Díky za reakci.
U vodafonu mám paušál a připojení na skok což je 0,48 vs 0,06, to vychází 8 krát
Já to vím ale jistě že za live! neplatím, na faktuře za to není ani halíř, každopádně to je bubák od vodafonu, protože na to speciální telefon vúbec nepotřebuješ, stačí si to umět nastavit. Rozdíl mezi telefony je jen v tom že mají grafickou wapovou záložku a pár log
Neumím to teď moc pochopit, myslel jsem že je rozumnější když to teda jde, přistupovat na Jima za 0,06 než 0,48.
Aha, ano, je vestavěný v telefonu, ještě jsem ho ale nezkoušel, protože jsem nevěděl že by byl schopný zobrazit webové stránky a ani to že bych na ně mohl přistoupit za 0,06, tedy s nastavením GPRS web (internet). Všude se totiž vodafone ohání s tím že je to internet přes mobil propojený a používaný na počítači. Tak mě to zmátlo.
Teď jsem listoval malou příručkou a píší zde že: služba připojení k internetu umožňuje: prohlížet internetové stránky, číst a odpovídat na emaily, klábosit přes icq atd... z toho by mi mělo být vlastně jasné že myslí internet v mobilu, protože proč by psali co múžu na PC dělat.. třeba jako klábosit přes icq či stahovat softvér
Takže jsem se vlastně zeptal vás, co tomu rozumíte jestli je to tak a myslím správně, díky