O2 ruší GO Data Nonstop! Co vy na to?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod -Sam- 1. 9. 2006 14:21

O2 Data Nonstop
Připojuj se k internetu a WAPu bez omezení i s předplacenými kartami O2. Se službou O2 Data Nonstop zaplatíš měsíčně 850 Kč, a můžeš surfovat 24 hodin denně. Navíc získáš ještě 30 minut na volání po České republice.

Tuto službu již není možné aktivovat. Její současní uživatelé ji ovšem mohou nadále používat

http://www.cz.o2.com/go/cz/services/vie ... -uvod.html
-Sam-
Junior

Odeslat příspěvekod Vladik 1. 9. 2006 15:22

Taky sem to ráno čet, docela mě to mrzí ale co naděláme, řekl bych že tak přijdou o dost zákazníků, mě to vyhovovalo, protože sem si to každej rok aktivoval na 3-4 měsíce. Lepší než nějaký papírování na obchodě. Myslím že to není dobrej krok. Budu se muset poohlídnout po nějakým jiným předplaceným operátorovi, jestli to nezměněj nebo nějak nevylepšej. Nevím co tím získaj jen naštvou pár tisíc lidí co to využívaj a někteří odejdou ke konkurenci, která je jistě ráda uvítá. Teď jim jdu napsat dotaz jestli je to fakt pravda a jestli bude pro předplacenky něco jinýho ale nedoufám. :|
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod -Sam- 1. 9. 2006 16:25

Taky doufám, že je to jen nějaký informační šum. Pokud ne, tak snad budou nabízet alespoň variantu bez těch 30 minut, jako to udělali před časem u paušálů.
-Sam-
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 1. 9. 2006 17:58

Pokud to někdo používá nastálo, tak je pro něj stejně lepší karta na paušál s tarifem O2 Internet Mobil 384. To je to samé, sice bez volných minut, ale je to na druhou stranu levnější (653-772, podle délky smlouvy). Pokud to má někdo jen na zmíněné 3-4 měsíce, tak je řešení nebrat si na tuhle službu závazek a kdykoli to číslo i s daty nechat uspat. To stojí stovku, ale i tak se to podle mě vyplatí.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladik 2. 9. 2006 08:17

Uspávání a oživování paušálu je zbytečně složitý, tohle bylo jednoduchý a kupóny se dali sehnat levnějc, navíc občas běží nějakej bobus na dobíjení, takže se dá dostat na stejnou cenu jako u paušálu :roll: Naštěstí to není jedinej operátor, kterej tohle nabízel je tu i TM sice sem k němu nechtěl jít ale když to jinde nepůjde tak co mi zbejvá. Teď maj do konce roku akci když si koupím tu jejich kartu tak bude za těch 850 net na 3 měsíce a to je slušná nabídka. Navíc nabízej i tu sadu s modemem do netobooku, vychází to cenově dobře. Ještě se mi u předplacenek líbí, že když by došlo k nehodě nepřijdu o nic víc než o kredit u paušálů to můžou bejt desetitisíce :nenapadne
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod PAS 2. 9. 2006 09:30

No vevím, ale včera (1.9.) jsem si O2 Data nonstop u své GO O2 aktivival. A to poprvé. Chtěl jsem to odzkoušet. Aktivaci potvrdili, 850,- odečetli a už surfuju.
PAS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PAS 2. 9. 2006 09:35

Jo ještě něco. Přečetl jsem si to pořádně a píšou tam "připojení k internetu a WAPu bez omezení", což už je opravdu zrušené. Připojení k WAPu je s limitem.
PAS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 2. 9. 2006 11:02

Na O2 karte je stale mozna aktivace neomezenych dat za 850,-. Toto zruseno nebylo ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martas789 2. 9. 2006 11:07

KubbY: A co teda bylo zruseno?
Oskar -> Oskar Vodafone -> Eurotel -> O2
Martas789
Junior

Odeslat příspěvekod Vladik 2. 9. 2006 11:15

:hm to by mě taky zajímalo, napsal sem jim dotaz, tak snad odpověděj. Pokud to jde aktivovat tak je to fajn, jediný co bych od toho uvítal, kdyby to o trochu zlevnili nebo udělali levnější variantu bez volnejch minut :roll:
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 2. 9. 2006 11:15

KubbY: Možná je to ale neaktuální informace a nestihli to ještě změnit. Věřil bych spíše té informaci na jejich stránkách.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PAS 2. 9. 2006 11:53

Zrušeno bylo neomezené WAPování, ale to už je delší dobu. Já myslím, že není co řešit. Aktivace GO Data Nonstop stále funguje, takže -sam- akorát zbytečně plaší ostatní :mrgreen:
PAS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MiG34 2. 9. 2006 12:24

Bych Ti to být O2 zrušil, by to stálo jen 850, ne.... :o)
MiG34
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 2. 9. 2006 12:35

Zrušena byla služba Data Nonstop pro paušál, nahradil jí O2 Internet Mobil 384, který je nově možno aktivovat i pro GO a to za původních podmínek: 850,- kč + 30 min na volání ;-)
Naposledy upravil KubbY dne 2. 9. 2006 12:48, celkově upraveno 1
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Obyvatel 2. 9. 2006 12:47

No je pravda, ze podle tohoto http://www.cz.o2.com/go/cz/services/pri ... index.html odkazu to v tom PDF souboru jeste je. Kdo se v tom ma vyznat :-/
Obyvatel
Junior

Další stránka