od Matrix44 19. 9. 2006 12:47
a neakceptovali ziadnu rozumnu rec, ze pravdepodbne chybu maju niekde v syteme, kedze mam vsetky faktury, a mesiacov je fakt len 12. Dalsia zarazujuca vec bola na co som ich upozornil, ze mali poslat upomienku, alebo informovat o nedoplatku v dalsej fakture, proste nezajem, vraj poslali SMS-ku, a mam proste smolu, mam zplatit dlznu sumu, poplatok za znovu pripojenie 1.200.-Sk a potom mi mobil aktivuju. Tak som to nastvany vyplatil a kedze sa za 3 mesiace blizil koniec viazanosti, tak som na mieste vypovedal zmluvu, uz k danemu datumu. Pribeh sa zdaleka nekonci, a ako mozete vsetci predpokladat, ked prisiel den D, tak mi prisla dalsia faktura na dalsie obdobie. Kartu som uz od nastvania nevyuzival vobec posledny mesiac, len som ju roztrihol a zahodil. Prisiel som na svoje oblubene miesto do pobocky T-Mobile, kde mi z usmevom na tvary oznamili ze moja zmluva je nadalej platna, a ze musim zaplatit. Samozrejme o ukonci zmluvy nic nevedia, nemaju o tom ziaden papier a ani v PC nemaju o tom ziadnu zmienku. Tak som sa vratil cca. za 1/2 hodinu uz aj s kopiou ukoncenia zmluvy. Zisli sa tam vsetci z pobocky a cumeli na moj papier ako sliepky z grilu. Samozrejme ze som uz patricne zvysoval hlas. Nakoniec mi veduca pobocky oznamila ze ich to velmy mrzi, ale ze musim zaplatit fakturu co im nabehla do systemu, a ze bud budem volat o mesiac dalej, alebo mi peniaze potom vratia. Na to som jej povedal ze z spolocnostou ako su ani nechcem mat nic spolocne, a ze sa necudujem ze Orange ma 3x tolko zakaznikov, ked u nich pracuju sami idioti. Nehcem dalsi mesiac, a nezaplatim im ani korunu, kedze mam papier na to ze som ukoncil vyuzivanie ich sluzieb, a nehovoriac o tom ze posledny mesiac som uz ani netelefonoval. Na to som skoro vybuchol od smiechu, alebo snad od zlosti, neviem kedze sa ma este opytala ze do dotazniku musi napisat preco od nich odchadzam, tak som je poved ze nech skusi hadat, a odisiel som. Sluzby Orange vyuzivam vyse 10 rokov, a mam tam 3 pausaly, ale takyto problem som ani naznakom nezazil.
HTC Raphael(Touch Pro, MDA Vario IV)
ROM: 1.90.401.1 | Radio: 1.02.25.19 | SPL: 1.09 |
8GB MicroSDHC | BT HF SonyEricsson HBH-GV435 | GPS: Garmin nüvi 250W |