Před necelými dvěma roky dával Eurotel k novým aktivacím volné minuty do VŠECH sítí. Myslím, že je dával ke všem tarifům. A dokonce dával minuty i k aktivacím BEZ ÚPISU na dva roky (bylo tam méně minut nebo byly na kratší dobu, to už si nevzpomínám). Kde jsou ty časy...
To, že na stávající zákazníky operátoři zcela kašlou není tak docela pravda. Já jsem teď dostal volné minuty do všech sítí za aktivaci platby inkasem (už jsem to tady psal). Před rokem (možná je to o něco déle) jsem dostal zdarma 3x15 minut do všech sítí (jen tak za nic). Bratr si mohl aktivovat balíček volání do všech sítí - 25 minut za 50 Kč bez daně na dobu asi půl roku. Tyhle akce asi většinou nejsou pro všechny zákazníky a nedostává se v nich tolik volných minut, ale jsou. Myslím, že při troše snahy by většina z nás přišla na to, že mu operátor něco dal jako stávajícímu zákazníkovi. U T-Mobile jsou navíc často nabídky platné jak pro nové zákazníky, tak pro zákazníky, kteří prodlouží smlouvu.
Btw. osobně bych byl raději za 3x15 minut do všech sítí než za 5 tis. do TMO a pevné sítě po dobu třech měsíců. Spíš mi jde o úsporu než o možnost vykecávat se dlouhé hodiny. Zjistil jsem, že po určité době je hovor o ničem (využíval jsem třeba akci u Twistu kdy byla o víkendu minuta volání za korunu) a že návštěva nebo "zaskočit na jedno"

je mnohem příjemnější než vykecávání po telefonu.