od kolda55 18. 6. 2011 22:15
Tak já mám S Vodafonem poslední dobou taky velice špatné zkušenosti..Od minulého září mám vyjednanou 50 % slevu na internet v mobilu na rok..Až do února mi účtovali ten internet za polovic v pořádku. Od března mi účtují plnou cenu internetu..Když jsem volal na infolinku poprvé v březnu, tak jsem měl ženskou, která se mi snažila vnutit, že je vše v naprostém pořádku naúčtováno..Volal jsem a chvíli jiné operátorce, opět ta samá písnička..Napsal jsem tedy meil, po kterém mě z Vodafonu kontaktovali, omluvili se a já si naivně myslel, že to bude OK.
Další měsíc to samé, opět volám na infolinku, opět chlap se mě snaží přesvědčit, že je vše Ok..už jsem byl vytočený a začal jsem mu vše hezky počítat..I přesto, že jsem mu to tam spočítal tak mi sdělil, že je vše v pořádku...Sdělil jsem mu, že zasílám opět email a budu se odkazovat na něho, že i přesto, že jsem mu vše v hovoru správně vypočítal si mi dovolí tvrdit, že je vyučtování v pořádku..Opět mi po mém meilu volali a opět se mi omluvili, že bude už vše v pořádku...Poslední vyučtování opět internet v mobilu za plnou cenu...Vidím, že si se zákazníka dělají *****...
Druhý problém mamka od přítelkyně...Má tarif Nabito 350 a vzala si zvýhodněný mobil. Pamatuji si, že v době kdy už byly zavedeny tarify na míru jsem si bral i já telefon k paušálu (mám také nabito 350) a cena telefonu se vztahovala k MMP 477 Kč s tím, že není třeba dodržovat MMP 477 (že to je jen pro tarify na míru). Tady vše v pořádku..
Jenže v první faktuře (od mamky)od zakoupeného telefonu je ve faktuře položka:
Nesplnění smluvních závazkù: 400 kč pokuta...Sice na mobil mamky přítelkyně přišla sms, že se vodafone omlouvá za chybu, kterou způsobilo ve vyučtování s tím, že bude vše srovnáno v nadchazející faktuře...Doufám, že tím mysleli tu částku 400 kč...Doufám, že stále platí pravidlo pro tarify Nabito při zakoupení zvýhodněného mobilu, že není zapotřebí dodržovat MMP. nebo se něco změnilo ?