Co Vám vadí na Vašem operátorovi?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Biker65 22. 2. 2007 09:08

A jak to prosím tě zjistíš?
Biker65
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 2. 2007 09:38

radim píše:Nehledě k tomu, že je za bůra bez DPH. Nebo je zdarma?m/quote]
přesně tak, 5,95 včetně DPH za informaci. A za změnu nastavení dalších 5,95 :lol:
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pan Y. 22. 2. 2007 13:07

snowboarder + radim: Takto zpoplatněná je služba Můj limit (nastavitelná částka, o kterou aktuální výdaje převýší paušál, min. nastavitelná částka je 100 Kč).
U nových kreditních tarifů má TM službu Moje přečerpané jednotky, která informuje smskou o vyčerpání kreditního tarifu zdarma. Automaticky však není aktivní, zákazníci si to musí zjistit a aktivovat. A třeba při tom někteří z nich namísto toho aktivují zpoplatněný Můj limit. Klasický rovný přístup u TM...
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 22. 2. 2007 14:39

bigmarian píše:pripada mi, ze cena u vodafonu "pripojeni na skok" je za jeden kB dost vela.
Veľa to možná je, ale pořád je VF levnější než ostatní dva opi :mrgreen:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 2. 2007 16:56

Já Osobně/ ale VF má u na skok stejnou cenu jako T-Mobile ;-) a u vyšších tarifů O2 je zase cena kB oproti VF poloviční. Všude je něco
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Abracas 22. 2. 2007 21:34

Mam T-Mobile a jsem s ním více méně spokojený. Jediné, co mi opravdu vadí, je účtování 60+30 u kreditních tarifů a nemožnost zjišťovat aktuální výši provolaného kreditu...
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod kcg 2. 3. 2007 22:03

Ted mam O2 FAJN a jsem celkem spokojeny -- s cenami az na to, ze si nemuzu prikoupit nejaky datovy balicek, rekneme tak 5MB za 150,- Kc.

Jinak jsem celkem prohlizel ruzne tarify a zvyhodneni a vubec nechapu jak si operatori dovoli na tarifech mit vyssi ceny nez na kartach. Zravna u Fajn me fascinuje, ze abych mel stejnou cenu (nebo lepsi) za hovorne musim jit na Simple 600 a to se mi zda, ze v tom jeste nejsou zadne data a asi musim zaplatit za nejaky datovy tarif. Rada lidi si tady v tom vlakne stezuje na velkou cenu za kB u O2, to me taky prekvapuje nebot na Fajnu davaji klasiku 0.06,- Kc za 1kB. Opravdu ten rozdil tarif/karta v neprospech tarifu nechapu...

Jeste poznamka: O2 Individual by se mi libil, az na ty hrozne ceny za volani (i predplacene). Jinak jsou mi daleko blizsi kreditni tarify.

Karel
kcg
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 4. 3. 2007 14:37

snowboarder píše:Já Osobně/ ale VF má u na skok stejnou cenu jako T-Mobile ;-)-/quote]

Nemá, je to (u apn internet) o halíř víc, hlavně ale účtuje po 5 kB, ne po jednom :pozor2 Dost zásadní rozdíl při surfování třeba v Opeře Mini. Na SonyEriku bez Surf+ u T-Mo dokonce nepoužitelné (odpojuje se, takže každé "kliknutí" tě stojí min. 5 kB, místo třeba 1 u konkurence) ...
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tatka 17. 5. 2010 16:23

Mám zkušenost s Oskarem (i Vodafonem) a nyní s O2; na mém současném operátorovi (O2) mi nejvíce vadí nekompetentnost lidí na infolince a v pro mne dostupném kameném obchodě ("franšíz" O2); začalo to už při přechodu od Vodafonu s aktivací nového tarifu a pokračuje to téměř už rok a 3/4 (průměrně tak 1x za čtvrt roku něco řeším: dávají špatné rady, přepojují mne jeden na druhého, dlouhé čekací doby, problémy zůstávají nedořešené - nakonec to sice někdo vyřeší tím, že mi odečtou reklamovanou část platby z příštího vyúčtování, ale to není trvalé řešení problému). Nemám dobrý přehled o svém účtu a taky účtování 60 + 60 mi přijde hodně nefér. U Oskara tohle nebylo. :grr: Půjde to v ČR někdy změnit?
tatka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 17. 5. 2010 19:19

