5000 minut a 5000 SMS měsíčně navíc u T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 29. 9. 2006 18:36

Moji blízcí jsou prodlouženi za 0Kč aktivace do konce roku (zdroj: 4603). Od doby aktivace je dále možné je používat celý rok za 0Kč.
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 9. 2006 08:18

akce moji blizci za 0,- i desetinasobek minut navic jsou prodlouzeny do konce rijna....(zatim)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 30. 9. 2006 08:53

Moji blízcí do konce roku, desetinásobek do 1.10. ;-)
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rada 30. 9. 2006 13:16

Před necelými dvěma roky dával Eurotel k novým aktivacím volné minuty do VŠECH sítí. Myslím, že je dával ke všem tarifům. A dokonce dával minuty i k aktivacím BEZ ÚPISU na dva roky (bylo tam méně minut nebo byly na kratší dobu, to už si nevzpomínám). Kde jsou ty časy... :cry:

To, že na stávající zákazníky operátoři zcela kašlou není tak docela pravda. Já jsem teď dostal volné minuty do všech sítí za aktivaci platby inkasem (už jsem to tady psal). Před rokem (možná je to o něco déle) jsem dostal zdarma 3x15 minut do všech sítí (jen tak za nic). Bratr si mohl aktivovat balíček volání do všech sítí - 25 minut za 50 Kč bez daně na dobu asi půl roku. Tyhle akce asi většinou nejsou pro všechny zákazníky a nedostává se v nich tolik volných minut, ale jsou. Myslím, že při troše snahy by většina z nás přišla na to, že mu operátor něco dal jako stávajícímu zákazníkovi. U T-Mobile jsou navíc často nabídky platné jak pro nové zákazníky, tak pro zákazníky, kteří prodlouží smlouvu.
Btw. osobně bych byl raději za 3x15 minut do všech sítí než za 5 tis. do TMO a pevné sítě po dobu třech měsíců. Spíš mi jde o úsporu než o možnost vykecávat se dlouhé hodiny. Zjistil jsem, že po určité době je hovor o ničem (využíval jsem třeba akci u Twistu kdy byla o víkendu minuta volání za korunu) a že návštěva nebo "zaskočit na jedno" :) je mnohem příjemnější než vykecávání po telefonu.
Rada
Junior

Odeslat příspěvekod tommy:-) 30. 9. 2006 18:47

Eurotel (O2) se o své stávající zákazníky stará nejlépe ohledně akcí a podobně. T-Mobile zase s cenami telefonů za prodloužení smlouvy... Vodafone stále pokulhává :(
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bodik 6. 10. 2006 10:02

Pro mě je to třeba moc fajn nabídka - T-M mám odjakživa, dám si nějaký nový tarif, Partnera k tomu, službu moji blízcí a celý rok si budu s mladou volat zdarma. Což je pro mě moc fajn. Ostatním volám ze služebního, ale s ní protelefonuju majlant (a to se firmě nelíbí samozřejmě). :) Stejně tak jsem měl Oskara loni na 3 měsíce zdarma volaní a nemohl jsem si to vynachválit - každý měsíc 7 litrů úspora. :)
Bodik
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 6. 10. 2006 11:07

To bych si radši pořídil nějakou spešl VF kartu a měl to vyřešený jednou provždy, ne? ;-)
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 10. 2006 14:56

Thom: My, co jsme na Vánoce 2002 koupili Vodafone kartu speciální edice, máme vystaráno a nemusíme pořád hledat nové krátkodobé akce. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 6. 10. 2006 15:40

esquire: Výhoda u Moji Blízcí je to, že se platí pouze paušál za jeho použití. Při častějším volání by se VF karta SE docela prodražila. Musíš na to jít trochu ekonomicky, víš? 8)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 10. 2006 15:46

goob: Pouze paušál?? Pouze paušál 226,10 Kč + 46,41 Kč. To znamená nejméně platit 272,51 Kč a za tu částku si s VF kartou SE sakra hodně popovídáš. A bez paušálu.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 6. 10. 2006 15:50

esquire: Nojo, já to ale beru tak, že mám tarif na volání i do ostatních sítí + SMS, což je u SE dražší.
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 10. 2006 15:55

goob: Já to tak neberu. Nejsem líný si na různé druhy volání vyměnit SIMku do starého telefonu a rázem mám volání za hubičku. No ale stejně mi to není moc platné, protože účet za O2 se mi nedaří už rok snížit pod 500 Kč. : (
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 6. 10. 2006 15:57

goob: myslím (a tak jsem mu i odpovídal), že Bodik to psal tak, že by to měl jako další kartu.
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 6. 10. 2006 15:59

esquire: Prohazovat SIMky mne tak nějak přestalo bavit v devatenácti, kdy jsem přešel z Twistu na tarif a Slyším Vás jsem měl jako druhou SIM ve starším telefonu pro pčípad potřeby. Uznávám, že to je jistě výhoda mít možnost volat za relativně nízký peníz jak dlouho chceš, i když je to do vlastní sítě, ale i tak bych k SE používal tarif. Pro pohodlí je jednodušší mít vše v rámci jednoho operátora a jedné SIM.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 6. 10. 2006 16:03

goob: Já neřekl nepoužívat tarif. Také mám k Pohodě VF kartu SE. Z hlavního čísla O2 nic nepřehazuji, na to mám druhý telefon pro případy plánovaných delších hovorů apod. Jinak také v podstatě volám jen z jediného čísla.
esquire
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka