Jak me okradl T mobile s akci internet+ na mesic zdarma

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod PedroGonzales 20. 8. 2006 21:48

Nic netuse jsem jako zakaznik pausalu Tmobile uvital nabidku na Internet+ na mesic zdarma, coz se mi o prazdninach pomerne hodilo. 22.7. jsem si tedy pres infolinku toto aktivoval s ujistenim od operatorky ze je to zadarmo. Jake vsak bylo me rozcarovani kdyz jsem dnes otevrel obaku s uctem od Tmobilu a muj standartni ucet byl navysen o 500 (pomerna castka za tarif internet+ na cast mesice)

Slecna na infolince mi rekla, ze se to stalo omylem, ze to vedi a ze se omlouva a ze dalsi dva pausaly budu mit se slevou - ovsem ale datove tarify na internet+ ktery chci ale ted zrusit a proste ho dale nechci protoze to nevyuziju. Internet mesic zdarma (dle akce) me tedy vyjde na onech 800 a Tmobile se nakapsuje. Myslel jsem ze mi slevu odectou od meho telefonihu uctu, ale ne, dostanu to formou tarifu internet+ zdarma na dalsi mesic, coz ale proste nechci. Ten tarif jsem si aktivoval jen ze to byla akce zdarma a za penize bych to nikdy neudelal.
Bylo mi receno ze pokud pozaduju nahradu mam se obratit pisemnou cestou (coz taky udelam) ale pochybuju ze se mi dostane nahrady.

Kdo mi co muze poradit, budu moc vdecny. Neni pro me problem ty penize zaplatit, ale proc to delat kdyz na to nemaji narok ? JDE O PRINCIP
PedroGonzales
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lukas26 20. 8. 2006 22:10

mě se stalo to samé, když jsem uzavíral novou smlouvu s T-Mobilem...borec mi tam zaškrtl, že chci podrobné vyúčtování, i když jsem mu říkal, že ne...taky mi to neodečetli, ale další měsíc mi jej dali zdarma...je to prasárna!
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pan. Mizera 20. 8. 2006 22:41

Tak me se taky stalo to same ! A vubec se me to nelibi ze strany T-mobile
Pan. Mizera
Junior

Odeslat příspěvekod Pan. Mizera 20. 8. 2006 22:54

Tak po zavolani na infolinku T-mobile me bylo zdeleno ze o tom vedi. Pry jim sistem negeneroval slevy za internet + nemusim platit nauctovanou castku za internet+ a jako omluvu sem dostal dalsi mesic zadarmo.
Pan. Mizera
Junior

Odeslat příspěvekod PedroGonzales 20. 8. 2006 23:18

doufam ze jsi spravne poslouchal, me to rekli taky ale ja jsem pochopil ze ten mesic zaplatim ale pak dostanu dva dalsi zdarma, ale ty prachy ze zaplatim. radsi dojdu do prodejny a pokecam si osobne s nekym tam
Motorola d520 -> Motorola M3888 -> Ericsson T10s -> Nokia 7110 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Motorola mpx220 -> HP VoiceMessenger -> Nokie E51 + iPhone -> ???
PedroGonzales
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pan. Mizera 20. 8. 2006 23:25

Poslouchal sem dobre. Vistavi me dobropis,castku za internet+ memusim platit a dalsi mesic dostanu zadarmo. Ale raci si zajdu do T-mobile. Co ale ostatni, kteri nevedi jak se branit ? To si T-mobile namasti kamsu :-((
Pan. Mizera
Junior

Odeslat příspěvekod PedroGonzales 20. 8. 2006 23:36

ja jsem taky poslouchal dobre a jeji odpoved byla ze dostanu dalsi mesic za ty prachy co jsem zaplatil (rozumejte v tom uctu) a dalsi navrch zadarmo, takze ve finale by na me stejne vydelali tech 800. ale pokud je to jak rikas tak jen ona je blba a zejtra mi to vysvetli na prodejne tmobile kam hodlam zajit.
Motorola d520 -> Motorola M3888 -> Ericsson T10s -> Nokia 7110 -> Sony Ericsson T300 -> Sony Ericsson T610 -> Motorola mpx220 -> HP VoiceMessenger -> Nokie E51 + iPhone -> ???
PedroGonzales
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod STaTOM 21. 8. 2006 00:03

PedroGonzales : Nechci ti brát iluze, ale na prodejně si z tebe na zadek nesednou a určitě ti k tomu neřeknou víc jak infolinka ;-), ptz. oba komunikační kanály co se tohodle případu týče budou čerpat ze stejnýho zdroje. Ale přesto přeju příjemnou cestu - tam i zpět :)
Pokud se stane ze strany opa nějakej renonc prvním krokem jak chybu napravit je poskytnutí služby x zdarma na dobu y .
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mavic 21. 8. 2006 00:05

no prosim te me se stalo to samé. Taky mi nabydlí dva měsíce zdarma. zaplatil jsem pomernou část paušálu. jsou to parchanti.
Mavic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M65 21. 8. 2006 06:36

Jeste ted jsem ted v soku.Rok mam pausal a T-Mobile mi jiz po ctvrte neopravnene vyuctoval nesmyslnou castku za data.Pokazde je chyba u pracovnika infolinky,ktery poda spatne info nebo zapomene udelat poznamku"promoakce"!Tentokrat mi vyuctovali pomernou cast pausalu za neomezeny internet(380 kc)+1200 kc za stazena data!Uz me to nebavi se porad nervovat jestli to uznaji v ramci reklamace...
Motorola d160;d520,T 180;F3;Alcatel OTC;Bosch 909;Ericsson T39m;T300;Nk 1600;5110;3210;3220:3330;7110;6610i;6230i;E65;6070;6280;2730;1610;Sagem c4;Samsung C 100;D600e;S5230star;B100;Galaxy S;Galaxy S4;LG C 3300;Siemens A55;C35i;M65;SE K 790i;SE C905;
M65
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 21. 8. 2006 07:00

Pan. Mizera píše:sistem

Pane Mizero, odkdy se píše systém s měkým i???
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 21. 8. 2006 07:26

To je dobře vymyšlený: Takže dostanete ještě dva měsíce a ten druhej bude zdarma, ale chybou systému vám ho zase zpoplatní, takže dostanete ještě další dva měsíce a ten druhej bude zdarma, ale chybou systému vám ho zase zpoplatní ...... ...... dál už je to snad jasný.
PS: Naštěstí mám jinýho operátora, jinak bych se taky napálil.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Wolfov 21. 8. 2006 08:46

pan trojtý X";[quote="Pan. Mizera píše:sistem

Pane Mizero, odkdy se píše s b]y[/b]stém s měkým
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 21. 8. 2006 08:49

ono je to tak, že se platí první celý měsíc... tedy když zaktivuješ 22.7. a účetní období ti začíná 6.8., tak do 5.8. platíš poměrnou část a 6.8.-5.9. budeš mít zadara teprve..
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Krevety 21. 8. 2006 08:52

hm tak me to pravdepodobne ceka taky, akorat mam zuctovani do 19. v mesici takze o tom jeste nevim ... budu si muset zajit popovidat na prodejnu :x
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Další stránka