Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
mobilman píše:no, mam pocit že se mi vodafone mstí za všechny svoje problémy.
no jinak teď jsem volal infolinku vodafone z mobilu O2, do sámošky jsem zadal svoje druhé číslo v novém systému a dostal jsem se na operátora do 5 minut, ten mě ale chtěl přepojit na kolegy co mají na starosti starý sysém a opět čekání asi 5 minut, pak se mi ozval zpátky že to tam neberou a mám zavolat později. čili otázka zůstává jestli je vůbec do splitu pro starý systém vůbec nějaký operátor přihlášen a lze se tam vůbec nedovolat. vzhledem k tomu čekání hodinu a že se tam nedostanu ani přepojením od jiného operátora mám pocit že se tam snad už ani dovolat nelze
no hlavně že mi číslo měli zrušit už min.měsíc a teď mi vesele vystavili fakturu jakože nic, a záznam o rušení k minulému účtovacímu dni samozřejmě nemají. hovory si teď už ale nahrávám, operátora na začátku upozorním takže záznam lze pak považovat za adekvátní důkaz projevu vůle a závazné dohody.
mobilman píše:heh, tak dnes mělo být zrušeno moje číslo které už mělo být zrušeno minulý měsíc... no a samozřejmě opět není, v samoobsluze mám už dokonce i vystavenou fakturu (ještě starý systém).
Volám operátora abych zjistil proč se to zase nepovedl a vyslechl si další pohádku jak to bude zrušeno zase příští měsíc ale nedočkal jsem se... čekal jsem na operátora 1:01:22 (ano, hodinu a minutu!) a pak mi to jen řeklo že spojení na operátora není možné a mám zavolat později. Super .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků