5000 minut a 5000 SMS měsíčně navíc u T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 27. 9. 2006 19:39

Mario píše:Vidím že opět možnost jak si zajistit vedoucí postavení na trhu... Celkem trapné, měli by spíš takto výhodé volání aktivovat stávajícím zákazníkům...
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 27. 9. 2006 20:05

Zekon píše:Jen mě vadí asi to, že když s něčím podobným příde Vodafone (Oskar) tak tady není takovej narážek.e/quote]

Seš asi moc citlivej, když se někdo naváží do Téčka :wink: :D
A navíc se pleteš. Spousta lidí nadávala, že to je (u VF) až po provolání volných minut. I tak to bylo ale o dost lepší, s "vyšším" tarifem jsi mohl volat do VF neomezeně celý rok a někteří to ještě mají.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 27. 9. 2006 20:12

Thom píše: I tak to bylo ale o dost lepší, s "vyšším" tarifem jsi mohl volat do VF neomezeně celý rok a někteří to ještě mají.e/quote]

A tady nemůžeš? Když si aktivuješ nej tarif, tak můžeš volat a psát rok. Tak o co de? Jinak mi je celkem jedno, jestli se někdo naváží do t-mobile. Jen mě vadí to, že když to samé ne-li horší udělá Vodafone tak je to super.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 27. 9. 2006 20:19

Driver píše:...nejlip se k zakaznikum chova T-Mobile, treba ta akce s volanim po 2. minute zadara pro vsechny lidi...

Volání po 2. minutě zdarma u T-Mobile?? Nemyslel jsi náhodou volání po 3. minutě zdarma u Eurotelu??
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 27. 9. 2006 20:25

esquire: ne, bylo to i u t-mobile a platilo to jak pro Twist tak i pro tarifní zákazníky. Jen myslím, že to bylo za cenu 10 Kč a ne po druhé minutě.
R.
Naposledy upravil Zekon dne 27. 9. 2006 20:27, celkově upraveno 1
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 27. 9. 2006 20:26

Zekon: Aha, tak to už si nepamatuju. Kdy to bylo??
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 27. 9. 2006 20:31

to už nevím, ani jak dlouho to platilo. Jen vím, že poprvé se muselo dávat před číslo nějaké číslo a pak dostal t-mobile pokutu za porušení číselného plánu. Po druhé už se dávala *nějaté číslo a číslo tel.

edit: a nikdy jsem to nevyužil, nemusím volat tak dlouho. Pokecam raději u pivka ;-) jako zrovna teď
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 27. 9. 2006 20:53

Tato akce platila od 5.1.2004 do 29.2.2004. Pred volané číslo se dával kod 7330 a mohlo se volat hodinu za cenu 3 minut:

http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=106248

Nasledovala pokuta a zacalo se volat pres kod *7330:

http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=107083

Akce byla oprasena na zacatku letosniho roku jen s tim rozdilem, ze se neplatily prvni 3 minuty, ale pausalne 11,78Kc

http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=111631
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 28. 9. 2006 08:57

Zekon píše:
Thom píše: I tak to bylo ale o dost lepší, s "vyšším" tarifem jsi mohl volat do VF neomezeně celý rok a někteří to ještě mají.e/quote]
A tady nemůžeš? Když si aktivuješ nej tarif, tak můžeš volat a psát rok. Tak o co de? Jinak mi je celkem jedno, jestli se někdo naváží do t-mobile. Jen mě vadí to, že když to samé ne-li horší udělá Vodafone tak je to super.
R.n/quote]

Jo, sorry, nečet sem ty podmínky, jen jsem tady na fóru zahlíd to o 3 měsícíc :oops:
S tou poslední větou ale nesouhlasím, myslím, že je to úplně nastejno. Příznivci toho kterého operátora to vychálí, notoriční odpůrci zdrbnou a normální uživatelé tak něco mezi.

Ale jestli u piva přispíváš sem, tak to máš asi špatné spolustolovníky, že se tak nudíš, ne? :wink:

Edit: oprava chyb :roll:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 28. 9. 2006 09:57

Thom: no, čekal jsem na pivo ;-). Jinak ta akce u nejdražšího tarifu platí dokonce na dva roky, ale to jsi už zjistil. Něco podobného má i Vodafon pro živnostníky, aspoň teď jsem to slyšel v rádiu "tisíc minut na rok zdarma atd.". Ono už není co "rozdávat" a tak jsou akce všech operátotů dost podobné. Cenu nikdo nesníží, tak nám cpou minuty...
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 28. 9. 2006 10:02

ales76 píše:Kdo tohle dokáže provolat? 5000 minut/měsíčně.. Jo,je to super,ale v praxi nepoužitelny.
Vypadá to sice dobře,ale raději bych bral 500minut do všech sítí,jelikož t-mobile skoro nevolám.s/quote]

Jojo, presne tak - do TMO provolam ROCNE tak 5 minut.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 28. 9. 2006 10:20

Mirek P: jestli jsi nevšiml, tak tato akce je určena pro lidi, ktrý si pořídí SIM t-mobile. Když si pořídím t-mobile, tak asi proto, že do t-mobile budu volat. To že do t-mobile nevoláš je tvoje věc. Já taky nevolám do Vodafone. Jen pracovně ukrajincum a slovákům.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 28. 9. 2006 11:21

Já taky nevolám do sítě Vodafone a skoro ani do O2, takže pro mě by to byla výhodná nabídka, kterou bych využila, protože tak z 80% volám do sítě T-Mobile.

Jsem s TM vázána na 2 roky a jsem spokojena k tarifu mám aktivované "balíčky", takže z toho pro mě plynou výhody.

Jinak souhlasím se Zekonem 8)
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Zekon 28. 9. 2006 11:27

sandra: sice OT, ale díky 8) .
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 28. 9. 2006 12:07

Zekon: Aha, tak to už si vzpomínám s tím předčíslím. S tím předčíslím používá doteď i Vodafone u Balíčku dlouhé hovory ne?? Před číslo, na které chci použít dlouhý hovor, se dá, tuším, *5.

edit: Tak tenhle balíček se už nenabízí, jak jsem teď zjistil.
esquire
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka