domnívám se, že je to zajímavá nabídka, ale osobně bych bral spíše méně minut na měsíc, ale o to déle, třeba 5000 min na celý rok, což je nějakých 416 min./měsíčně, nebo ještě méně ale do všech sítí.

Luboš
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
ales76 píše:Nemůžu si pomoct,ale tohle je vážně k ničemu a kdo si myslí opak,tak ať se mrkne do svých vyúčtování a spočítá si za jak dlouho těch 5000min provolá a za jak dlouho pošle 5000sms..
Mimochodem,s těma minutama u sebe nevím přesně,ale posílám stabilně 100SMS/měsíc,takže těch 5000sms mám za 50 měsíců,což je zaokrouhleně 4 roky..-use your brain-
ales76 píše:Myslel jsem si,že t-mobile má trochu schopnější tým lidí,který podobné marketingové akce vymýšlí.
Nemůžu si pomoct,ale tohle je vážně k ničemu a kdo si myslí opak,tak ať se mrkne do svých vyúčtování a spočítá si za jak dlouho těch 5000min provolá a za jak dlouho pošle 5000sms.. /quote]
Mario píše:Vidím že opět možnost jak si zajistit vedoucí postavení na trhu... Celkem trapné, měli by spíš takto výhodé volání aktivovat stávajícím zákazníkům...-use your brain-
Zekon píše:Takto si plno lidí řekne: když budu volat do t-mobile zdarma, tak tam vezmu ještě toho, tam toho a toho taky a i toho a je to, budeme si volat zadarmo. Nakonec zjistí, že to vlastně zaplatí. a/quote]
Mario píše:Ufff, úplně ve mně teď zatrnulo - ještě že je to jen do TM, jinak bych litoval toho že jsem s Bav se nepočkal...o/quote]
Zekon : Jo,jasně,asi chceš říct,že kdyby nebyla žádná akce,tak by tady na fóru zase spousta lidí remcala..ale tohle mohl vymyslet jen nějaký pomatený megaloman,či co..Myslel jsem si,že t-mobile má trochu schopnější tým lidí,který podobné marketingové akce vymýšlí.
Nemůžu si pomoct,ale tohle je vážně k ničemu a kdo si myslí opak,tak ať se mrkne do svých vyúčtování a spočítá si za jak dlouho těch 5000min provolá a za jak dlouho pošle 5000sms..
Mimochodem,s těma minutama u sebe nevím přesně,ale posílám stabilně 100SMS/měsíc,takže těch 5000sms mám za 50 měsíců,což je zaokrouhleně 4 roky..Das Auto
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků