Nic netuse jsem jako zakaznik pausalu Tmobile uvital nabidku na Internet+ na mesic zdarma, coz se mi o prazdninach pomerne hodilo. 22.7. jsem si tedy pres infolinku toto aktivoval s ujistenim od operatorky ze je to zadarmo. Jake vsak bylo me rozcarovani kdyz jsem dnes otevrel obaku s uctem od Tmobilu a muj standartni ucet byl navysen o 500 (pomerna castka za tarif internet+ na cast mesice)
Slecna na infolince mi rekla, ze se to stalo omylem, ze to vedi a ze se omlouva a ze dalsi dva pausaly budu mit se slevou - ovsem ale datove tarify na internet+ ktery chci ale ted zrusit a proste ho dale nechci protoze to nevyuziju. Internet mesic zdarma (dle akce) me tedy vyjde na onech 800 a Tmobile se nakapsuje. Myslel jsem ze mi slevu odectou od meho telefonihu uctu, ale ne, dostanu to formou tarifu internet+ zdarma na dalsi mesic, coz ale proste nechci. Ten tarif jsem si aktivoval jen ze to byla akce zdarma a za penize bych to nikdy neudelal.
Bylo mi receno ze pokud pozaduju nahradu mam se obratit pisemnou cestou (coz taky udelam) ale pochybuju ze se mi dostane nahrady.
Kdo mi co muze poradit, budu moc vdecny. Neni pro me problem ty penize zaplatit, ale proc to delat kdyz na to nemaji narok ? JDE O PRINCIP