qtek s200 (xda neo) v nabídce O2??

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Toy machine 19. 9. 2006 17:10

poměrně nedávno sem tady četl článek o tom že tento model a další smartphony se objeví v jejich nabídce....ale zatim nejsou......tak by mě zajímalo jestli někdo ví jestli se v nabídce časem objeví nebo ne..díky.... 8)
Toy machine
Junior

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 19. 9. 2006 21:14

Měl by se objevit, ale kdy, to nikdo neví. Na MM nedávno psali že by to mělo být tak za dva roky :-((. Já radši půjdu do HTC Artemis (sice u TMO, ale mně osobně to neva). Má vyjít na konci roku, cena skoro stejná, a má to GPS;-)
Johny[CZ]
Junior

Odeslat příspěvekod Toy machine 21. 9. 2006 17:20

dva roky? tj trochu nesmysl ne =) njn artemis je pěknej ale radši bych s 200 =) no díky..... 8)
Toy machine
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 21. 9. 2006 17:37

No na tiskovce povídali, že první mobily se značkou O2, tj. vsechny ty komunikátory, do nabidky zacnou zarazovat az v roce 2008 (az se zavede znacka blabla..)..no snad udelaji nejakou vyjimku..
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod Toy machine 21. 9. 2006 19:12

no ty woe tj na *****....uz ho chci kua´=( :cry:
Toy machine
Junior

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 21. 9. 2006 20:22

Hlavně Artemis má všechno co S200... Jenom je o trochu dražší, no... s200 jsem našel za něco málo přes 14, i s daní, u Artemisu psali o trochu víc. Jestli chceš, kup si ho jako Qtek, ne jako XDA. Měl bys ho hned a za docela rozumnej peníz. Za dva roky už budeš koukat po jinejch:-D
Johny[CZ]
Junior

Odeslat příspěvekod Toy machine 23. 9. 2006 19:02

Johny[CZ] píše:Hlavně Artemis má všechno co S200... Jenom je o trochu dražší, no... s200 jsem našel za něco málo přes 14, i s daní, u Artemisu psali o trochu víc. Jestli chceš, kup si ho jako Qtek, ne jako XDA. Měl bys ho hned a za docela rozumnej peníz. Za dva roky už budeš koukat po jinejch:-Dk/quote]
tj recht no....rpávě artemis má stát asi 17k, já právě čekám a doufám že qtek klesne, a právě když se se dozvěděl o tom že ho má 02 zařadit do nabídky tak sem čekal že by bud celkově srazil cenu, jako když tmobile prodával mdačka.....a nebo eště lepší by bylo že bych si ho o O2 koupil na tu smlouvu na 2 roky, a že by to bylo celkově pak levný.......no uvidim no asi eště chvilku počkám a budu doufat že klesne cena.....díky za příspěvky...
Toy machine
Junior