T-Mobile: prostě blíž

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Líbí se vám nový slogan T-Mobilu?
Ano 62 %  54%  [ 62 ]
Ne 52 %  45%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 114

Odeslat příspěvekod Zdeněk L. 21. 7. 2006 10:50

T-Mobile na svých internetových stránkách začal používat nový slogan: prostě blíž. Zřejmě tak doplňuje svoji kampaň 101% péče, se kterou se můžeme setkávat již delší dobu.

Anketa: Líbí se vám nový slogan T-Mobilu?
Zdeněk L.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michalreznar 21. 7. 2006 10:53

Tento slogan je také spojen s novou tv reklamou, která u mě vytváří dojem pohodové sítě, kde není třeba se zabývat zbytečnostmi...
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 21. 7. 2006 11:07

Na stránkách německého T-Mobilu je taky nový slogan! Německy neumím ale myslím si že je to něco podobného!!!
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Novák 21. 7. 2006 11:16

Slogan se mi líbí...

Dokonce se mi líbí více než: "Pro váš lepší svět" ...

P.S. Všimli jste si v TV reklamě skrytou reklamu na SE?
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kachna 21. 7. 2006 11:19

jojo vsimli ... drzi tam K800i v ruce a jeste se tam da slyset uzaverka fotky :-) ...
kachna
Junior

Odeslat příspěvekod DarkLady 21. 7. 2006 13:06

Nelíbí - nic to neříká. Původní slogan byl hezčejší...

P.S.: reklamu jsem ještě neviděla, ale jestli je pravda, co tu čtu, tak TMCZ prozradil, co bude mít jako další novinku v příštím katalogu :-)
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod jetel 21. 7. 2006 13:19

osmikilo bude mit 8) od srpna v nabidce i eurotel a mimo tohoto modelu rovnez i 6233
Naposledy upravil jetel dne 21. 7. 2006 13:30, celkově upraveno 1
didaktik gama + videoterminál meteor
jetel
Junior

Odeslat příspěvekod lys036 21. 7. 2006 13:20

Tak já zaujímám negativní postoj k tomuto sloganu, je to jen další z řady nic neříkajících sloganů tak typických pro nadnárodní firmy. Je to stejně prázdné až kýčovíté, jako reklamy kde po ulici běhají stádá černých vraníků atp. Musím říct, že je škoda, že doba vtipných Oskarových reklam je dávno za námi. :cry:

P.S.: V současné době musím vyzdvihnout jen a pouze reklamu Eurotelu, která láka na volání zdarma pro tři kamarádky, ta je hodně povedená...Přílítnou broučci s podkovou, svítí lucernou :mrgreen: :tleskani
Nikdy nic nevysvětlujte, přátele to nepotřebují a ostatní Vám i tak neuvěří.
lys036
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 21. 7. 2006 16:36

DjOna, lys036: jen se přeťukl z 6233 na 6234 a vy z toho zaplníte půlku threadu, jako by se vám to nestalo :-/ stejně je to jeden telefon, akorát customizovanej.. :-)

lys036: s tím souhlasím, poslední dobou stály reklamy Eurotelu za prd, ale roaming a hlavně volání třem lidem zdarma jsou super :))

ke sloganu t-mobile: no, nelíbí se mi.. myslím, že PRO LEPSI SVET, nebo jak to bylo, by bylo lepší.. tohle je jen vtírání k zákazníkovi a služby v tom žádné.. bohužel. Jinak ta reklama v televizi je dobrá, opět se super hudbou...
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 21. 7. 2006 16:50

Promazan OT, drzte se pls tematu a nereste Nokii 6233/4 nebo reklamy jinych operatoru.
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hangars 22. 7. 2006 12:10

Ten slogan docela ujde. Ale sem spíž svědav s čím příde O2 v září.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wesloo 22. 7. 2006 13:45

Já myslim, že je lepší, než ten předchozí, zní líp. Reklamu jsem ještě neviděl.

Celkově bych řekl, že by T-Mobilu neuškodila zásadnější změna "image" - teď na mě působí dojmem sice solidního, ale strašně snobáckýho operátora. Reklamy má rozhodně "nejsterilnější" ze všech opů..
wesloo
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 22. 7. 2006 13:53

Rozhodně ta růžová je hrozná, co třeba zelená t-mobajle.
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 22. 7. 2006 14:28

Mě se to líbí, je to "prostě blíž", ale je to tím, že mám rád jednoduchost.
Slogany jako "dáme vám víc" jsou pro mě méně přijatelné, čeho víc? Já chci třeba zrovna to, co mi nemůžou dát, tak proč mi to tvrdí...

Hangars: barva šedo-růžová je super (věc názoru), jinak barvy všech operátorů jsou ok. Nic není přeplácané.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod STaTOM 22. 7. 2006 14:35

Nejtragičtější reklamu opů za poslední dobu, ET - nový Go tarify, jen tak někdo netrumfne. Jinak reklama Přilítnou broučci.... mi trochu připomíná reklamu na kofolu.
Nejlepší a nejnápaditější reklamy má za poslední dobu určitě Telecom. Ale z valný většiny je to dík postavě p. Krause.
Jinak nová reklama T-M není reklama na konkrétní produkt, ale na celkový pohled zákazníků na značku. Podobný reklamy má Vodafone. Proto se možná někomu zdá nic neříkající. Prostě není ve stylu - Rohlíky za 0,50 Kč.....přijďte si pro ně ještě dnes :) .
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Další stránka