Mario píše:Vidím že opět možnost jak si zajistit vedoucí postavení na trhu... Celkem trapné, měli by spíš takto výhodé volání aktivovat stávajícím zákazníkům...
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mario píše:Vidím že opět možnost jak si zajistit vedoucí postavení na trhu... Celkem trapné, měli by spíš takto výhodé volání aktivovat stávajícím zákazníkům...
Zekon píše:Jen mě vadí asi to, že když s něčím podobným příde Vodafone (Oskar) tak tady není takovej narážek.e/quote]
Thom píše: I tak to bylo ale o dost lepší, s "vyšším" tarifem jsi mohl volat do VF neomezeně celý rok a někteří to ještě mají.e/quote]
Driver píše:...nejlip se k zakaznikum chova T-Mobile, treba ta akce s volanim po 2. minute zadara pro vsechny lidi...
Zekon píše:Thom píše: I tak to bylo ale o dost lepší, s "vyšším" tarifem jsi mohl volat do VF neomezeně celý rok a někteří to ještě mají.e/quote]
A tady nemůžeš? Když si aktivuješ nej tarif, tak můžeš volat a psát rok. Tak o co de? Jinak mi je celkem jedno, jestli se někdo naváží do t-mobile. Jen mě vadí to, že když to samé ne-li horší udělá Vodafone tak je to super.
R.n/quote]
ales76 píše:Kdo tohle dokáže provolat? 5000 minut/měsíčně.. Jo,je to super,ale v praxi nepoužitelny.
Vypadá to sice dobře,ale raději bych bral 500minut do všech sítí,jelikož t-mobile skoro nevolám.s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků