O2 - hrubé osekání prémiových bodů u BENEFIT

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Majk 7. 9. 2006 21:09

Jelikož mi dnes skončila odměna, kterou jsem si za benefitbody aktivoval, koukal jsem, co bych si mohl aktivovat dále. Jen tak mimoděk jsem projel podmínky programu Benefit a ejhle - nestačil jsem se divit.

Vstupní prémie: pouze 100 bodů (dříve 500)

Půlroční prémie: dříve 500 bodů pro každého bez vyjmek;
dnes 300 bodů v prvním roce, každy další rok o 100 více (v 2. roce 400, ve 3. 500, atd až do max. výše 800). Aby toho nebylo málo: "Pro získání věrnostního bonusu je potřeba v předchozích 3 měsících provolat v průměru minimálně 50 minut."

Alespoň malý zábdavek vztahující se k půlroční prémii. 100 Benefit bodů vám připíšeme, i v případě, když se vám nepodaří plnit vstupní kritéria. O body za věrnost tak nepřijdete.

Pěkně ti děkuji, můj nový operátore O2, jakmile vyprší závazek a utratím benefitbody, jde okamžitě minimálně 1 paušální číslo pryč! Jediný, co si možná necháme bude individual + top pevná - ale ty to určitě taky zvádneš nějak osekat.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YPO 7. 9. 2006 21:18

Pěkně ti děkuji, můj nový operátore O2, jakmile vyprší závazek a utratím benefitbody.................

souhlas ........... firma "SPOJE" funguje dal...........hned jak to bude mozny utikam
6230i - Razr V3 Black - SE P910i - N 73
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 7. 9. 2006 21:18

Majk: Tak teď jsem na to taky koukal. To mě vůbec nepotěšilo. Doufal jsem, že O2 nebude s Benefitem nijak hýbat, ale zmýlil jsem se. Koukám i pro získání výročního bonusu musí být splněna podmínka provolat min. 50 minut v období 3 měsíců po sobě. Navíc už není 500 bodů, ale 300 v prvním roce a o 100 bodů víc v dalších letech. No tak to se mi teda vůbec nelíbí. : (
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Majk 7. 9. 2006 21:45

Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 7. 9. 2006 21:49

Majk: Tak nás modrý operátor opravdu začíná pěkně dusit. Dříve se o tom jen vtipkovalo, ale teď se to stává skutečností. A čímpak nás přidusí dál?? Radši ani nechci vědět. : (
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mario 7. 9. 2006 23:15

Díky Bohu, že tady jsou ještě další dva operátoři... Začínám být s VF spokojený :-)
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 7. 9. 2006 23:23

Tak nam ti svetovi operatori zatim moc dobreho neprinesli. Ani jeden.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Mario 7. 9. 2006 23:27

To je už jak v politice, volíš toho, kdo nadělá nejmíň škody... :-)
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdenek73 8. 9. 2006 06:34

Majku, děkuji. Chtěl jsem jít prodloužit smlouvu tři měsíce před koncem původní, jedním z důvodu u této "další nepotřebné" SIM byl právě program Benefit a body za nic. Tak teď nám to zatrhli. No, a teď se upisovat kvůli minislevě za telefon. V prosinci jdu převést na GO a nechám ho umřít.

Pochopil jsem správně, že místo původních 1000 bodů za rok bude jen maximálně 800 ?

Citace: "Každý další rok bude věrnostní bonus navýšen o 100 bodů, do maximální výše 800 bodů. "
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 9. 2006 07:49

Bohužel zde nemůžu prezentovat svůj cenný názor,jelikož už jsem byl v minulosti upozorněn,že "Na Mobilfóru mluvíme slušně".
Ale tohle je rána pod pás.To je první změna,kterou opravdu pocítím a zase změna k horšímu :x
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MaximusCZ 8. 9. 2006 08:20

Super nabídka! Moc děkuji O2. Přesně toto jsem potřeboval. Žádná věrnostní sleva při nákupu dotovaného telefonu při mobil+ (to, že tam nemám záruku není pro mě žádná výhoda, když uvážím, že nový zákazník získá navíc volné jednotky a další věci), teď ten benefit program a co bude dále? Myslím, že lepší to už nebude a bude hůř. Co nové tarify simple? Revoluce? Hmm, ať se pak podívají na nabídku Vodafone, tak má vypadat revoluce v tarifech (i když podle mě to taky není nic moc, ale nabídka je to moc pěkná). To, že už někdy od července se nedají objednat pro prodejny (nevim, jak na značkových prodejnách) tašky, je docela zaražející pro tak velkou společnost, jakou O2 určitě je, ale to už moc zabýham. Tak nevím, ale moc jsem zvědavý na vánoční nabídku. Myslím, že to žádný zázrak nebude ...
MaximusCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 9. 2006 08:27

pro Zdenek73 : Není to z toho jasné,jestli bude navýšen půlroční bonus až na 800b nebo roční.Pokud to je maximální výše ročního bonusu,tak jsou to fakt *****!A to nemluvím o tom,že jsem si schválně aktivoval T!P RELAX a místo 500b dostanu vstupní malus 100b :x .
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod plysatko 8. 9. 2006 08:39

Chtěl jsem přejít z Go na paušál, ale nedají mi ani žádné minuty navíc, tak se to skoro nevyplatí. Připadá mi to jakoby ty služby časem zdražovali a pokrok šel v telekomunikacích opačným směrem. Asi jim jsou ty miliardy ročně málo.
HTC Universal, Pentax Optio 750 Z, Canon i9950 spdi
plysatko
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenek73 8. 9. 2006 08:58

Ales76: Snad to bude až 2x800 bodů, ale stejně to editují nějak postupně, protože vstupní bonus 100 bodů už má stačit na nějakou odměnu (asi pozůstatek z dřívějších podmínek), bodovou řadu mají až od 130 a v seznamu odměn je nejnižší hodnota 200.
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod xdavid 8. 9. 2006 09:02

No ono je logicke, ze operator zatrhl 1000 bodu rocne (2x500) za nevyuzivanou tandem kartu. Zisk z ni ma nulovy a jeste by mel platit zhruba 300 - 500 Kc za benefit odmenu?
Nechapu, ze to zrusil az ted.
Presneji: Chapu, ze to zrusil.
xdavid
Junior

Další stránka