O2 - hrubé osekání prémiových bodů u BENEFIT

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M. 8. 9. 2006 15:03

Jedamane, vy nadelate! Jako kdyby to jedine, co vas drzi u O2 byl vernostni program a bylo to jedine, co nabizi za sluzby.
A jeste trvdit, ze jako jediny dela nejake podrazy je jeste lepsi...
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod pan Y. 8. 9. 2006 15:08

M.: jestli reaguješ na mě, tak jsem nepsal, že jako jediný dělá podrazy. Psal jsem, že v mých očích je dělá největší ze všech 3 operátorů.
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aljosha 8. 9. 2006 15:09

Ten, kdo podlehl neodbytnejm nahaněčům "supervýhodnejch Eurotel Citi karet", které jsou mimochodem na provoz výrazně dražší než normální kreditní karty od Citibank, si teď určitě rve vlasy. :x Počítal-li totiž s věrnostními benefit body ve vztahu k roční minimální nutné útratě, aby měl provoz karty zadara, tak tohle typické "více ze života" od bývalého Eurotelu s kalkulací pořádně zamávalo.... :hm
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 8. 9. 2006 15:33

Aljosha: Předpokládám, že už s uvedením těch Citi karet počítali, že později změní (znevýhodní) program Benefit, takže zákazník, který byl předtím kolébán "úžasně výhodnou nabídkou" a tu kartu si aktivoval, teď bude muset jen platit a platit a už nikdy se mu provoz té karty zpátky nevrátí. Je to podpásovka od O2 prostě.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 9. 2006 15:48

Aljosha : Hm,to je zajímavá souvislost..Ještě,že jsem tuhle super nabídku zase (už potřetí) odmítl..Fakt lituju lidi,kteří se takhle napálili.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod patent 8. 9. 2006 15:51

Ona ta nabídka byla nevýhodná tak jako tak. A teď ty chudáky co na ni nachytali ještě odřou do kosti.
Naposledy upravil patent dne 8. 9. 2006 16:26, celkově upraveno 1
patent
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod esquire 8. 9. 2006 15:59

ales76: Mně taky volali dvakrát a už jsem nevěděl, jak jim slušně říct, že o to nemám zájem. Byli úplně neodbytní a ty lidi, co podlehli, teď sedřou z kůže. : (
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 8. 9. 2006 16:45

Tento krok O2 byl logický - drasticky snížil v posledním roce ceny tarifů, tudíž musí samozřejmě zároveň znevýhodnit i benefit program...
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 8. 9. 2006 16:49

XXTeens píše:Tento krok O2 byl logický - drasticky snížil v posledním roce ceny tarifů, tudíž musí samozřejmě zároveň znevýhodnit i benefit program...i/quote]

Ničeho takového jsem si nevšiml.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 8. 9. 2006 16:50

XXTeens: A to jakých?? Jsem žádné drastické snížení cen tarifů tedy nezaznamenal.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Agent 8. 9. 2006 17:17

Asi myslí Simple tarify, ale mně to zase tak drastiské nepřijde.
Já jede na Pohodu a do Benefitu jsem se dostal teprve před dvěma měsíci. Dával jsem si pozor, abych provolal těch 50 minut (jinak provolám tak kolem 30). Věděl jsem, že budu čerpat jenom z půlročních bonusů, protože neutrácím nijak závratnou sumu. A teď udělá O2 tohle! Tušil jsem, že s Benefitem něco provede, ale tohle mě nenapadlo. Ještě by scházelo, aby omezil platnost bodů třeba na 2 roky. Alespoň že mi připsali těch vstupních 500 bodů.
Motorola T180, Siemens C35i, A35, A50, Nokia 3330, 6300, N73, E52, Sony Ericsson T630, K700i, Samsung Z300
Agent
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 8. 9. 2006 17:21

Agent: Simple tarify, že jsou zlevněním?? Směrem nahoru ano.
Já jsem v Benefitu asi půl roku, taky mám Pohodu, ale tohle mě taky dost šokovalo. Platnost bodů bude určitě snížena jen na rok nebo dokonce jen na pár měsíců. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Majk 8. 9. 2006 17:49

OT: doufam, ze kdyz mi prisel od ET dopis s nevyzadanou Citikartou a nemam zajem, ze staci jen na to nereagovat a kartu neaktivovat...
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod M. 8. 9. 2006 18:00

Oni Ti do tydne az 10 dnu zavolaji sami, neboj.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod XXTeens 8. 9. 2006 18:01

ales76 píše:Ničeho takového jsem si nevšiml.m/quote]

Nemyslím SImple tarify, ale ty současné, běžné tarify. Ty oproti těm předchozím byly drasticky levnější...
XXTeens - Simply closer...
XXTeens
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka