5000 minut a 5000 SMS měsíčně navíc u T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michal P 28. 12. 2006 12:25

Tak jsem díky tomu že jsme telefon tchýně kvůli zvýhodnění Moji blízcí převedli na náš účet zjistil, že jí T-Mobile v září kdy přecházela z Twistu na T30Hit nedal vůbec nic navíc ačkoliv běžela akce pevná+ zdarma a 10x více volných minut do vlastní sítě.
Volal jsem tam a prý to dají dopořádku.
Nebýt toho sloučení z naším účtem a tím možnosti prohlížení jejiho účtu a služeb pod naším přihlášením tak bych na to nepřišel, ona se v tom nevyzná.
Takže pozor jestli dostanete to co operátor inzeruje!!
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ostrava.777 28. 12. 2006 12:35

Tak jsem viděl tu reklamu včera a zajímalo by mě u čeho je teda volání pro Všechny za 1 kč.

Vím jen o akci Twist vánoce, Duo, Twist Bonus.

Takže buď investice 249 do Twist vánoc, či z Twist sady novou simku, novou simku Duo, či pravidelně dobíjet dle stáří simky, takže pokuď provolám cca 250 kč a simku mám starou 3 měsíce, mám smůlu, žádné volání za 1 kč. Kdysi TM měl akci všecky tarify twist měly 1 kč volání od 21 h

Víte o tom něco bližšího vy? Jak to teda je? Dík
ostrava.777
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 28. 12. 2006 20:03

Michal P píše:Takže pozor jestli dostanete to co operátor inzeruje!!!/quote]

Tak o tom vím svoje. http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtop ... c&start=30
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 29. 12. 2006 21:14

Michal P: U T-Mobile je bohužel běžné, že neaktivují automaticky to, co slibují při lákání zákazníka na paušál. Někdy pak dokonce ten nárok (proběhnutou akci) i zapřou (např. 100 sms měsíčně při aktivaci T1 do 30.9.2006)...
Myslím, že neaktivace dodatečných 100 sms měsíčně a zvýhodnění Pevná+ u tarifu Bav se patří ke klasickým případům. U T-Mobile je třeba si toto hlídat. Stejně tak vyúčtování.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 12. 2006 21:21

Mě to nemohla zapřít, našel jsem na jejich webu jejich tiskové zprávy kde bylo že od.. do..2006 dostane každý....
Když jsem tam volal měl jsem to před sebou, klidně by tchýni ošidili je to starší ženská a nevyzná se v tom.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 29. 12. 2006 21:23

Michal P: Jasně, prostě to na zákazníky zkoušejí. Až příliš často na to, aby to byla náhoda.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 29. 12. 2006 21:43

Abych byl objektivní stává se to všem 3 našim mobilním operátorům.
T-M a O2 osobní zkušenost, s VF zkušenost minimálně jednoho kolegy, pomáhal jsem mu to řešit.
Prostě je třeba hlídat co naslibují, podobně mě dostalo i UPC kabelovka.
Ale aby se oni ošidily to se tak často nestává :)
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránka