Problémy s O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tascert 1. 9. 2006 10:06

Tak s převodem EUROTELu na O2 nastaly obrovské problémy:
Ráno se mi zbláznil telefon - NEJEDE. Po dotazu u mého maxdealera jsem zjistil, že jsem asi dvacátý během půlhodiny. Následoval dotaz na MA lince a je to jasné - při převodu nejedou NOKIE 6230 a 6230i (některé?) a operátor se omlouvá a řeší to!!!
Bez telefonu jsem jako bez ruky, tak jsem vytáhnul ze šuplíku starou dobrou 6310i, vložil SIM a po více jak roce zapnul. Je plně nabitá a jede! (jen nemůžu do auta - nemám na ni HF).
tascert
Junior

Odeslat příspěvekod sir_joseph 1. 9. 2006 10:11

Mě Nokie 6230 jede úplně v pohodičce.. Možná to je tím, že byla přes noc vypnutá.. :)
sir_joseph
Junior

Odeslat příspěvekod kajvet 1. 9. 2006 10:24

Moje Nokia 6230i zapnutá přes noc a stále ukazuje EUROTEL-CZ i když jsem ji ráno dvakrát vypnul a zapnul.. :) co s tím, asi nic co?! Telefon funguje jak má... :wink:
kajvet
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 9. 2006 10:58

Mě zatím nic neposlali ( asi ) mám vymazané logo operátora a žádnou změnu jsem nezaregistroval, uvidíme později.
Telefon byl zapnutý, teď jsem ho vyp a zap a stále ok.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Pedro9 1. 9. 2006 11:01

Moje jede bez problemu. Pres noc vypnuta. Logo zmenene
Pedro9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubocz 1. 9. 2006 11:04

Taky jsem měl mobil vypnutý, po jeho zapnutí začal kolotoč neustálých restartů. Pak se v jednu chvíli místo O2 objevilo původní Eurotel a nakonec se Nokia nějak otřepala, O2 bylo definitivně pryč a jedu zase jako Eurotel.

Pak jsem zavolal na infolinku - mimochodem, chvíli mi trvalo, než jsem se proklikal k volbě živého operátora, vynadal jim a požádal je, ať už mne vynachají z podobných akcí. Tak uvidíme, co bude dál...
bubocz
Junior

Odeslat příspěvekod tascert 1. 9. 2006 11:36

Tak já furt nejedu. O2 to řeší, opraví to v řádech desítek minut. :mrgreen: Pak nám dají zprávu, že už to jede. Ovšem jak ji dají těm, co jim to nejede, nevím!!!
tascert
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 1. 9. 2006 12:03

V sekci Nokia vzniklo vlákno o problémech těchto telefonů s logem O2 (binární SMS).
Má Nokia problém s logem O2? (s binární SMS)
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Slonik 1. 9. 2006 12:07

Jsou to normální matláci. Fakt se jim ten rebranding daší :-). Myslím, že v 200 milionovém rozpočtu na celou taškařici by se našlo pár desítek tisíc na otestování kompatibility zvoleného postupu se všemi modely telefonů (rozuměj i všech verzí firmware).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 1. 9. 2006 12:17

Michal P píše:Mě zatím nic neposlali ( asi ) mám vymazané logo operátora a žádnou změnu jsem nezaregistroval, uvidíme později.
Telefon byl zapnutý, teď jsem ho vyp a zap a stále ok. /quote]

Zkus zajet do Nastavení - Nastavení displeje - Logo operátora - Vypnout Potom asi budeš mít na displeji O2 - CZ ;-)
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fales 1. 9. 2006 12:18

Tak me na Nokii 6681 zustalo stale Eurotel- CZ
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 1. 9. 2006 12:41

Zero cool už mi to taky došlo je tam to 02 - CZ, zase jsem si to logo zapnul, připomíná mi to když začínal oskar a telefon ukazoval CZ 03
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 1. 9. 2006 14:21

Tak u nas 6230 i 6681 uplne v pohode.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod fales 1. 9. 2006 15:46

Nechapu cim to muze byt ale na my Nokii 6681 mam porad Eurotel-CZ...

nemuze to byt tim, ze mam 6 let startou simku?
fales
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zvonicek 1. 9. 2006 16:05

Tak já mám taky problém. Firemní mobil (N 6230i u O2) byl přes mobil zapnutý a od rána mi telefon hlásí Vložte SIM. Pokud dám do telefonu T-Mobile SIM, tak se probém opakuje. Doufám, že to brzo vyřeší, mám v paměti telefonu všechny kontakty.

Opravdu mi to vadí, protože nemůžu vůbec volat...[/u]
Naposledy upravil zvonicek dne 1. 9. 2006 16:09, celkově upraveno 1
zvonicek
Junior

Další stránka