Oskar-Vodafone

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod MaraH 2. 7. 2005 19:26

Já bych byl spokojen ,kdyby se Vodafone učil i na dále od Oskara(jako to bylo tento měsíc) a byl to on kdo by změnil své logo,atd.... :D :D
MaraH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 2. 7. 2005 23:03

MaraH píše:Já bych byl spokojen ,kdyby se Vodafone učil i na dále od Oskara(jako to bylo tento měsíc) a byl to on kdo by změnil své logo,atd.... :D :Ds/quote]

Reálně to možné není,ale přístupem k zákazníkům by tak na celém světě získal víc lidí :D
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 3. 7. 2005 00:35

Ano, to by bylo pěkné...ale ta z......á globalizace a óbrfirmy...ach jo.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nokiamaniak(smazano) 3. 7. 2005 09:16

Jo a ještě reklamní kampaň na změnu celosvětového VODAFONE na Oskara by stála hodně ale hodně...
Nokiamaniak(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 2. 12. 2005 15:53

Tak už to pomalu ale jistě začíná a končí. Konkurenční server píše, že se zítra rozjíždí kluzistě Oskara jako snad již každý rok. To by jestě nebylo tak nic moc, ale jsou k tomu speciální stránky na adrese

http://www.vodafonenalede.cz

ještě (asi jen dnes) nejdou, ale zbohem Oskare s usměvěm :-)

Řekl bych, že to novým rokem vypukne...
Tak už je doma Nokia E51 a je moc pěkná :-)
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beef.eater 2. 12. 2005 16:54

A to je pro vás ten nápis na displeji opravdu tak důležitej? Já beztak mam nastavený jako logo průhlednej gif obrázek, aby mi ten nápis nehyzdil displej..
> by beef.eater
beef.eater
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wossik 2. 12. 2005 20:23

Ono je vcelku jedno,jestli je tam Oskar nebo Vodafone CZ (což si myslím, že po změně bude právě tento tvar, stejně jako je třeba Eurotel CZ apod.), ale spíš kdyby se něco zajímavého dělo.. Oskar byl super přístupem k zákazníkům, takovej pohodovej přátelskej operátor s aspoň docela vtipnýma hláškama v síti (které ovšem některým lidem vadily). Ale když už má přijít změna a už teď začíná znevýhodňovat staré zákazníky apod., tak proč aspoň nezačne rychleji zavádět nové služby, nezačne nabízet nové telefony za super ceny třeba i upravené do vzhledu Vodafone? Prostě zatím nic moc Vodafone nepředvedl kromě pár nevydařených akcí stylu změna převodu volných minut, znevýhodnění některých paušálů při koupi dotovaných telefonů apod.

Jinak úplnou změnu na Vodafone bych čekal po novém roce, na náhlou změnu k Vánocům už je podle mě docela pozdě. A jak tu někdo psal "změnit Oskara na Vodafone hned při koupi". To by byl asi hodně špatný krok, většina zákazníků nečte renomované servery jako Mobilmanie, aby byl v obraze, že najednou Oskar už není Oskar a že ho vlastní nějaká velká nadnárodní firma Vodafone, která ho změní.. Takovéhle změny se musí provádět pomalu, aby zákazníci neměli šoky.. :)
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 12. 2005 20:45

Spíš všechny změny (aspoň u služeb a telefonů) nastanou až v dubnu nebo květnu kdy se značka změní na Vodafone. O té časové změně v téhle době se psalo buď na mobilmanii nebo mobil.cz. Do té doby se to asi připravuje po technické a smluvních stránkách aby to fungovalo. V lednu bude možná jen změna v tarifech. :shock:
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 2. 12. 2005 21:12

To KarelMlha: Ten termín duben - květen jsem nějak nepostřehl.. Spíš jsem četl o termínech leden - únor 06. No, ale necháme se asi překvapit.. .) No, příprava po technické stránce.. Oskar měl vybudovanou dobrou síť, ať se technické stránky (i když tento názor asi spousta odpůrců Oskara nesdílí, ale já používám i Eurotel i Oskar a musím říct, že ať pokrytí, tak spolehlivost sítě, je rovnocená), tak i dobrého jména u zákazníků, takže to by si Vodafone nemusel brát tady dá se říci rok na změnu, ne? :hm

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 12. 2005 21:22

Asi se dost změní v roamingu počet partnerů, služby v něm,ceny (bůhvíjak, ale snad k lepšímu).Uvidíme. :?:
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 2. 12. 2005 21:34

Jojo, roaming a ceny volání do zahraničí by se mohlo výrazně zlepšit. Zvláště v zemích, kde Vodafone je. Bohužel v zemi, kterou mám nejblíže (Rakousko a Slovensko), tam ani v jedné Vodafone není, takže nevím, jestli se nějak zlepší situace. Ale jinak rozhodně po světě to bude balada, když tam bude Vodafone. 8) Netušíte někdo, jak to má Vodafone v Rakousku? Na stránkách Vodafone.com, když zadám Austria, tak mi to najde jen A1, ale nic bližšího.

wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 12. 2005 21:46

Sítě partnera
Partner skupiny strategie sítě umožní skupině uskutečnit jeho globální služby v nových územích, rozšířit jeho dosah značky do nových trhů a vytvořit další výnos bez potřeby investice hodnoty majetku.
Země Operátor

Rakousko A1
Bahrain MTC-Vodafone (Bahrain)
Chorvatsko VIPnet
Kypr Cytamobile-Vodafone
Dánsko TDC Mobil
Estonsko Elisa
Finsko Elisa
Hong Kong SmarTone-Vodafone
Island Og-Vodafone
Kuvajt MTC-Vodafone
Litva Bité
Lucembursko LUXGSM
Singapur Mobilní
Slovinsko si.mobile-vodafone
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 12. 2005 21:47

Víc jsem toho na vodafone.com rychleji nenašel
KarelMlha
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 2. 12. 2005 21:52

aha, takže v zemích jako Rakousko to jsou pouze partnerské sítě, tedy jacísi "smluvní" partneři, ale nejsou vlastnictvím Vodafonu, jako třeba Oskar u nás, pokud jsem správně pochopil ten překlad nahoře.

wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KarelMlha 2. 12. 2005 22:00

Ano. Nad tímhle tam jsou operátoři v nichž má buď úplný vlastnický podíl nebo v nějakých procentech. vyjmenovaní.
http://www.vodafone.com/article_wide/0, ... 72,00.html
KarelMlha
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka