T-Mobile: prostě blíž

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Líbí se vám nový slogan T-Mobilu?
Ano 62 %  54%  [ 62 ]
Ne 52 %  45%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 114

Odeslat příspěvekod goob 24. 7. 2006 23:21

PepiQ: No, když si lidé volají v rámci služby Moji Blízcí, tak si mohou volat rok zadarmo, tak proč ne ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PepiQ 24. 7. 2006 23:25

On tu taky nekdo je, to me tesi - Moji Blizci? To je v ramci site a jen na jedno cislo ne? Nezjistoval sem info, jen sem to slysel, tak nevim. :oops:

/edit: koukam, to je jen mezi ucastniky rodiny nepletu-li se? Je-li to tak, tak je to sice hezky, ale ja se treba s maminou po telefonu moc nevykecavam. :)
PepiQ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 25. 7. 2006 06:33

PepiQ píše:edit: koukam, to je jen mezi ucastniky rodiny nepletu-li se? Je-li to tak, tak je to sice hezky, ale ja se treba s maminou po telefonu moc nevykecavam. :)

Ne, je to na pět tebou vybraných čísel, ale musí být pod jedním RČ nebo IČ.

Jinak na Twistu se dá volat od 1Kč/min tak proč si nevolat i když "stojíte" vedle sebe? Taky jsem si to na jedný starý Twist SIM kartě aktivoval a teď jim dávám o 250Kč měsíčně víc než bych musel, ale zase mám 250 minut teda hlavně o víkendu. Jinak mám tarif, ale toto mi na delší nebo "zbytečný" hovory vyhovuje.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 25. 7. 2006 09:41

goob píše:Tak přátelé... Jak vidím, tak nevíte jak na to. Jste ale šťastní lidé, protože máte na fóru gooba :mrgreen:. Kdo má zájem o celou písničku z reklamy na T-Mobile, tak tady jsem vám ji sehnal ;-) http://www.edisk.cz/stahni/3c3a7a42922c ... 522f/quote]

no my Tě nemít tak nevím :wink:
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 25. 7. 2006 10:24

Chybi mi tam volba "Je mi to fuk", tahle reklama mi proste nic nerika a slogan me ani nezaujal ani me neodpouzi....
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod montycz 25. 7. 2006 10:48

goob píše:PepiQ: No, když si lidé volají v rámci služby Moji Blízcí, tak si mohou volat rok zadarmo, tak proč ne ;-)s/quote]

Na webu je toto:
Volání v rámci skupiny promo cena od 2.5. do 30.9. 2006 0 Kč

Paušál je 39 bez DPH na měsíc, takže je to v podstatě taková malá VPN.

Při aktivaci d 1.10.2006 je cena 1,90 bez DPH, což už tak slavné není.
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod goob 25. 7. 2006 11:43

montycz: To je standardní cena. Když si to aktivuješ teď, tak budeš volat rok zdarma a zaplatíš jen těch 39 Kč.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 25. 7. 2006 11:46

montycz píše:Volání v rámci skupiny promo cena od 2.5. do 30.9. 2006 0 Kč

Paušál je 39 bez DPH na měsíc, takže je to v podstatě taková malá VPN.

Při aktivaci d 1.10.2006 je cena 1,90 bez DPH, což už tak slavné není.a/quote]

Čti pořádně, ativace do konce září. Jeden rok platí ode dne aktivace. Když budeš aktivovat dnes, budeš volat zadarmo do 25.7.2007, když to aktivuješ 30.9.2006 budeš volat do 30.9.2007 zdarma. Už tomu rozumíš? :roll: .
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 25. 7. 2006 11:58

Dyt jsem psal, že aktivace po 1.10. je za 1,9. Netvrdil jsem, že do 30.9.2006 zdarma a pak už ne.
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 25. 7. 2006 12:01

montycz: jasně, ale plno lidí to může chápat tak, jako by se volalo zadarmo jen do 30.9.2006 a ne do max. 30.9.2007 teda jeden rok od aktivace.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 25. 7. 2006 12:31

Ono, pokud koukneš na ceník TMO, tak to z toho taky tak bohužel vyzní, pokud si nepřečteš i omáčku okolo :D

Proto jsem to sem i psal, možná trochu neobratně, za což se omlouvám.
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.S 25. 7. 2006 12:35

Díky všem, kteří se podíleli na schánění písníčky a reklamy!

Teď jsme si prostě blíž :lol: :lol: :lol: