Tak jsem si řekl, že bych možná využil vánoční nabídky v mých očích nejméně oblíbeného operátora O2 k seznámení se s jeho službami. Strategie by byla vzít to od vánoční předplacenky přes studentský paušál (využití bonusového kreditu z předplacenky, bez nákupu mobilu) a třeba pak přenést číslo pryč. V této souvislosti mám několik dotazů (poslední 2 se týkají kromě vánoční nabídky i studentských paušálů, snad to neva):
tommy:-) píše:vanocni sim txt: 2x 100%bonus na dobiti a stahovani zdarma z O2 Active.
1) Na webu O2 nemohu najít nic o akci stahování zdarma z portálu O2Active. Je ta akce už v platnosti nebo teprve začne platit (kdy)?
2) Jaká je minimální částka pro dobití na prodejně (využil bych
tuto akci)? V
přehledu možností jak dobíjet O2 kartu informace o dobíjení na prodejně chybí.
3) Jsou i vánoční O2 karty s tarifem TXT označeny samolepkou
„5 volných MMS“?
4) Když si vezmu vánoční O2 kartu s tarifem TXT a po druhém dobití (za 1000 Kč) změním předplacenkový tarif na jiný, přijdu o bonusový kredit 1000 Kč nebo ne?
5) Když si vezmu vánoční O2 kartu s tarifem TXT a po druhém dobití (za 1000 Kč) přejdu na (studentský) tarif (tzn. v době přechodu na tarif budu mít kredit přes 2000 Kč), bude moci být celý tento kredit využit na splácení paušálu nebo je bonusový kredit ze 2. dobití pro takové použití vyloučen?
6) Je v eshopu u
O2 karty s tarifem Fajn chyba? 200 Kč přednabitého kreditu za 95 Kč se mi moc nezdá. Navíc i na O2 karty s tarifem Fajn by mělo být po prvním dobití
připsáno 85 Kč.
7) Chápu správně, že studentské tarify O2 Pohoda a Pohoda Simple nejsou omezeny věkem ani typem studia (prezenční, kombinované)? Je možnost si je aktivovat na dobu neurčitou (např. jen na 1 měsíc)? Je možno využít 100 sms měsíčně u O2 Pohody na odeslání přes placenou bránu na webu po nalogování do klientského účtu a převádí se nevyčerpané volné minuty z Pohody do dalšího měsíce?
8 ) Na webu
tarifu O2 Pohoda a
O2 Pohoda Simple nerozumím větám "Tarif O2 Pohoda, O2 Pohoda Simple lze aktivovat společně se Speciální nabídkou i samostatně. K tarifu O2 Pohoda, O2 Pohoda Simple je možné využít Speciální nabídku." O jaké speciální nabídce je zde řeč?
Předem díky O2 znalým účastníkům fóra za všechny relevantní a jasné odpovědi