qvity: Sice na to upozorňovali, ale měl sis to nastavit v rámci služby Můj Eurotel a nastavit si tam do 31.8. a nic bys nemusel řešit. Lze přes wap či net. Pokud si to neumíš deaktivovat, tak je to tvůj problém. Je ale zbytečné se zde rozčilovat a zakládat nové téma, když jsi byl včas informován.
Hm, zajímavé, mě opravdu nic nepřišlo. Narazil jsem na to až dneska na idnes.cz to esquire: Prosím tě, kde přesně na netu najdu tu službu Můj Eurotel? Slyším o tom prvně... Díky moc
qvity: Teď už je to služba Moje Active a najdeš ji zde Pro internetovou verzi je potřeba registrace. Wapovou verzi najdeš na hlavní stránce portálu O2 Active pod položkou Moje.
Já si hned jak sem si to aktivoval dal upomínku, že si to mám deaktivovat a bylo. A ty jsi, když sis to aktivoval, nevěděl že to je jen na prázdniny zdarma?
Eh??
Nokia 5110 - Alcatel 303 - Siemens CX70 - SE T700 - Samsung s5610
Ja sem spolihala na to ze sei na to vzpomenu, bracha to mel taky a tak me na to jeste parkrat upozornil, jinak bych asi zaspala taky o den dva JInak nekomu vazne dosla sms s tim upozornenim ale me taky nedosla..