Smutný pohled do nitra O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 27. 10. 2006 14:17

Ono když je to takto mizerně organizováno, tak jsou na tom i biti zákazníci. Kromě ceny je toto jeden z hlavních důvodů, proč jsem se vždy snažil najít jinou alternativu, než Telecom (nyní tedy O2).
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 27. 10. 2006 14:18

radim :
DigiWeb.cz píše:Počet internetových přípojek ADSL se zvýšil o 56 procent na 427.000 připojení.p/quote]

Tak fakt lituju ty,kteří tu proklatou pevnou linku mají jen proto,že bez ní ADSL od O2 mít nemohou..
To se to vydělává,když nejnižší hlasový tarif k ADSL je tuším za 360kč s DPH..
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod goob 27. 10. 2006 14:23

Já spíše lituji ty techniky, kteří museli všechny tyto linky zapojit :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 27. 10. 2006 14:28

ales76: Ano, to máš pravdu. Nejlevnější ADSL 512 kb/s u O2 stojí 830 Kč.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 27. 10. 2006 14:35

ales76: je mozne ho zapojit i s tarifem mini, po priplatku 100kc, takze to zas trochu klesa

esquire: ba, snad bude lip. zatim jedine vyuzivat mezer v systemech pro neplaceni tarifu, ale jen dsl:-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 27. 10. 2006 14:48

tommy: Můžou sice třeba časem zavést nevázané ADSL jako slovenský T-Com, nicméně tam stojí skoro stejně jako to vázané, takže taky nic. A nedělám si iluze, že tady by to bylo jinak.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 27. 10. 2006 15:02

No co se týká bývalého ČT taky mi v minulosti řádně hnul mojí žlučí(ale nejen mi),o praktikách nynější O2 vím jen z doslechu,jedno ale vím zcela jistě,přes práh bytu mi pevná ani jakékoliv služby s ní spojené nesmí už nikdy!!! :twisted:
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YPO 27. 10. 2006 15:36

pěkné.........bohužel tomu věřím.........včera u mě zvonilo a bouchalo nějaké děvče z telecomu a nekompromisně vyžadovalo účty za pevnou linku (dělala to v celém domě) kterou už dva roky nemám........tak jsem ji vyhodil.......a az mi skončí smlouva s Eurotelem tak prchnu.........mozna k T-mobilu ty me jeste nemeli moznost ***** ****
6230i - Razr V3 Black - SE P910i - N 73
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod goob 27. 10. 2006 15:39

YPO: Pokud byla od O2, měla se prokázat průkazem, na kterém je identifikační číslo prodejce, které si můžeš ověřit na bezplatné lince. O2 se tím brání proti různým vychcánkům, kteří se takto vydávají za zástupce O2.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YPO 27. 10. 2006 15:43

neresil jsem to poslal jsem ji do pr.....myslim ze do mych slozenek nikomu nic neni....................a stejne bych ji nic neukazal i kdyby mela pet prukazu :pozor2
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod goob 27. 10. 2006 15:44

YPO: To samozřejmě! Jen jsem měl na mysli, jak se má prokazovat zástupce O2. Také bych nikomu nic neukázal!!!
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod esquire 27. 10. 2006 15:46

YPO: Tohle dělali prodejci Tele2 (naštěstí už neexistuje) a pár dalších alternativních operátorů. Vždy jsem je vyhodil, když přišli.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod YPO 27. 10. 2006 15:49

jasne :D ale nemam cas si stezovat na kazdyho kdo mi chce neco vnutit.........chtel jsem jenom podporit uvodni prispevek......protoze verim tomu ze u Telecomu nebo O2 (jak kdo chce) je borde. a buzerac. ktera se prenasi na zakaznika.....
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod YPO 27. 10. 2006 15:50

esquire píše:YPO: Tohle dělali prodejci Tele2 (naštěstí už neexistuje) a pár dalších alternativních operátorů. Vždy jsem je vyhodil, když přišli.k/quote]

dobry den jsme z telefonicy.............
YPO
Junior

Odeslat příspěvekod esquire 27. 10. 2006 15:53

YPO: Ano, oni se vydávají i za pracovníky Telefoniky, ačkoli později zjistíš, že jsou to prodejci alternativců.
esquire
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka