O2 - Reklama

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DarkLady 21. 10. 2006 07:42

díky moc :-)

mám k tomu souboru dotaz. Jeho přípona je rar. Vzhledem k tomu, že jsem v tomhle naprostá lama, tak se chci zeptat, jak z něho udělám mp3? Stačí rozbalit? Přepsání koncovky mi totiž nefunguje :D
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 21. 10. 2006 10:03

DarkLady: Nechápu proč ti to AgentSvr dal zabalené v raru, ale na rozbalení archivu musíš mít program WinRAR či WinZip a to asi nemáš. Takže tady máš tu melodii už rozbalenou. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 21. 10. 2006 12:20

esquire : Já to nezabalil, jen jsem použil publikovaný odkaz ve foru o reklamách a zkopičil ho sem. Taky nechápu jak někdo může zabalovat jeden soubor...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 21. 10. 2006 12:52

AgentSvr: Aha, tak to jsem nevěděl. Zabalovat jeden soubor je opravdu zbytečnost. Velikost souboru se tím stejně v podstatě nezmenší.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DarkLady 21. 10. 2006 14:59

děkuju:-)

Win Rar mám, ale na jiném počítači. Takže mi to bylo celkem k ničemu;) Za nový odkaz proto moc děkuji :D
+ 23.6.2007
DarkLady
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 21. 10. 2006 17:24

já děkuji za melodii ale je to úplně jinak a úplně jiný hlas jako by to snad někdo dělal doma :oboze :pozor2 já bych potřeboval originál :D
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 21. 10. 2006 20:19

zadrvo : Ach jo, ty jsi náročný, slyšel si snad ještě lepší verzi, která měla původně běžet v TV.
Takže ti doporučuji jednu věc : Stáhni si tu reklamu ve videoformátu, spusť aplikaci SNDREC32 a pomocí této aplikace po nastavení spusť nahrávání. Chce to čas, ale věřím že to nějak zvládneš..
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod garfi 21. 10. 2006 20:45

Nechápu, jak můžete takovou kravinu vůbec slyšet (neřku-li poslouchat)?
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod Rene_Zavadil 21. 10. 2006 20:59

zadrvo: tvůj přístup je vážně zajímavý. Pokud takhle budeš pokračovat, zůstaneš navždy dítětem. (takže vlastně můžu gratulovat)
Rene_Zavadil
Junior

Odeslat příspěvekod garfi 22. 10. 2006 05:39

Myslíš, že alespoň něčemu rozumíš? Podívej se na své logo! Jak chceš abych tvůj názor bral vážně. Zamysli se nad svojí úrovní. Jsou-li všichni mladí lidé jako ty, tak se máš na co těšit.
garfi
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 22. 10. 2006 06:15

esquire píše:DarkLady: Požádal jsem ostatní, jestli by znovu nenahráli některé reklamy, které již nelze stáhnout, ale nikdo se nepřipojil. Svůj archiv se snažím průběžně aktualizovat, ale všechny reklamy bohužel nemám.

yb][color=red]Výzva pro ostatní:
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 22. 10. 2006 08:00

Papi: Už jsem to nahrál na server eDisk, kde jsou reklamy dostupné po přihlášení. Návod jsem zveřejnil zde
Jinak web s kapacitou 50 MB by opravdu nestačil. Objem mnou nahraných reklam dosáhl celkem 395 MB. : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Frajerlada 22. 10. 2006 08:16

Stačí mít WinRar...
Mám rád mobily a internet :-) <odkazy zakázány>
Frajerlada
Junior

Odeslat příspěvekod zadrvo 22. 10. 2006 08:39

garfi píše:Myslíš, že alespoň něčemu rozumíš? Podívej se na své logo! Jak chceš abych tvůj názor bral vážně. Zamysli se nad svojí úrovní. Jsou-li všichni mladí lidé jako ty, tak se máš na co těšit.a/quote]

mě se to taky moc nelíbí jenomže to schánim k jedný věci ale to už je jedno jo a to logo není moc dobrý (aspoň nějaký) protože na tohle fórum nejde dát žadny dobrý logo z photoshopu a když už jo tak musí bít malý rozmazaný a malá kvalita :mrgreen: :tleskani :potichu
Z.A.D.R.V.O
zadrvo
Junior

Odeslat příspěvekod Johník 23. 10. 2006 13:32

esquire píše:Papi: Už jsem to nahrál na server eDisk, kde jsou reklamy dostupné po přihlášení. Návod jsem zveřejnil eb]zde[/b]
Jinak web s kapacitou 50 MB by opravdu nestačil. Objem mnou nahraných reklam dosáhl celkem 395 MB. : ):/quote]

To by vůbec nebyl problém, udělal by se jeden hlavní web a z ostatních sedmi by se jen cucalo 8x50=400 MB Výhoda je v tom, že kromě správce toho webu, by to nemohl nikdo jiný smazat.
Car: Corollka "Modroočko"
Phone: SE W810i + 2GB + HPM-70 and Nokia 6210
Comp: Intel C2D E6850, 2x1GB RAM Geil, GF NX8800GTX MSI OC, 2x 320GB a 1x 200GB HDD, Seasonic 550W, Eizo S2031W.
Johník
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka