inkasní platba u oskara

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod spachtle 21. 6. 2005 15:44

Jaké jméno mám vyplnit v inkasním formuláři od oskara? Jméno majitele bankovního účtu nebo jméno tarifního zákazníka?
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod Mario 21. 6. 2005 16:25

Ten formulář budeš posílat faxem Oskarovi nebo to máš pouze pro zřízení inkasa v bance? V bance si normálně můžeš požádat o zavedení inkasa pro daný účet ústně na přepážce (nebo přes internet banking na netu), a nastavit inkaso klidně pak zvládneš přes internetvou samoobsluhu...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spachtle 21. 6. 2005 16:48

jo, chtěl jsem si vyplnit ten formulář pro banku. na stránkách oskara je to ke stažení.

mobil je psanej totiž na mě a platí mi ho máma...
Hard to see, the dark side is.

ntb: HP Compaq 6710b | T7500 | 2GB | 160GB | WSXGA+ 1680×1050 | Vista Business

SE W800i (home SW upgrade from K750i) || O2 Pohoda

<odkaz odstraněn>
spachtle
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 21. 6. 2005 16:55

Ten formulář tam je spíš pro Oskara. Donedávna (u některých bank, třeba ČSOB) vyžadoval abys mu odfaxoval tento formulář potvrzený od banky. Ale to by na tebe vyskočilo když bys zadal číslo banky v internetové samoobsluze. Pokud to na tebe nevyskočilo, stačí to povolit v bance (jakkoliv, třeba ústně) a nikam nic neposílat :wink: A kdybys ho přece jen musel vypisovat IMHO by tam mělo být jméno mamky, protože Oskarovi je jedno jak se jmenuje ten, komu to bude majitel účtu platit, potřebuje potvrzení od majitele účtu :)

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MMKS 21. 6. 2005 18:01

Pokud si službu aktivuješ v jejich samoobsluze, nic jim posílat faxem namusíš, Dneska jsem tím prošel.
MMKS
Junior