O2 ruší GO Data Nonstop! Co vy na to?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Obyvatel 2. 9. 2006 12:50

KubbY píše:Zrušena byla služba Data Nonstop pro paušál, nahradil jí O2 Internet Mobil 384, který je nově možno aktivovat i pro GO a to za původních podmínek: 850,- kč + 30 min na volání ;-)>/quote]
V popisu sluzeb pro Go v onom PDF souboru o tehle sluzbe nic neni.
Obyvatel
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 2. 9. 2006 14:00

Ale na infolince tomu tak je ;-)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vladik 3. 9. 2006 08:13

V tom Pdf souboru se píae o GO data nonstop ale nikde tam není pripsaný jestli to bylo mozna aktivovat jen do xy data. Maj to nejaký zmatený, melo by bejt jasný vyjádrení
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 3. 9. 2006 08:32

Hm nevite, ktery tarif odpovida puvodnimu tusim Eurotel Data Plus (limit 20 MB pro GPRS za nejakych 350 Kc). Nemuzu to tam najit, to taky zrusili?
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod sir_joseph 3. 9. 2006 09:05

Hmm, GO Data nonstop mě nějak nevrušuje, ti co jej měli teďd budou muset přestoupit na paušál.. :D
sir_joseph
Junior

Odeslat příspěvekod Vladik 3. 9. 2006 09:27

Nemusej, prostě přejdou ke konkurenci která to nadále nabízí. :shock:
Vladik
Junior

Odeslat příspěvekod james11 3. 9. 2006 09:42

Zruší? No konečně :lol:
Nikdy neříkej to nejde... :-)
james11
Junior

Odeslat příspěvekod KubbY 3. 9. 2006 10:03

5.9. je tiskovka, já bych to nehrotil :)
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka_2 3. 9. 2006 13:44

Mě spíše mrzí zrušení nové aktivace TOP víkend pro paušály. V kombinaci s TAMDEM kartou nebo s tarifem Individual to byla dobrá služba. Jirka
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod M@tezz 11. 9. 2006 14:41

Go Data Nonstop + 30 minut je stále možné aktivovat. Jenom se jmenuje O2 Data Nonstop. Už to napsal Kubby, tak prosím nešiřte paniku.

http://www.cz.o2.com/go/cz/services/vie ... -uvod.html
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M@tezz 11. 9. 2006 14:47

Jirka_2 píše:Mě spíše mrzí zrušení nové aktivace TOP víkend pro paušály. V kombinaci s TAMDEM kartou nebo s tarifem Individual to byla dobrá služba. Jirkau/quote]

To je taky nějaká zvláštní informace. O ničem takovém nevím.
http://www.cz.o2.com/mobile/cz/services ... ikend.html
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 11. 9. 2006 17:02

no, taky se ke mně doneslo, že se ruší TOP Víkend. Jenže jen nějaký informační šum. Službu jsem včera aktivoval a je zapojená v pořádku.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 12. 9. 2006 21:20

Je to celý nesmysl služba go data nonstop se jmenuje O2 data nonstop a jede normálně dál.Potvrzeno operátorem ,že na webu je chyba a ta bude opravena co nejdříve.
Anonym_654165

Předchozí stránka