Na jaře (před zavedením nemezených tarifů) jsem si vzal dotovaný telefon (poprvé v životě) - všude reklamy jako: "stálý zákazník má nárok po dvou letech na odměnu" a když jsem chtěl onen neomezený tarif, tak na mě vyrukovali s cenou tarifu 930 (nebo kolik to bylo).
Na retenční lince jsem si předtím naštěstí vydindal dost minut, sms a internetu tak mě to tak nebolí, ale i tak by se ten neomezený tarif hodil (hlavně s ohledem na internet).
Když jsem se pídil po tom, jak se z dotovaného telefonu vyvázat, řekli mi, že musím zaplatit 17x477Kč zbývající měsíční plnění, abych pak mohl platit 699 měsíčně za neomezený tarif.
Tady přestávám chápat jejich logiku - chci se zavázat měsíčně platit víc a za to si mám ještě připlatit? Děkuji za nový zákon o mobilních komunikacích - jakmile ho VDF zapracuje do svých podmínek, rád zaplatím pokutu ve výši 1/5 zbývajících měsíčních plnění a mých 699 měsíčně už neuvidí. Já vím, že to není mnoho a VDF to nepoloží, ale odejde se mnou i celá rodina ...
Takhle se oplácí za věrnost ... (nehledě na to, že před zavedením RED tarifů byly i dotované telefony pro nové zákazníky levnější než pro ty "věrné".
Fuj a hanba Vodafone

Packy