Tak proč se nevrátíš k Vodafonu?
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goob 19. 5. 2010 10:11

Já vám řeknu co mi vadí. Ale bude to spíše obecně, protože je to nešvar všech operátorů. Sám mám dobrou retenční nabídku a neomezený tarif pro Blackberry za 3 stovky s daní, tak si snad ani nemohu na T-M stěžovat.

Štve mě ta jejich nenažranost. Kdyby taková byla i v ostatních zemích, tak budu brblat méně. Jediný VF má u nás ještě u normálních tarifů 60+1, jinak 60+30 až 60+60. V porovnání s civilizovanými zeměmi, kde působí stejní operátoři jako u nás, člověk dostane i několikanásobně více volných minut, SMS a jako bonus třeba volání večer do vlastní sítě zdarma.

Další tragédie jsou data. T-M a jeho omezení portů a pak především u ostatních cena/výkon v podobě cena/FUP. S 3G přicházejí tak pět let poté, co přišlo do ostatních zemí a ceny jsou stále neúměrně vysoké. Je fajn, že VF snížil cenu plnhodnotného připojení na cenu kolem 530 Kč, ale s FUP 3 GB. A jeho připojení na den? 17 Kč je fajn, ale FUP 5 MB? K čemu mi takové připojení je? Vždyť s tím ani nestáhnu pomalu poštu, když by mi náhodou přišlo pár trochu větších mailů. A zatím to je cena, kterou když vynásobíme počet dní v měsíci, vyjde nám s rozdílem pár korun cena za měsíční připojení, kde ale FUP vychází rozpočítaně na 100 MB na den. Proč tedy připojení na den nemá FUP alespoň 50 - 70 MB? T-M a O2 škoda mluvit. Plnohodnotný internet u předlacenky O2 za 900 Kč? T-M na tom není samozřejmě o mnoho lépe...

Kdy tohle skončí a přestaneme být "specifický" trhem, rozuměj trhem, kde můžeš škubat lidi jak se Ti zlíbí, aby sis mohl hýčkat své zákazníky v jiných zemích?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zelik 19. 5. 2010 12:11

goob píše:Kdy tohle skončí a přestaneme být "specifický" trhem, rozuměj trhem, kde můžeš škubat lidi jak se Ti zlíbí, aby sis mohl hýčkat své zákazníky v jiných zemích?

Kdy tohle skončí? Až s tim začnou dělat něco samy uživatelé. Ono proč nemít vysoký ceny, když to stejně všichni nakonec zaplatí...kolikrát mi přijde, že kdyby SMS byly za 5,- a volání třeba za 20,- tak se nad tim spousta lidí ani nepozastaví a přijde jim to naprosto normální...Prostě lidi tady ignorujou naprosto všechno, když se řekne plať tak platí ...ať už jsou to platby za mobil, nesmyslný poplatky v bankovnictví nebo cokoliv jinýho. Neřikam, že všichni...
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod msx. 19. 5. 2010 14:12

na mojom? Skoro nič. :-)
Posledná chyba v programe je v skutočnosti tou predposlednou.
msx.
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 5. 2010 15:57

goob píše:Plnohodnotný internet u předlacenky O2 za 900 Kč?

Nebo IVM za 40 týdně?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod Myčoken 28. 2. 2012 14:48

Na mém mobilním operátorovi Vodafone mi nejvíce vadí nemravný způsob převodu a následného čerpání nevyužitého kreditu z předchozího účtovacího období. Jednak lze nevyčerpané, ale již zaplacené služby, čerpat pouze následující měsíc, ale tím způsoben, že se nejprve čerpá nový kredit a potom teprve ten převedený. Považuji to za hanebnost, která se neslučuje se sebechválou operátora, že je férový.
Myčoken
Junior

Předchozí stránka