Smutný pohled do nitra O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 11. 2006 21:04

telecom byl vzdy majoritnim vlastnikem Eurotelu. nejde o to kdy mel 51 nebo 100 % :-)
když dva dělají totéž, není to vždy totéž.
made by EUROTEL, fucked by O2
aneb každá bublina jednou praskne
tommy:-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 7. 11. 2006 23:13

Nebylo to tak, že měl 51% podíl v Telecomu stát a pak se Telecom rozhodl Eurotel koupit? Je to hrozný, jak člověk zapomíná.. :-)
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 11. 2006 23:22

stat vlastnil telecom, telecom vlastnil 51% eurotelu a zbytek akcii drzela americka telekomunikacni spolecnost AT&T, od ktere Telecom ten zbytek odkoupil za krute penize z jednoho z nejvetsich uveru v historii CZE;-)
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 7. 11. 2006 23:39

A kdy Telecom koupil těch 51 % Eurotelu?
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 7. 11. 2006 23:42

s 51% patrici spt telecomu byl Eurotel zalozen. jak telecom, tak 51% eurotelu bylo statni, protoze eurotel je dcerinka.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goob 8. 11. 2006 00:06

Nojo vlastně. Teď v tom mám už jasno.. Děkuji za osvětlení. Docela by mne zajímalo, jak se v Telecomu tenkrát takové věci plánovali, když ještě nebyly pořádně ani mobily.
goob B-]

goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tommy:-) 8. 11. 2006 10:40

goob: neco jako rozvrh hodin v excelu :mrgreen:
Pokročilý

Předchozí stránka