Vodafone - podrobne vyuctovani ?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DjOna 18. 8. 2006 12:12

esquire: no o nejakych zmenach se mluvi, novyma tarifama pocinaje, pres zmeny prave mozna i moznosti zmen v samoobsluze,ale nevim nic konkretniho...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 18. 8. 2006 12:25

DjOna: No doufejme, že se zavedením nových tarifů se pohnou ledy i v Samoobsluze a úpravě podmínek služby Po svém. Ta služba je dobrá, ale nedotažená do konce a obsahuje příliš nelogicky účtovaných operací. I když na rozdíl od eTarifů T-Mobile, kde naúčtujou i konzultaci na prodejně, je Po svém světový. :lol:
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 18. 8. 2006 13:09

esquire: Sam chci videt co vsechno se bude dit, slysel jsem, ze by toho melo byt vic...ale asi si budem muset pockat, co vsechno to bude...sam bych dokazal popsat minimalne A4, co vsechno by se melo zmenit...ono by to slo, bylo by potreba ty co zmeny vymyslej poslat na par mesicu na shop, a oni by pak zjistili nedostatky sami...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 18. 8. 2006 13:17

DjOna: No ale na druhou stranu těch nedostatků není tak strašně moc, že by si z toho člověk musel moc lámat hlavu. Věřím, že Vodafone na těch nedodělcích zapracuje a s uvedením nových tarifů nám naservíruje i pár vylepšení svého systému. :)
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DjOna 18. 8. 2006 15:07

esquire: no ale to ty jsi nedelal na znackovce...pak bys poznal, ze je jeste prave dost veci, ktere by se dali zmenit...ale na druhou stranu, nelze VF jen karat...ma i radu dobrych veci...
DjOna
Junior

Odeslat příspěvekod bestver 22. 8. 2006 13:48

mám dotaz.Když si prohlížím na netu svůj účet, nechápu co znamená když mi zbývá ještě 50 volných minut, ale pod tím je napsáno provoláno nad rámec paušálu - 2.Jak můžu mit něco provolané nad rámec, když jsem ještě nevyčerpala ani volné minuty.A pak když je chytrý přehled v Kč, tak co znamená nad rámec paušálui, když nic nad rámec ještě nemám, vždycky je tam nějaká částka
bestver
Junior

Odeslat příspěvekod montycz 22. 8. 2006 13:51

Klidně můžeš mít nad rámec paušálu volání na čísla např 8xx kromě 800, 9xx apod, nebo i cizinu.
Když musíš, tak musíš...
montycz
Junior

Odeslat příspěvekod bestver 22. 8. 2006 13:58

ale tohle jsou neplacené linky ne?Tak proč mám zaúčtovanou částku.Nějak to nechápu
bestver
Junior

Odeslat příspěvekod Hangars 22. 8. 2006 14:02

bestver: 8xx kromě 800, 9xx apod. jsou placené linky!!!
Nokia E51 + 1GB microSD + HS-47
Hangars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 22. 8. 2006 14:04

bestver: Jestli máš aktivní třeba službu Program jednička nebo rodina, tak tam se to neodečítá z volných minut a sazba za minutu se uplatňuje hned a ne až po provolání volných minut. A ten druhý dotaz: Tam máš celkovou částku, kterou budeš platit (přibližnou, ale velmi přesnou) a je to třeba za SMSky nebo další služby, co se do volných minut nezapočítavají.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod bestver 22. 8. 2006 14:11

asi to tak bude....díkas....to bude ta moje rodina...nějak mi to nedošlo
bestver
Junior

Předchozí stránka