T-mobile rozdává sim karty...

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pade 5. 10. 2006 10:19

kedy to pride na slovensko? :)
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 6. 10. 2006 11:05

ano, T-Mobile opět rozdává simkarty. Po celé republice. Co mně ale šokovalo bylo to, že jakmile tuto simkartu někdo zaktivuje a vyčerpá tu dvacku na účtu a zahodí, simkarta platí 12 měsíců!!!

Vodafone tohle nedělá vůbec a O2 pokud rozdává simky s 25 nebo 50kredit, jejich platnost je 45dní maximálně... poté je nutné dobít, simkarta se deaktivuje.. no a pak kdo loudí mrtvé duše :roll:
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod includes 6. 10. 2006 14:22

U nás ve městě T-Mobile rozdával SIMky :) ...nedavno
includes
Junior

Odeslat příspěvekod goob 6. 10. 2006 15:44

includes: No, v ČR máme přece jenom více měst, tak by to chtělo trochu konkretizovat ;-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pan. Mizera 6. 10. 2006 15:59

Vcera me tm nabizel dve sim v Kromerizi
Pan. Mizera
Junior

Odeslat příspěvekod goob 6. 10. 2006 16:01

Pan. Mizera: S jakým tarifem?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ostrava.777 6. 10. 2006 16:40

Zajímá mě : OSTRAVA, FM, OPAVA
ostrava.777
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 6. 10. 2006 16:41

U nás občas narazíte v centru na hnědočechy, kteří nabízejí parfémy nebo jiné horké zboží. "Páne, dechcete párfem?" To ale nejspíš není nějaká promo akce a od T-Mobilu asi taky nejsou :-) Dost možná se u nich platí celou peněženkou i s dokladama. Nevím, raději jsem nezkoušel :-) Ale to sem nepatří ;-)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wracker 7. 10. 2006 13:32

heh ja sem je v Praze jeste nepotkal :D
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 10. 2006 13:46

Nevíte kolik je hodin? Starý hnědočaský vtip :D Co ty more ty dostaneš ty stěno biela
anonymni

Odeslat příspěvekod Driver 7. 10. 2006 13:49

Strejda dostal v Praze na nadrazi SIMku TMO twist, kde bylo volani do TMO po 3. minute zadarmo. Platnost byla omezena na cca pul roku, uz si to presne nepamatuju.

Ja dostal SIM TMO v Praze v metru na Budejovicky za to, ze jsem vyplnil kratkej dotaznik tykajici se vyuzivani mobilnich sluzeb atd. Podminkou ale bylo to, ze sme museli rict, ze zvazujeme prestup k jinymu operatorovi. Napred jsem rekl ze ne a ten dotycny mi rekl, ze tak mi ale neda tu SIMku, tak jsem zmenil odpoved a SIMku jsem dostal. Byl tam kredit 20,- Kč, takze to bylo spis na poslani par sms a pak na vyhozeni...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BOSSHUGO 7. 10. 2006 19:00

M@tezz píše:U nás občas narazíte v centru na hnědočechy, kteří nabízejí parfémy nebo jiné horké zboží. "Páne, dechcete párfem?" To ale nejspíš není nějaká promo akce a od T-Mobilu asi taky nejsou :-) Dost možná se u nich platí celou peněženkou i s dokladama. Nevím, raději jsem nezkoušel :-) Ale to sem nepatří ;-))/quote]

Tak jeden hnědočech mi ve ctvrtek nabizel v praci 4 parfemy (Hugo Boss Intens, Lacoste, Kenzo a jeste neco) a rikal " Pade dechcete parfemy, tady Hugo Boss stoji normalne 2800, Lacoste 2200 a ja vam dam secky 4 za 350". No nezlakal me :-)) A asi pred 2 roky prisli taky dva typci a rikali ze Hugo Boss ma akci a jestli nechcu Hugo Bosse. Ani nevedeli ze to byl Hugo Boss no.6 a vzhledem k tomu ze ho uz asi 5 let pouzivam tak vim jak presne vypada a krabicka nebyla seda ale do hneda. Kdovi zkama se to šme vozi. No ale ze by rozdavali nekde karty t-mobile tak to jsem jeste nenarazil
BOSSHUGO
Junior

Odeslat příspěvekod goob 8. 10. 2006 01:57

BOSSHUGO: I kdyby prodávali originály, tak to od takového člověka nekoupím, protože bych akorát tímhle podporoval tyhle hajzly v dalších krádežích.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dzarda 11. 10. 2006 20:15

Tak dneska byli v OPAVE v centru, bohužel jsem hodné spěchal tak jsem jim jenom řekl ze musím jít ať mi nabídku poslou mailem, ale ze prý když si je výslechnu, dostanu dárek v podobe sim karty. Vzhledem k tomu ze jsem opravdu neměl čas jsem odešel, tak mi ještě sdelila ze tam jsou i zítra...tak tam určitě půjdu...
dzarda
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka