Jedno mé shrnutí odchodu od tohoto operátora z jiného vláka :
Takže pokračování mého přechodu od VF k BM.Jak jsem již zde psal,po neúspěšném včerejším celoodpoledním nedovolání se operátorovy z důvodu nahlášení PAC,jsem to dnes zkoušel celé dopoledne.Opět neúspěšně.Už pochybuji o tom,že to byla náhoda.Odebral jsem se proto na prodejnu VF s tím,že PAC číslo nahlásím tam.
Předem bych chtěl podotknout,že vždy jsem byl s jednáním "prodavačů" na prodejně tak i operátorů na lince maximálně spokojen a bral jsem toto jako jednu z hlavních přednosti VF,ale tentokrát jsem zamířil do nákupního centra Královo pole,kde jsem ještě u VF nebyl.Ale zpět k věci.
Příjdu na prodejnu,slušně pozdravím.Od prodavače se mě dostala skoro neslyšitelná znuděná odpověď.Stojím u pultíku a prodavač na mě beze slova kouká,já koukám na něho.Slušně čekám,kdy se mě zeptá co potřebuji.Asi po deseti vteřinách jsem pochopil,že slušnosti se od tohoto člověka nedočkám jsem tedy začal sám:
"Přecházím k jinému operátorovi a chtěl bych ukončit smlouvu nahlásit PAC"
"Zavolejte si na *77" (pohled co mě s tím otravuješ)
"To už dva kdy zkouším a automat stále opakuje,že spojení s operátorem není není možné."
Hluboký povzdech "Tak mě teda řekněte vaše telefonní číslo a heslo"
atd.
Po asi pěti minutách vzdychání a šťourání se v PC se rozloučil větou:
"Budou vám během dvou dnů volat."a zase na mě koukal.Pochopil jsem,že dotaz jestli ještě něco nepotřebuji jak jsem zvyklý od jiných "prodavačů" asi čekat nemůžu jsem řekl "Děkuji na shledanou "
načež jsem dostal odpověď "Není zač" S odpovědí na pozdrav už se ani neobtěžoval
Podotýkám,že když jsem byl řešit problém u VF třeba v Globusu,slečna sama zavolala na operátora,popsala můj problém a pak mě telefon předala.Čekal jsem i zde toto řešení.Chlapec,ale pouze asi namlátil dotaz na internet,což bych zvládl sám a nemusel jsem se obtěžovat na prodejnu.Chtěl jsem problém vyřešit hned a ne čekat dva dny až mě někdo zavolá.
Byl jsem rozhodnut odejít jen s jednou ze svých tří karet,ale po zkušenosti s tím,že VF schválně blokuje volání na operátora a po zkušenosti s nepříjemným prodavačem odcházím se všemi kartami.