, volné minuty. To je taky sleva, i když není na první pohled vidět. Stačí si to rozpočítat do doby vázanosti.

Například:
Budu převádět 4 čísla, chci telefony. Při vázanosti 1300 s DPH měsíčně dostanu telefony za 10200 Kč. A to věřím tomu, že si ještě něco vydupnu. /quote]

Tak ja to nechápu, asi jsem moc měkej:
budu převádět 4 čísla na 2 roky
úpis 3000 bez daně / měsíc
odpustí celkem cca 19000 - a ty za úpis 1300 s daní dostaneš benefity za 10000 (nevím jak daň) - na jak dloho ses upsal?

G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 8. 8. 2006 20:27

Nikdo nemá zkušenosti s přechodem k VF? G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 8. 8. 2006 21:26

gusspacho: bude to úpis na 2 roky, 1300 s DPH a benefit je 10000 s DPH
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 8. 8. 2006 21:41

OK,
já mám těch 19000 bez daně, ale stejně:)
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 2. 10. 2011 18:02

Zdar, po delší odmlce nakonec půjdeme asi do T-M, co říkáte na jejich poslední nabídku?

3 x Podnikatel Plus 450 HIT 50% - 225 CZK
1x Grand Plus 50% - 1660 CZK
1x Internet VDSL 2v1 50%
5 x Internet ADSL 2v1 71% - 204 CZK
5 x Podnikatel Plus 450 HIT 25% - 338 CZK
6 x Hlasová linka Premium HIT 75% - 50 CZK
Ceny bez DPH

Vždy uveden počet tarifů a nabídnutá sleva. U Těch 450HIT s 50% jde o prolongaci, ty s 25% jsou nová čísla. Máme tedy 9 x mobilní čísla, 6 x internet. SVZ na 6000 CZK bez daně.
Dostaneme 1800sms a 1500 min měsíčně k rozdělení mezi čísla, volání v rámci všech (pevných i mobilních čísel) na toto IČ zdarma, telefony k pevné lince za 1 kč, 60000 CZK na nákup telefonů a tak...

Zdá se nám to dobrá nabídky, může někdo porovnat? Prosím o komentáře.
Díky, G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 2. 10. 2011 21:43

Nikdo nic? Máme to během pár dní podepsat, prosím o komentáře.

Díky, G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod goob 3. 10. 2011 01:10

Hmm, jestli jsou k tomu ještě další minuty navíc v rámci SVZ, tak je to nabídka velmi slušná.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod gusspacho 3. 10. 2011 07:43

No navíc, je tam těch 1800 sms a 1500 min k rozdělení.

G
gusspacho
Junior

Odeslat příspěvekod gusspacho 3. 10. 2011 18:41

Zdar,
Nekde jsem tu cetl ze t-m aktivuje volne volani mezi cisly az po provolani vlastnich minut z tarifu. Ale zastupce tvrdi ze to tak neni a volne minuty mi zuustavaji. Teda ze mi volani mezi ico cisly nebere minuty z tarifu. Jde to tak?

Diky, g
gusspacho
Junior

Předchozí stránka